Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aman boşverelim milleti ne biliyoruz onların ne kadar süre uğraşıp hamile kaldıklarını :) bana da kocam demişti kız 3 yaşındayken ama yok dedim yeni rahata erdik uyku düzeni bilmem ne, aslında bence iyi olmuş bak bebeği özledik şimdi yaşımızda genç Allah iZin verirse olur inş öbür türlü yaşları yakın olunca zorlanırdık birlikte büyüsünler diye, bence yaşı 30ve üstü olanlar hemen yapabilir ikinciyi ama bizim ancak işte..

Merhaba kızlar bende bebek istiyorum geçen ay başladım calismalara bu ay çok umutluyum içimde olacakmış gibi bir his var ilk bebişim olacak eğer olursa. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah
Hoşgeldin, Allah hayırlısıyla nasip eder inş, güzel haberlerini duyarız..

Merhaba kizlar ben bu ay hamile kalamicam her zaman gittigim doktor hemen hamile kalabilirsin demişti bu hafta başka doktora gittim oda kan pihtilasma testi ve rahim filmi istedi.Kani verdim bir bucuk ay sonra cikacakmis sonuclar. Rahim filmi cektirmekte kararsizim.Yasim 41 oldugu icin zaman kaybetmek istemiyorum ama herseyin hayirlisi

Merhaba kızlar bende bebek istiyorum geçen ay başladım calismalara bu ay çok umutluyum içimde olacakmış gibi bir his var ilk bebişim olacak eğer olursa. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah
Hoşgeldin canım amiin inşallah olmuştur. Kaç kaldı bata

O kadar uzun mu sürüyor sonuç çıkması... Rahim filmini yaşı küçük olanlar da çektiriyor canım. Sen doktoruna güven ve tavsiyelerine uy bence

Senin 3. Çocuğun mu olacaktı? Yanlış mı hatırladım acaba

Özledim ama ilk zamanları beni çok korkutuyor. Hamile kalınca beni yeni bir korku bekliyor. Lohusalık

Özledim ama ilk zamanları beni çok korkutuyor. Hamile kalınca beni yeni bir korku bekliyor. Lohusalık
Beni de aynı şekilde korkutuyor, işin kötüsü eşim benden çok lohusalık sendromuna giriyor:) gıcık ediyor beni bakalım bu sefer nasıl olur korktuğumuz başımıza gelmez inş

Beni de aynı şekilde korkutuyor, işin kötüsü eşim benden çok lohusalık sendromuna giriyor:) gıcık ediyor beni bakalım bu sefer nasıl olur korktuğumuz başımıza gelmez inş
Ayy sen de mi eşi lohusa olanlardansın. Allah yardımcın olsun, o lohusalar bizden daha zor

Kızlar sonucumu internetten baktım şimdi hamileyim şükürler olsun beta 6447. 0 çıkmış öğlenden sonra doktora gidecem
Hayirli olsun canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Kız keşke internetten 10lu alsaydımnsen de.

Bakın ne dicem.
Hamile kalan canlar neden ortada yoksunuz?
Azıcık destek olun da biz de kalak yaniiii
Hamile kalınca yok oldunuz aşk olsun size
Yok ya aliyorum boyle eczaneden tek tuk. Oyle alirsam bir ay boyunca yaparim yoksa
Evet ya nerde bu hamisler acaba
Hayir olsun canim insallah gebeligin habercisi olur.
Ben gecikmesini beklemedim ama 3 gün kalaya kadar bekledim yani. Şimdi çok sabırsız bir şey oldum.

Ama sen ben Birgarip Yeşim aramızdan biri mutlaka hamiledir herhalde ya. Birimiz bile hamile olsak sevinicem.
Hepimiz kalip costuralim canim burayi insallah.
Herkes de hamile olduğunu görmüş hayırdır inşallah
Rabbim önce yeşimle sana nasip etsin inşallah..
Psikiloji biyle birsey iste ruyada ile rahat birakmiyor meret
Saol kuzum insallah hepimize nasip eder umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…