Aaaa o zaman sizin ikinciden sonra bi işiniz daha vaaarrGüzel olur bence, sevinirim yani eşim daha çok sevinir zaten üç çocuk istiyor ama sanmıyorum yaa
Bir akşam yaptık, bir akşam yapmadık. Öyle.Kuzum gün aşırı ilişki dediğin nasıl oluyor hergun mü yoksa aynı günde birkaç defa mi
Yok kız yok ben paydosu çekerim, o sayıklasın bananeAaaa o zaman sizin ikinciden sonra bi işiniz daha vaaarr
Biz ikiden sonra işi bitiriyoruz
Hahahhaha adam istedikten sonra sen zor paydos dersinYok kız yok ben paydosu çekerim, o sayıklasın banane
Kuzum yarın test yapmaya korkuyorum ya çıkmazsa diye iyice uzulucem
Tamam kuzum inşallahO bulantılar çok zor diyorlar ama anne olmak kolay değil kuzum sabır napalım. Çok şükür ki hamile kaldın. İnşallah doktordan da güzel haberini bekliyorum. Hemen bize yaz tamam mı :))
Cok yazmak isteyip yazamiyor olarak gör beni canim. Sadece hizlica okuyup çıkıyorum.@KARABATAK_ canım benim nerelerdesin? İyisiniz dimi bebeğinle? Arada yaz bilelim iyi olduğunuzu..
Doktordan sonra yaparım kuzum inşallah. İnan hamile olduğumu öğrendiğimden beri hamile gibi olamadım. Yok kayınvalidem git yok onunla uğraş yok bununla uğraş. Sağolsun arada eşim hatırlattı hamile olduğumu. Üçüncü çocuk gebeliği daha zor sanırım yük fazla olunca. İlindeki gibi tadı çıkmıyor. Bu arada vara yoğa ağladım geçen hafta hormonlar tavan. Ne zamanbulantı başladı dedim gerçekten hamileyim galibaZeynep_teacher hamilelik takvimini doktordan gelince mi yapacaksın?
Ay ben testimde pozitif görür görmez yapıcam
Seviyor ve bakıyorda şimdi hakkını yemeyeyim ilgileniyor ama yok canım nerde bende o sabır yaa..Hahahhaha adam istedikten sonra sen zor paydos dersin
Seninki çocuk işini seviyor belli ki :))
inşallah gerçekten gebesindirrr hadi bakalımmmKizlar ikiddir sigara iciyorum midem kalkiyor oguruyorum cok dua ettim gebe kalirsam tiksindir Allahim diye. Ya psikolojik gebeyim yada gercekten gebeyim
Ay hadi inşallah kız, hem hamile kalmana hem sigarayı bırakmana sevineceğim :)Kizlar ikiddir sigara iciyorum midem kalkiyor oguruyorum cok dua ettim gebe kalirsam tiksindir Allahim diye. Ya psikolojik gebeyim yada gercekten gebeyim
Çıkmayacak şey öyle de böyle de çıkmaz be canım. Çıkmazsa üzülme, çıkarsa sevin. Felsefemiz buKuzum yarın test yapmaya korkuyorum ya çıkmazsa diye iyice uzulucem
Senin hamileliğinin en ilk belirtisi aşırı duygusallık oldu zaten :)Doktordan sonra yaparım kuzum inşallah. İnan hamile olduğumu öğrendiğimden beri hamile gibi olamadım. Yok kayınvalidem git yok onunla uğraş yok bununla uğraş. Sağolsun arada eşim hatırlattı hamile olduğumu. Üçüncü çocuk gebeliği daha zor sanırım yük fazla olunca. İlindeki gibi tadı çıkmıyor. Bu arada vara yoğa ağladım geçen hafta hormonlar tavan. Ne zamanbulantı başladı dedim gerçekten hamileyim galiba
Onu kurcalayıp bulmak lazım canımcım.Kız bu arada bu hamilelik takvimi nasıl yapılıyor ki de bakem ben cahile
Bu hissettikleriniz psikolojik olmasın Allahın noluurKizlar ikiddir sigara iciyorum midem kalkiyor oguruyorum cok dua ettim gebe kalirsam tiksindir Allahim diye. Ya psikolojik gebeyim yada gercekten gebeyim
İnternetten almıştım ben innovita diye bir marka. Gayet güzeldi. Doğru şekilde gösterdi yani.Canım kızlar birde bu ay adetim bittikten sonra direk ovulasyon testi deneyeceğim 3. ay olucak bu ay çalışmalarımız, dolayısıyla ilk kez ovulasyon testini deneyeyim diyorum bu yüzden sizce ne marka alayım vs. bu ovulasyon testi ile ilgili aydınlatacak olan var mı acabaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?