Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy canım benim ya inşallah öyleyimdir.
Şimdilik tam sevinemiyorum ama öyle böyle o ikinci çİzgiyi gördüğüme de sevindim yani

Hadi hayırlısı olsun busra1tan benim de Bat 16 temmuz ama takvim 18 temmuzu gösteriyor bekliyorum sabırsızlıkla sonucu.. kasıklarda ağrı göğsümde sertlik ve ağrı Bi de hep yorgunluk hissediyorum ama psikolojik ya da sıcaklardan da olabilir bakalım ben ayın 15inde test yapmayı düşünüyorum hayırlısı. RABBİM HERKESE HAYIRLI HABERLER VERSİN

Benim karisik kuzum normalde 28de bir oluyordum bat 21 temmuz ama benim catlama erken oldu 30unda. Catlamadan 14 gun sonra regl gelir diyorlar bilmiyorum beklemedeyim hayirlisi ile insallah.
E hadi o zmn darisi sana dualrmdasiniz valla. Aklima geldikce ediorm.
Ben de yeniden sahalra dondm
Iki arkdasimdan da gebelk habrri aldm. Birinin beklenmedikti. 2 kucuk cocugu var. Adetten bikac gun once yanlialikla oldu. O yuzden son gune kdr degerlndrin kizlr

Amiin canım inşallah çift çizgi görürsün

Kızlar pazartesi de yapmıştım.
Onu da beklettim ama no nooo çizgi falan yoktu
Ben 6 aydır sayısız test yaptım.hepsi negatifse negatifti. İlk defa bu çizgiyi gördüm. Beni kandırma testciğim

Kuzu 8 tane test var zaten Bi tane daha yap bol sıvı tüket iki üç saat sonra yap sen benim gibi yapma bekletme
Kız senle ben aynı mıyım hele dediğine bak:))))
Bat gelmiş geçiyor, sana zorla test yaptırdık:))

Benim 8 gün var

Neyse tamam tuvalete sıkışayım da yapıyım bi tane daha

Kızlar pazartesi de yapmıştım.
Onu da beklettim ama no nooo çizgi falan yoktu
Ben 6 aydır sayısız test yaptım.hepsi negatifse negatifti. İlk defa bu çizgiyi gördüm. Beni kandırma testciğim
Hamilesin.
Bak gör.
Ne demistim beennnn.
Hamileligin tescillensin sonra yesim hamile degilse konuyu ona devret ki toteme devam edelim hahaahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…