Tesekkur ederim canim rahatlattiniz beniBenim hic akintim olmadi hamilelik oncesi.
Canım bi tane daha yapsana evde test varsaArtık doğru yanlış bilmiyorum ama aylar sonra ikinci bi çizgi gördüm çok şükür
Şu kuruma çizgisi dediklerinden şüpheliyim ama ilerleyen zamanda öğrenicez bakalım canımcım
Aynn ole. Ben de kendi kendime belirti aradim cogu kadin gibi . Vardi da bikac bisy ama regl belirtiymis. En iisi dedikleri gibi regli beklemk. Varsa gecince belli edio kendiniKimseyi dinlememek lazim galiba ya
Yarın sabah yapıcam kuzum, üstünden bir gün geçsin en azındanCanım bi tane daha yapsana evde test varsaBana da var gibi geldi
Ayy canım benim ya inşallah öyleyimdir.busra1tan
Canim mesajini okurken gozlerim dolu dolu oldu.
Kollarimdaki tüyler diken diken oldu.
Insallah bu ay hamilesin kutlama yapacagiz.
Cok mutlu oldum sanki kiz kardesimin haberini almis gibiyim.
Koyulasma takibi ile tamamdir bu is bence
Benim karisik kuzum normalde 28de bir oluyordum bat 21 temmuz ama benim catlama erken oldu 30unda. Catlamadan 14 gun sonra regl gelir diyorlar bilmiyorum beklemedeyim hayirlisi ile insallah.Darisi sanaa yesim ablaa . Kac kaldi senin bata
Sen de bi test yapsan diyorum aslında.Benim karisik kuzum normalde 28de bir oluyordum bat 21 temmuz ama benim catlama erken oldu 30unda. Catlamadan 14 gun sonra regl gelir diyorlar bilmiyorum beklemedeyim hayirlisi ile insallah.
E hadi o zmn darisi sanaBenim karisik kuzum normalde 28de bir oluyordum bat 21 temmuz ama benim catlama erken oldu 30unda. Catlamadan 14 gun sonra regl gelir diyorlar bilmiyorum beklemedeyim hayirlisi ile insallah.
Evettttt yap kissssSen de bi test yapsan diyorum aslında.
Nolcak ki.
Amiin canım inşallah çift çizgi görürsünHadi hayırlısı olsunbusra1tan benim de Bat 16 temmuz ama takvim 18 temmuzu gösteriyor bekliyorum sabırsızlıkla sonucu.. kasıklarda ağrı göğsümde sertlik ve ağrı Bi de hep yorgunluk hissediyorum ama psikolojik ya da sıcaklardan da olabilir bakalım ben ayın 15inde test yapmayı düşünüyorum hayırlısı. RABBİM HERKESE HAYIRLI HABERLER VERSİN
Erken gebelik mi yaptın yoksa normal test miYarın sabah yapıcam kuzum, üstünden bir gün geçsin en azından
Normal test canım.Erken gebelik mi yaptın yoksa normal test mi
Kuzu 8 tane test var zaten Bi tane daha yap bol sıvı tüket iki üç saat sonra yapNormal test canım.
Kız senle ben aynı mıyım hele dediğine bak:))))Kuzu 8 tane test var zaten Bi tane daha yap bol sıvı tüket iki üç saat sonra yapsen benim gibi yapma bekletme
Hamilesin.Kızlar pazartesi de yapmıştım.
Onu da beklettim ama no nooo çizgi falan yoktu
Ben 6 aydır sayısız test yaptım.hepsi negatifse negatifti. İlk defa bu çizgiyi gördüm. Beni kandırma testciğim
Kesinlikle hamileysem devir teslimle konuyu yeşime devredicem:))Hamilesin.
Bak gör.
Ne demistim beennnn.
Hamileligin tescillensin sonra yesim hamile degilse konuyu ona devret ki toteme devam edelim hahaahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?