Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım. Ya iki çocukla evin rutini var işte yoksa yatıp dinlesem iyiQUOTE="Sibelll16, post: 60491170, member: 902141"]
Doktor randevun iyi geçer inş, mide bulantısı için açık havada atıştırmalar yapabilirsin evde daha çok bulanıyordu benim
[/QUOTE]
n

Ben test yapmadan bir gün önce okumuştum sadece. Yatsı dan hemen sonra içimden gelmişti.
Evet kuzum ben ikisinde de çok bulantı yaşadım ilk 4 ay maalesef. Bu belki olmaz diyordum ama olacak gibi
O bulantılar çok zor diyorlar ama anne olmak kolay değil kuzum sabır napalım. Çok şükür ki hamile kaldın. İnşallah doktordan da güzel haberini bekliyorum. Hemen bize yaz tamam mı :))

Kizlar ilk bebekleriniz evlendikten kac ay sonra oldu yazar misiniz merak ettim de
Benimde büşra gibi ilk ay olmadı ikinci ay oldu tek fark bir yıl değil üç ay istemedik sadece, evlendikten 5 ay sonra hamileydim yani :) kızlar bir de benim tek yumurtalığım var bekarken bir operasyon geçirmiştim sağ yumurtalığım alındı o yüzden olmaz diye korktum galiba acele ettim

Anam ben kendimi biliyom şimdi olmayınca kendime kızıcam niye okumadım diye :)))

Ama bence biz bu ekip komple hamileyiz şuanda da haberimiz yok
Bana niye öyle gelmiyor acaba, sadece bir iki kişi hamile olacak ve o kişilerin arasında ben olmayacağım gibi geliyor

Aaaa gerçekten mi.
Olsun tek de olsa Rabbim nasip ediyor.
Bende 2 tane var ama uğraş dur işte görüyorsun

Sibel bide bizim ikinciler ikiz oluyormuş hahahha hiç yoktan evde 3 çocuk

Aaaa gerçekten mi.
Olsun tek de olsa Rabbim nasip ediyor.
Bende 2 tane var ama uğraş dur işte görüyorsun

Sibel bide bizim ikinciler ikiz oluyormuş hahahha hiç yoktan evde 3 çocuk
Güzel olur bence, sevinirim yani eşim daha çok sevinir zaten üç çocuk istiyor ama sanmıyorum yaa

1 yıl yapmadık.
Sonra olsun dedik çalışmaya başladık.
İlk ay olmadı.
İkinci ay oldu.
Gün aşırı ilişki ile oldu hiç takip falan yapmadım.
Kuzum gün aşırı ilişki dediğin nasıl oluyor hergun mü yoksa aynı günde birkaç defa mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…