Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canm senin demi ikinci bebek olcak ilk olcak yok mu hic

Benim ilk defa adetten sonra çok akıntı oldu tam anlayamadım o yüzden baksana sende de aynıymış bide ilk Defa ben gündüz asla uyumam kanepede uyuya kalmışım buda Bi belirti olabilir
Ben ovulasyon havyarındayım iki gün bir ilişki yapcm Insallah tutar benim uykum hep geliyor bugün bile uyumuşum onu saymam ben hic

Ben de hamile olduğumu öğrendiğim günün gecesinde rüyamda bir sürü test yapmıştım hepsi pozitifti canım malum oldu bana,inşallah senin için de vardır bu rüyanın hikmeti

Benim 30 Mayıstı kuzum bu Pazartesi keseyi gördüm doktor 5+1 günlüksün dedi 50. Günde kalp atışı için çağırdı sen de erken davranma kuzum keseden sonra en az 10 gün geçsin hatta 2 hafta. Sonra görülmüyor duyulmuyor kafamıza takıp üzülüyoruz

busra1tan canım nasıl gidiyo, kaç kaldı bata? Bu ay arkamızdan sizi de bekliyoruz, beraber yaşayacağız hamileliklerimizi inşallah, dualarımdasınoz❤
Şafak atarsa 8 kalıyor canımcım.
Bekliyorum, inşallah hepimiz patır patır hamileyiz yazarız.
Her sabah bi test yaparak kendimi tatmin edicem hahahaha:))

Şafak atarsa 8 kalıyor canımcım.
Bekliyorum, inşallah hepimiz patır patır hamileyiz yazarız.
Her sabah bi test yaparak kendimi tatmin edicem hahahaha:))
Sen cansın yaaa, inşallah en kısa sürede çift çift çizgiler görürsün kuzum ve Rabbim bekleyen herkese nasip eder inşallahDeğerlendirmeleri tamamladın di mi eksiksiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…