Aman boşverelim milleti ne biliyoruz onların ne kadar süre uğraşıp hamile kaldıklarını :) bana da kocam demişti kız 3 yaşındayken ama yok dedim yeni rahata erdik uyku düzeni bilmem ne, aslında bence iyi olmuş bak bebeği özledik şimdi yaşımızda genç Allah iZin verirse olur inş öbür türlü yaşları yakın olunca zorlanırdık birlikte büyüsünler diye, bence yaşı 30ve üstü olanlar hemen yapabilir ikinciyi ama bizim ancak işte..Kız ben hissetmiş gibi kocama dedim.
Gel biz ikinciyi yapalım, hemen olmuyormuş zaten yapana kadar 1 yıl geçer dedim. Evrene negatif enerji mi gönderdim nedir hahahahha.
Beni milletin hamileliği stres yaptı ya ben biliyorum. Bide herkes soruyor ikinciyi düşünmüyor musun.
Ben de diyorum düşünmüyorum.
Oysa bilseler 6 aydır uğraştığımı
Ay büşra çıkmaz kuzum çıkmaz :)Kızlar şimdi kanda baktırsak çıkar ama dimi
Hoşgeldin, Allah hayırlısıyla nasip eder inş, güzel haberlerini duyarız..Merhaba kızlar bende bebek istiyorum geçen ay başladım calismalarabu ay çok umutluyum içimde olacakmış gibi bir his var ilk bebişim olacak eğer olursa. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah
Hoşgeldin canım amiin inşallah olmuştur. Kaç kaldı bataMerhaba kızlar bende bebek istiyorum geçen ay başladım calismalarabu ay çok umutluyum içimde olacakmış gibi bir his var ilk bebişim olacak eğer olursa. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah
O kadar uzun mu sürüyor sonuç çıkması... Rahim filmini yaşı küçük olanlar da çektiriyor canım. Sen doktoruna güven ve tavsiyelerine uy benceMerhaba kizlar ben bu ay hamile kalamicam her zaman gittigim doktor hemen hamile kalabilirsin demişti bu hafta başka doktora gittim oda kan pihtilasma testi ve rahim filmi istedi.Kani verdim bir bucuk ay sonra cikacakmis sonuclar. Rahim filmi cektirmekte kararsizim.Yasim 41 oldugu icin zaman kaybetmek istemiyorum ama herseyin hayirlisi
Senin 3. Çocuğun mu olacaktı? Yanlış mı hatırladım acabaMerhaba kizlar ben bu ay hamile kalamicam her zaman gittigim doktor hemen hamile kalabilirsin demişti bu hafta başka doktora gittim oda kan pihtilasma testi ve rahim filmi istedi.Kani verdim bir bucuk ay sonra cikacakmis sonuclar. Rahim filmi cektirmekte kararsizim.Yasim 41 oldugu icin zaman kaybetmek istemiyorum ama herseyin hayirlisi
Özledim ama ilk zamanları beni çok korkutuyor. Hamile kalınca beni yeni bir korku bekliyor. LohusalıkAman boşverelim milleti ne biliyoruz onların ne kadar süre uğraşıp hamile kaldıklarını :) bana da kocam demişti kız 3 yaşındayken ama yok dedim yeni rahata erdik uyku düzeni bilmem ne, aslında bence iyi olmuş bak bebeği özledik şimdi yaşımızda genç Allah iZin verirse olur inş öbür türlü yaşları yakın olunca zorlanırdık birlikte büyüsünler diye, bence yaşı 30ve üstü olanlar hemen yapabilir ikinciyi ama bizim ancak işte..
3se iyi kız. İnşallah önden çocuğu olmuştur.Senin 3. Çocuğun mu olacaktı? Yanlış mı hatırladım acaba
Devlette kani verdigim icin uzun suruyor galiba rahim filminide korkuyorum acikcasi ondan karasizimO kadar uzun mu sürüyor sonuç çıkması... Rahim filmini yaşı küçük olanlar da çektiriyor canım. Sen doktoruna güven ve tavsiyelerine uy bence
Evet rabbim nasip ederse uc tanede duşugum varSenin 3. Çocuğun mu olacaktı? Yanlış mı hatırladım acaba
Özeller de dehşet para istiyor. Hakkında hayırlısı olsun canımDevlette kani verdigim icin uzun suruyor galiba rahim filminide korkuyorum acikcasi ondan karasizim
Şükür iki çocuğun varmış. Üçünde biraz kendini rahat bırak canım. Allah izin verirse olur elbetteEvet rabbim nasip ederse uc tanede duşugum var
Hamdolsun ne kadar şukretsem az.Yaştan dolayi stresimŞükür iki çocuğun varmış. Üçünde biraz kendini rahat bırak canım. Allah izin verirse olur elbette
Bence kendini kasma zaten iki çocuğun varmış ben olsam rahim filmi çekinmezdim şimdi bana sa deseler korkarım yani, olursa olur diye düşün korunma sadece, nasibi varsa gelir zatenEvet rabbim nasip ederse uc tanede duşugum var
Beni de aynı şekilde korkutuyor, işin kötüsü eşim benden çok lohusalık sendromuna giriyor:) gıcık ediyor beni bakalım bu sefer nasıl olur korktuğumuz başımıza gelmez inşÖzledim ama ilk zamanları beni çok korkutuyor. Hamile kalınca beni yeni bir korku bekliyor. Lohusalık
Ayy sen de mi eşi lohusa olanlardansın. Allah yardımcın olsun, o lohusalar bizden daha zorBeni de aynı şekilde korkutuyor, işin kötüsü eşim benden çok lohusalık sendromuna giriyor:) gıcık ediyor beni bakalım bu sefer nasıl olur korktuğumuz başımıza gelmez inş
Hayirli olsun canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinKızlar sonucumu internetten baktım şimdi hamileyim şükürler olsunbeta 6447. 0 çıkmış öğlenden sonra doktora gidecem
Yok ya aliyorum boyle eczaneden tek tuk. Oyle alirsam bir ay boyunca yaparim yoksaKız keşke internetten 10lu alsaydımnsen de.
Bakın ne dicem.
Hamile kalan canlar neden ortada yoksunuz?
Azıcık destek olun da biz de kalak yaniiii
Hamile kalınca yok oldunuz aşk olsun size
Hayir olsun canim insallah gebeligin habercisi olur.Ben de rüya gördüm kız dün, bebek emzirmeye çalışıyorum ama emmiyor gibi karışık bir rüya net hatırlamıyorum bir de başka gördüm orda da eltim ben de hamile kalmak istiyorum diyor uyandım hay dedm bir sen eksiktin zaten etrafımda herkes hamile
Hepimiz kalip costuralim canim burayi insallah.Ben gecikmesini beklemedim ama 3 gün kalaya kadar bekledim yani. Şimdi çok sabırsız bir şey oldum.
Ama sen ben Birgarip Yeşim aramızdan biri mutlaka hamiledir herhalde ya. Birimiz bile hamile olsak sevinicem.
Psikiloji biyle birsey iste ruyada ile rahat birakmiyor meretHerkes de hamile olduğunu görmüş hayırdır inşallah
Rabbim önce yeşimle sana nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?