Benim ilk defa adetten sonra çok akıntı oldu tam anlayamadım o yüzden baksana sende de aynıymış bide ilk Defa ben gündüz asla uyumam kanepede uyuya kalmışım buda Bi belirti olabilirBak umutlandırıyorsun beni karnımda kelebekler uçmaya başlıyor böyle deyince
Canm senin demi ikinci bebek olcak ilk olcak yok mu hicAy hadi inşallah canım benimde adetten 2 gün sonra çatladı bizde o hafta yaptık bir tek. Bir haftadır tık yok bizde inşallah bendede ozaman olmuştur. Benim adette bitiminden beri karın kasık ağrım bitmedi hiç sürekli ağrı var. Akıntı bol miktarda hatta bazen tuvalete gidiyorum adet mi oldum diye(daha çok erken ama) 21 bat. Belim ağrıyor. İshalim ve bugün sigaradan sonra öğürme geliyor. Geçen gün migrenim tuttu. Sol kasığımda pıt pıt birşey atıyor arada. Bu arada idrarım köpük köpük oluyor. neden diye araştırdım bir yazı buldum atarım birazdan. Yorgunum ve bacaklarım çok ağrıyor yürürken.Bunlar belirtimi bilmiyorum yada ben istediğim için herşeyi ona yoruyorum bilmiyorum ama inşallah tutmuştur benimde
Ben ovulasyon havyarındayım iki gün bir ilişki yapcm Insallah tutar benim uykum hep geliyor bugün bile uyumuşum onu saymam ben hicBenim ilk defa adetten sonra çok akıntı oldu tam anlayamadım o yüzden baksana sende de aynıymış bide ilk Defa ben gündüz asla uyumam kanepede uyuya kalmışım buda Bi belirti olabilir
Ayy hayirli olsun bosuna beklemisin bak o kadar, gozun aydin darisi bizeEvet şimdi test yaptım hemen çift çizgi çıktı kızlar çok farklı duygular içindeyim
Ben normalde gündüz hiç uyumam o yüzden dedimBen ovulasyon havyarındayım iki gün bir ilişki yapcm Insallah tutar benim uykum hep geliyor bugün bile uyumuşum onu saymam ben hic
Yok kuzum 2 gebelik var ama henüz çocuğum yokCanm senin demi ikinci bebek olcak ilk olcak yok mu hic
Ben varim ilkCanm senin demi ikinci bebek olcak ilk olcak yok mu hic
Ben de hamile olduğumu öğrendiğim günün gecesinde rüyamda bir sürü test yapmıştım hepsi pozitifti canım malum oldu bana,inşallah senin için de vardır bu rüyanın hikmetiKizceler napiyorsunuz bakalim sicaklar mi vurdu cok sessizsiniz. Ben gece bir ruya gordum hayir olsun insallah. Doktora gidiyorum. Diyorumki benim 28inde adet bitti 30da yumurta catladi 15ine randevu alacam ama 8,30da veriyorlar gelemem. Dur ben duzeltoyorum diyor ayin 11ine randevu veriyor. Olmaz erken olur cikmaz diyorum yok yok cikar sen gel diyor sonra gidiyorum hamileyim. Kafama vurdu sanirim
Son adet tarihin ne zaman canım?Kızlar ne zman gitsem kalp atımını duyarım ki
Valla öyle canım bide 4tane test aldım akşam çıkmaz sa bide sabah yaparım diyeAyy hayirli olsun bosuna beklemisin bak o kadar, gozun aydin darisi bize
7 haziran kuzumSon adet tarihin ne zaman canım?
Hayırlı olsun, yukarıda mesaj işaretinin soluna tıkla hesap ayarlarında bebeğin tahmini doğum tarihini giriyorsun, yani öyle olması lazım bi denersinKızlar takvim nasıl konuluyor bana sa Bi söyleyin
Benim 30 Mayıstı kuzum bu Pazartesi keseyi gördüm doktor 5+1 günlüksün dedi 50. Günde kalp atışı için çağırdı sen de erken davranma kuzum keseden sonra en az 10 gün geçsin hatta 2 hafta. Sonra görülmüyor duyulmuyor kafamıza takıp üzülüyoruz7 haziran kuzum
Sağol Canım teşekkür ediyorumHayırlı olsun, yukarıda mesaj işaretinin soluna tıkla hesap ayarlarında bebeğin tahmini doğum tarihini giriyorsun, yani öyle olması lazım bi denersin
Şafak atarsa 8 kalıyor canımcım.busra1tan canım nasıl gidiyo, kaç kaldı bata? Bu ay arkamızdan sizi de bekliyoruz, beraber yaşayacağız hamileliklerimizi inşallah, dualarımdasınoz❤
Sen cansın yaaa, inşallah en kısa sürede çift çift çizgiler görürsün kuzum ve Rabbim bekleyen herkese nasip eder inşallahŞafak atarsa 8 kalıyor canımcım.
Bekliyorum, inşallah hepimiz patır patır hamileyiz yazarız.
Her sabah bi test yaparak kendimi tatmin edicem hahahaha:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?