Yarın güzel haberini bekliyorum :)))tamam yarin yapicam ben bu arada bat yarin 3 olcak o zaman erken gebelik testi yaparim garanti olur
2 gün pik görenin yumurtaları fazladır diye okumuştum :)))Kizlar merak ettigimden soruyorum iki ay ovuladyon testi yapti pik oldugu ertesi günü çatlamadi ikisinde de iki gün geçti öyle çatladı acaba niye iki gün üst üste pik göründü?
Yarın güzel haberini bekliyorum :)))
dayanamayip yaptim erken gebelik testi olmasina ragmen sonuc negatif
Kız inan İnternet mağduru oldum yaylada. Geleli iki gün oldu ve bulantı başladı hızlı bir şekilde. Daha 5+2 düşün. Doktora perşembe gidicem daha onu bekliyorum. Sakın ha yanlış düşünmeyin hep aklımda ve dualarımdasınız. Bir haftaya kadar patır patır dökülecek çift çizgiler ben inanıyorum. Büşracım isterseniz meryem suresini Bir kez de olsa okuyun bence faydası olacak. Duam sizinle kuzucumKız keşke internetten 10lu alsaydımnsen de.
Bakın ne dicem.
Hamile kalan canlar neden ortada yoksunuz?
Azıcık destek olun da biz de kalak yaniiii
Hamile kalınca yok oldunuz aşk olsun size
Kuzum biliyorum çıkmaz şimdi de olsun elimdekiler bitsin. Hamile olursam elimde kalmasınbusra1tan kuzum nasılsınız kızlar ne durumda. Bu arada sen niye bu kadar erken test yapıyorsun bakim
4-5 defa okudum bu ay ben aksam unutmazsam tekrar okuyayim insallah,Rabbim nasip ederKız inan İnternet mağduru oldum yaylada. Geleli iki gün oldu ve bulantı başladı hızlı bir şekilde. Daha 5+2 düşün. Doktora perşembe gidicem daha onu bekliyorum. Sakın ha yanlış düşünmeyin hep aklımda ve dualarımdasınız. Bir haftaya kadar patır patır dökülecek çift çizgiler ben inanıyorum. Büşracım isterseniz meryem suresini Bir kez de olsa okuyun bence faydası olacak. Duam sizinle kuzucum
Oy kuzum benim sende bulantı mı oluyor. Az sabret geçer zamanla.Kız inan İnternet mağduru oldum yaylada. Geleli iki gün oldu ve bulantı başladı hızlı bir şekilde. Daha 5+2 düşün. Doktora perşembe gidicem daha onu bekliyorum. Sakın ha yanlış düşünmeyin hep aklımda ve dualarımdasınız. Bir haftaya kadar patır patır dökülecek çift çizgiler ben inanıyorum. Büşracım isterseniz meryem suresini Bir kez de olsa okuyun bence faydası olacak. Duam sizinle kuzucum
Doktor randevun iyi geçer inş, mide bulantısı için açık havada atıştırmalar yapabilirsin evde daha çok bulanıyordu benimNaparsınız kızlar. Şükür evime geldim. Ama iki gündür bulantı başladı. Çok erken başladı. Kafayı kaldıramıyorum. Eski mesajları okuyamıyorum çok birikmiş. Var mı hayırlı haberler inşallah. Bu arada perşembe doktor randevum var ilk. İn hayırlı haberler alırım.
Ben çok sık okuyorum meryem suresi bakalım hayırlısı, burda bir konuda duymuştum 40 kere okumuş ama ben saymıyorumKız inan İnternet mağduru oldum yaylada. Geleli iki gün oldu ve bulantı başladı hızlı bir şekilde. Daha 5+2 düşün. Doktora perşembe gidicem daha onu bekliyorum. Sakın ha yanlış düşünmeyin hep aklımda ve dualarımdasınız. Bir haftaya kadar patır patır dökülecek çift çizgiler ben inanıyorum. Büşracım isterseniz meryem suresini Bir kez de olsa okuyun bence faydası olacak. Duam sizinle kuzucum
1 yıl yapmadık.Kizlar ilk bebekleriniz evlendikten kac ay sonra oldu yazar misiniz merak ettim de
Canim okuyunca olacak okumayinca olmayacak diye bisey yok kiKızlar ben hiç okumadım ya tüh.
Aslında Zeynep daha önce de yazmıştı ya unuttum ben saf gibi...
Olmadı mı yine acaba
Yumurtanin catladigini gorene kadar bizimde bu ay gun asiri oldu sayilir ya ne guzel sizi bekletmemis ilki1 yıl yapmadık.
Sonra olsun dedik çalışmaya başladık.
İlk ay olmadı.
İkinci ay oldu.
Gün aşırı ilişki ile oldu hiç takip falan yapmadım.
benim henuz olmadigi icin yardimci olamiycamKizlar ilk bebekleriniz evlendikten kac ay sonra oldu yazar misiniz merak ettim de
Ben test yapmadan bir gün önce okumuştum sadece. Yatsı dan hemen sonra içimden gelmişti.Oy kuzum benim sende bulantı mı oluyor. Az sabret geçer zamanla.
Meryem suresini abdest alıp mı okuyorsun?
Okuyayım ama yumurtlama günlerim geçti artık. Yine de okuyayım. Allahtan ümit kesilmez..
Benim de ilk,insallah hayirlisi cabuk gelsin bebisler umarimbenim henuz olmadigi icin yardimci olamiycam
Anam ben kendimi biliyom şimdi olmayınca kendime kızıcam niye okumadım diye :)))Canim okuyunca olacak okumayinca olmayacak diye bisey yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?