Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
busra1tan yumurtalamadan sonra kacinci gundesin canim ilk testimi ben 17 sinde veya 18 inde yapacam tutabilirsem kendimi
Haftaya da izinliyim haberi alirsam dogru acile kosarim artik
Ben daha basima neler gelecek cok merak ediyorum ilk ogrenince esim ne yapacak, nasil davranacak bebege nasil davranacak cok merak ediyorum

Yumurtlama ne zamn oldu bilmiyorum kuzum :) ben bütün testleri bitiririm bu gidişle.
Yarından itibaren her sabah yaparım

Ya su erken gebelik testleri gercekten erken gosteriyor mu ki yoksa bi farki yok mudur digerleriyle
Gösteriyormuş herhalde ama onlara 20 kağıt veremicem. Az beklesen onun göstereceği günden 2 gün sonra normal test de gösteriyor. Diyorum ya 5 gün kala bile normal testte çıkanlar var.

Ben şimdi hergün yapıcam ya, eğer hamileysem görürüz kaç kala çift çizgiyi göreceğimi

Reactions: BYV
Ben de 1 tane var ovu testiyle gelmisti,yoksa ben de para vermem o kadar hadi insallah sen de cikarsa yaparim belki ben de

Kizlar merak ettigimden soruyorum iki ay ovuladyon testi yapti pik oldugu ertesi günü çatlamadi ikisinde de iki gün geçti öyle çatladı acaba niye iki gün üst üste pik göründü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…