Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@KARABATAK_ canım benim nerelerdesin? İyisiniz dimi bebeğinle? Arada yaz bilelim iyi olduğunuzu..
Cok yazmak isteyip yazamiyor olarak gör beni canim. Sadece hizlica okuyup çıkıyorum.

Genel olarak iyiyiz diyebilirim.
Cuma gunu kendi dr uma randevum var 15.15 de.
Esim isten izin alabilirse gidecegiz.
Yoksa ertelicem.
Sizi seviyorum.
Dualarim sizle,

Zeynep_teacher hamilelik takvimini doktordan gelince mi yapacaksın?

Ay ben testimde pozitif görür görmez yapıcam
Doktordan sonra yaparım kuzum inşallah. İnan hamile olduğumu öğrendiğimden beri hamile gibi olamadım. Yok kayınvalidem git yok onunla uğraş yok bununla uğraş. Sağolsun arada eşim hatırlattı hamile olduğumu. Üçüncü çocuk gebeliği daha zor sanırım yük fazla olunca. İlindeki gibi tadı çıkmıyor. Bu arada vara yoğa ağladım geçen hafta hormonlar tavan. Ne zamanbulantı başladı dedim gerçekten hamileyim galiba

Kizlar ikiddir sigara iciyorum midem kalkiyor oguruyorum cok dua ettim gebe kalirsam tiksindir Allahim diye. Ya psikolojik gebeyim yada gercekten gebeyim
inşallah gerçekten gebesindirrr hadi bakalımmm

Reactions: BYV
Canım kızlar birde bu ay adetim bittikten sonra direk ovulasyon testi deneyeceğim 3. ay olucak bu ay çalışmalarımız, dolayısıyla ilk kez ovulasyon testini deneyeyim diyorum bu yüzden sizce ne marka alayım vs. bu ovulasyon testi ile ilgili aydınlatacak olan var mı acabaaa

Senin hamileliğinin en ilk belirtisi aşırı duygusallık oldu zaten :)
Kayınvalidegile dediniz mi bir şey.

İnternetten almıştım ben innovita diye bir marka. Gayet güzeldi. Doğru şekilde gösterdi yani.
Testi hergün aynı saatte yapacaksın. Bir de 2 saat öncesine kadar sıvı alımı yapmayacaksın. Olay bu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…