Tesekkür ederim canımmİnternetten almıştım ben innovita diye bir marka. Gayet güzeldi. Doğru şekilde gösterdi yani.
Testi hergün aynı saatte yapacaksın. Bir de 2 saat öncesine kadar sıvı alımı yapmayacaksın. Olay bu :))
Yarın doktora randevu aldım ürolojiye birde kan alın derim ordan öğrenirim artık var mı yok mu haber vericem sizeÇıkmayacak şey öyle de böyle de çıkmaz be canım. Çıkmazsa üzülme, çıkarsa sevin. Felsefemiz bu
Hahahha bunlar deli yav :)))) inşallah hamilesindirKizlar eve geldim oturdum bir sigara ictim ve yine ogurdum. Esim hamilemisin yoksa dedi bir ihtimal dedim. Nasil bir ihtimal dedi. Hafta sonu yumurtladin ve biz bir haftadir sevismiyoruz nasil okur dedi. Ben her ihtimale karsi yapmiyorum dedi 1 haftadir dedim bende ilac kullaniyorum ama ayin 30unda catladi yumurta sen nekadar kendince gizli gizli plan yapsanda bu hafta yapmasanda tuttuysa zaten coktan tuttu dedimhadi ya dedi. Yaaa oyle iste arkamdan is cevirirsen oype olur iste dedim iyi madem maden olduysa oldu diyorsun gel hemen bir haftadir tutuyorun dedi
Evet şimdi test yaptım hemen çift çizgi çıktı kızlar çok farklı duygular içindeyim
Yüreğim hop etti okurken çok sevindim canım gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah. Darısı başımızaEvet şimdi test yaptım hemen çift çizgi çıktı kızlar çok farklı duygular içindeyim
Amin canım inşallah hiç beklemiyodum 2 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyordum en az üç ayım var dedim hatta testi 3 gün geçti gene Bi umutsuzlukla yaptım hemen çift çizgi çıktı beklemedim bileYüreğim hop etti okurken çok sevindim canım gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah. Darısı başımıza
Allahım güzel zamanını biliyor biz nekadar plan yapıp umutlansakta olmuyor yada umutsuz olup olmaz desekte oluyor canım. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Amin canım inşallah hiç beklemiyodum 2 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyordum en az üç ayım var dedim hatta testi 3 gün geçti gene Bi umutsuzlukla yaptım hemen çift çizgi çıktı beklemedim bile
Hayırlı uğurlu olsun canm sağlıcakla al kucağına malum soruyu sormam lazım nasıl degerlendirdin bu ayi az bilgilendirin beni yaaAmin canım inşallah hiç beklemiyodum 2 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyordum en az üç ayım var dedim hatta testi 3 gün geçti gene Bi umutsuzlukla yaptım hemen çift çizgi çıktı beklemedim bile
Hahah senle ben herkese aynı soruyu soruyoruzAllahım güzel zamanını biliyor biz nekadar plan yapıp umutlansakta olmuyor yada umutsuz olup olmaz desekte oluyor canım. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Hadi adettendir. Nası değerlendirdin belirtilerin nelerdi sorusuda bende gelsin
Şükür yarabbi :))))Evet şimdi test yaptım hemen çift çizgi çıktı kızlar çok farklı duygular içindeyim
Valla hiç Bi takip yapmadım ve bu ay sadece 6 kere olmuş ama ben adetim bittikten sonra çok akıntı geldi biz de o ara Bi kaç deneme yaptık meğer o zman çatlamışAllahım güzel zamanını biliyor biz nekadar plan yapıp umutlansakta olmuyor yada umutsuz olup olmaz desekte oluyor canım. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Hadi adettendir. Nası değerlendirdin belirtilerin nelerdi sorusuda bende gelsin
2, bebiş canım 7 haziran sat daŞükür yarabbi :))))
Gözün aydın canım :))
Son adet tarihini bide kaçıncı bebiş yaz bakalım. 2.haliba senin
Arkadaşlar test yapmaktan bu kadar korkmayalım ya hamile değilsek de son güne kadar bekleyince çift çizgi çıkacak hali yok:)))
Listenin ilk sırasındaki arkadaşlarım sizlerden de test bekliyorum. Yarından sonra hadi bakalım, çift çizgi dolsun buralar. Boşuna beklemeyelim :))))
Ay hadi inşallah canım benimde adetten 2 gün sonra çatladı bizde o hafta yaptık bir tek. Bir haftadır tık yok bizde inşallah bendede ozaman olmuştur. Benim adette bitiminden beri karın kasık ağrım bitmedi hiç sürekli ağrı var. Akıntı bol miktarda hatta bazen tuvalete gidiyorum adet mi oldum diye(daha çok erken ama) 21 bat. Belim ağrıyor. İshalim ve bugün sigaradan sonra öğürme geliyor. Geçen gün migrenim tuttu. Sol kasığımda pıt pıt birşey atıyor arada. Bu arada idrarım köpük köpük oluyor. neden diye araştırdım bir yazı buldum atarım birazdan. Yorgunum ve bacaklarım çok ağrıyor yürürken.Bunlar belirtimi bilmiyorum yada ben istediğim için herşeyi ona yoruyorum bilmiyorum ama inşallah tutmuştur benimdeValla hiç Bi takip yapmadım ve bu ay sadece 6 kere olmuş ama ben adetim bittikten sonra çok akıntı geldi biz de o ara Bi kaç deneme yaptık meğer o zman çatlamış
Ben de aynı oldu her seferinde adetim diye gittim tuvalete ama bişi yokAy hadi inşallah canım benimde adetten 2 gün sonra çatladı bizde o hafta yaptık bir tek. Bir haftadır tık yok bizde inşallah bendede ozaman olmuştur. Benim adette bitiminden beri karın kasık ağrım bitmedi hiç sürekli ağrı var. Akıntı bol miktarda hatta bazen tuvalete gidiyorum adet mi oldum diye(daha çok erken ama) 21 bat. Belim ağrıyor. İshalim ve bugün sigaradan sonra öğürme geliyor. Geçen gün migrenim tuttu. Sol kasığımda pıt pıt birşey atıyor arada. Bu arada idrarım köpük köpük oluyor. neden diye araştırdım bir yazı buldum atarım birazdan. Yorgunum ve bacaklarım çok ağrıyor yürürken.Bunlar belirtimi bilmiyorum yada ben istediğim için herşeyi ona yoruyorum bilmiyorum ama inşallah tutmuştur benimde
Bak umutlandırıyorsun beni karnımda kelebekler uçmaya başlıyor böyle deyinceBen de aynı oldu her seferinde adetim diye gittim tuvalete ama bişi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?