- 2 Mayıs 2019
- 707
- 633
- 18
elimde normal gebelik testi var onlari da adet gunu yapym bariJ jelibaloncuk sen yine de sabah ilk idrarla yapsaydın iyiydi.
Elinde başka varsa yarın sabah yap.
Eğer yoksa da dünyanın sonu değil ya canım, bir dahaki ay inşallah...
Ben de oyle hissediyorum ya oyle gormek istedigim icin ya da gercekten oyleAnam ben kendimi biliyom şimdi olmayınca kendime kızıcam niye okumadım diye :)))
Ama bence biz bu ekip komple hamileyiz şuanda da haberimiz yok
Yok kız nasip işi buKızlar ben hiç okumadım ya tüh.
Aslında Zeynep daha önce de yazmıştı ya unuttum ben saf gibi...
Olmadı mı yine acaba
O bulantılar çok zor diyorlar ama anne olmak kolay değil kuzum sabır napalım. Çok şükür ki hamile kaldın. İnşallah doktordan da güzel haberini bekliyorum. Hemen bize yaz tamam mı :))Ben test yapmadan bir gün önce okumuştum sadece. Yatsı dan hemen sonra içimden gelmişti.
Evet kuzum ben ikisinde de çok bulantı yaşadım ilk 4 ay maalesef. Bu belki olmaz diyordum ama olacak gibi
AminnnnnnnnnnnnBen de oyle hissediyorum ya oyle gormek istedigim icin ya da gercekten oyle
Öyle öyle canım benim.Ben de oyle hissediyorum ya oyle gormek istedigim icin ya da gercekten oyle
Tamam canım benim hakkımızda hayırlısıelimde normal gebelik testi var onlari da adet gunu yapym bari
İnşallah ikimizde mutlu haberleri paylasiriz biran önce canımBenim de 9. Beraberiz bu yolda, hayırlısı ile olmuştur inşallah
Benimde büşra gibi ilk ay olmadı ikinci ay oldu tek fark bir yıl değil üç ay istemedik sadece, evlendikten 5 ay sonra hamileydim yani :) kızlar bir de benim tek yumurtalığım var bekarken bir operasyon geçirmiştim sağ yumurtalığım alındı o yüzden olmaz diye korktum galiba acele ettimKizlar ilk bebekleriniz evlendikten kac ay sonra oldu yazar misiniz merak ettim de
Ay inşallah canımcım.İnşallah ikimizde mutlu haberleri paylasiriz biran önce canım
Bana niye öyle gelmiyor acaba, sadece bir iki kişi hamile olacak ve o kişilerin arasında ben olmayacağım gibi geliyorAnam ben kendimi biliyom şimdi olmayınca kendime kızıcam niye okumadım diye :)))
Ama bence biz bu ekip komple hamileyiz şuanda da haberimiz yok
Aaaa gerçekten mi.Benimde büşra gibi ilk ay olmadı ikinci ay oldu tek fark bir yıl değil üç ay istemedik sadece, evlendikten 5 ay sonra hamileydim yani :) kızlar bir de benim tek yumurtalığım var bekarken bir operasyon geçirmiştim sağ yumurtalığım alındı o yüzden olmaz diye korktum galiba acele ettim
HarikaaSon adet tarihim 26 mayıs. Doktora gittim kalp atışını dinledik. Şu anda 6+2 yim.
Ben de sopayı elime alıcam gibi geliyorBana niye öyle gelmiyor acaba, sadece bir iki kişi hamile olacak ve o kişilerin arasında ben olmayacağım gibi geliyor
Güzel olur bence, sevinirim yani eşim daha çok sevinir zaten üç çocuk istiyor ama sanmıyorum yaaAaaa gerçekten mi.
Olsun tek de olsa Rabbim nasip ediyor.
Bende 2 tane var ama uğraş dur işte görüyorsun
Sibel bide bizim ikinciler ikiz oluyormuş hahahha hiç yoktan evde 3 çocuk
Kuzum gün aşırı ilişki dediğin nasıl oluyor hergun mü yoksa aynı günde birkaç defa mi1 yıl yapmadık.
Sonra olsun dedik çalışmaya başladık.
İlk ay olmadı.
İkinci ay oldu.
Gün aşırı ilişki ile oldu hiç takip falan yapmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?