- 6 Ocak 2019
- 644
- 512
- 33
- 31
Ben bat gunu lh ile ogrenmistim ilkKızlar ovü testinde koyu iki çizgi çıkınca da hamile olduğunu anlayanlar var ya onlar bata kaç kala görüyorlar
Bende de enfeksiyon oldu gebelikte. Fitil vermişti. Geçer canım sorun olmaz.kizlar ben de doktordan yeni geldim. kan degerim 818 besinci haftaya yeni girmisiz. ancak idrar yaparken yanma oluyo ben de normalde de hissediyorum bunu 5-6 gundur. zaten tahlilde de goruldu enfeksiyon. toz ve fitil verdi. insallah kotu bisey olmaz. aklim hep orda
Hosgeldin,kaybin icin üzüldümMerhaba kızlar benım bat 13 haziran bır sene once 20 haftalık bebegımı kaybettım saglık sorunlarından daha yenı bıraktım korunmayı bugun 10. Gunum sızlerın kacıncı gunu ve ovu testı yapıyor musunuz
Ovü testi çok ama gebelik bi tane kaldı. Napıcam bilmiyorum. Hamile olmadığıma emin olursam tekrar sipariş vericem. Bu kez sadece gebelik isticem.Ben bat gunu lh ile ogrenmistim ilk
Rabbim bi daha yaşatmasın inşallah canım.. Benim Bat 28 ile 30 mayıs arası. İlk kez bu ay ovü denedim ben.Merhaba kızlar benım bat 13 haziran bır sene once 20 haftalık bebegımı kaybettım saglık sorunlarından daha yenı bıraktım korunmayı bugun 10. Gunum sızlerın kacıncı gunu ve ovu testı yapıyor musunuz
Hangi semttesin canim senOvü testi çok ama gebelik bi tane kaldı. Napıcam bilmiyorum. Hamile olmadığıma emin olursam tekrar sipariş vericem. Bu kez sadece gebelik isticem.
MaltepedeyimHangi semttesin canim sen
Ben de tuzla.Maltepedeyim
Aynen bu son bat bklyisimiz olsun inşallahCanim ben de sizin kervana gelecek gibiyim.
Basladi benim regl sancisi.
21 haziran olarak guncelliyorum senin bat i
Sagıl cnm Allah hepımıze saglıklı hayırlı evlat versınHosgeldin,kaybin icin üzüldüm
Allah aratmadan kavustursun bebegine insallah.
Az kalmıs senın cnm ılk denemede ıns kalmıssındıt ılk bebegıme ovuylq kaldım ben de daha baslamadım teste kacıncı gun yumurtlama yakaladınRabbim bi daha yaşatmasın inşallah canım.. Benim Bat 28 ile 30 mayıs arası. İlk kez bu ay ovü denedim ben.
Merhaba kızlar benım bat 13 haziran bır sene once 20 haftalık bebegımı kaybettım saglık sorunlarından daha yenı bıraktım korunmayı bugun 10. Gunum sızlerın kacıncı gunu ve ovu testı yapıyor musunuz
cnm bende tuzladayım :) burayada maltepeden geldim :)Ben de tuzla.
Cok uzak değilmişiz.
11. Gün yumurtlama oldu bende bu ayAz kalmıs senın cnm ılk denemede ıns kalmıssındıt ılk bebegıme ovuylq kaldım ben de daha baslamadım teste kacıncı gun yumurtlama yakaladın
Neguzel baya erken benım 20 den once olmadı 5 aydır daha teste baslamadım 10. Gunum11. Gün yumurtlama oldu bende bu ay
canim bana bi de toz verdi. onu da bugun icicem de fitili olabildigince iceri sokuyoduk degil miBende de enfeksiyon oldu gebelikte. Fitil vermişti. Geçer canım sorun olmaz.
Kişiden kişiye değişir de tutturamadık yine sanırım :))Neguzel baya erken benım 20 den once olmadı 5 aydır daha teste baslamadım 10. Gunum
Evet canım ben o zaman korkmuştum bir şey olur mu zarar verir mi diye ama hiçbir sıkıntı olmadı. Gönderin içeri gitsincanim bana bi de toz verdi. onu da bugun icicem de fitili olabildigince iceri sokuyoduk degil mi
O bellı olmaz cnm kımınde belırtı olur kımınde olmaz bakalım adet olana kadar umut vardır bızde gunlerı yakalarız ıns esımle 3 4 gunde denk gelıyoruzKişiden kişiye değişir de tutturamadık yine sanırım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?