Ayyy insallah ya lutfen gelsinYok yok kuzum sakın kapılma daha çok varmış bata, hem herkeste farklı seyredebiliyor belirtiler kendini sakın üzme. İnşallah gelmiştir minik kurabiye annesine
Ayy inşallah canım benimAy kiz var gibi ciddeb,olmayinca ne kadar beklerse beklesin cikmiyor bence, ben de heveslendim ya senin bu ay var insallah gibioh be
Ben de bekletir ama asla göremezdim ve daha 8 gün var. Yarın sabah yine yapıcam tabi bekleyip görücez kuzum :))))Kuzucum var gibi be❤ ben de kaç ay boyunca çizgini gölgesinş bile görmemiştim☺ Taa ki bu aya kadar
Gelir inşallah bebeğim, hem de en doğru zamanda gelecek emin olAyyy insallah ya lutfen gelsin
Yap kuzum, hadi inşallah güzel haberlerle başladık güneAyy inşallah canım benim
Ben her sabah yapıcam işte bakalım yarın ne çıkar. Sen de ona göre yaparsın
Bu arada ben hamile miyim bilemiyorum tabi ama bende akıntı falan yok söyliyim sana:))
Ben de bekletir ama asla göremezdim ve daha 8 gün var. Yarın sabah yine yapıcam tabi bekleyip görücez kuzum :))))
Sen benden daha çok değerlendirdin kuzum Allahın izniyle sende vardır bebişbusra1tan ay benim icim rahatladi birazcik en azindan birimizin haberini alacaz gibi
Hoşgeldin, inşallah Rabbim sağlıkla en yakın zamanda nasip eder canım:)Merhaba kızlar, günaydın.. Bizde 2.yi planlıyoruz hayırlısıyla bakalım 2020de anne olmaya aday olarak görünüyorum bakalım
İnşaallah hayırlısıylaHoşgeldin, inşallah Rabbim sağlıkla en yakın zamanda nasip eder canım:)
Insallah canim bakalim haftaya neler bekliyor biziSen benden daha çok değerlendirdin kuzum Allahın izniyle sende vardır bebiş
İşte bi öğrensek dimi:)))
Hosgeldiniz insallah hayirlisiyla en yakin zamanda olurMerhaba kızlar, günaydın.. Bizde 2.yi planlıyoruz hayırlısıyla bakalım 2020de anne olmaya aday olarak görünüyorum bakalım
Amin canım, ilki kız mı erkek mi?İnşaallah hayırlısıylahoşbuldum tesekkür ederim... Bu ay ovulasyon testi ile deneyeceğim bakalım Allah hepinizin gönlüne göre versin
Olmus bu kuzum olmusKızlar bende de asla ikinci çizgi çıkmazdı, ondan çok ümitlendim şimdi.
Sabaha kadar böyle bekletirdim ama yoktu asla bu çizgi
Cnm bende son gune kadr akinti vardi ama regl oldm.Az evvel okudum da akinti yoksa gebelik beklemeyin filan yaziyordu su an ben de akinti filan Yok 8-9 gun kaldi bata da, o yuzden umutsuzluga kapildim
Ben de goruyormKızlar bende de asla ikinci çizgi çıkmazdı, ondan çok ümitlendim şimdi.
Sabaha kadar böyle bekletirdim ama yoktu asla bu çizgi
Artık doğru yanlış bilmiyorum ama aylar sonra ikinci bi çizgi gördüm çok şükürOlmus bu kuzum olmus
Darisi sanaa yesim ablaa . Kac kaldi senin bataOlmus bu kuzum olmus
Amin canım inşallah...Ben de goruyorm. Insllh vardir yaa . Takip ediorm sizleri gizliden Allh gonlumuze gore versn cnm
Benim hic akintim olmadi hamilelik oncesi.Az evvel okudum da akinti yoksa gebelik beklemeyin filan yaziyordu su an ben de akinti filan Yok 8-9 gun kaldi bata da, o yuzden umutsuzluga kapildim
Kimseyi dinlememek lazim galiba yaCnm bende son gune kadr akinti vardi ama regl oldm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?