Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen cansın yaaa, inşallah en kısa sürede çift çift çizgiler görürsün kuzum ve Rabbim bekleyen herkese nasip eder inşallah☺Değerlendirmeleri tamamladın di mi eksiksiz
Amiin canımcım :))
11-13-15 değerlendirildi. Öncesi ve sonrası değerlendirmeleri saymıyorum. Her ay bu aralardaki günler yumurtladım çünkü :))))

Bata daha 8 var canımcım. Olsa da çıkmaz şimdi. Öylesine hergün yapıcam bakalım eğer hamileysem ilk hangi gün ikinci çİzgiyi görücem onu merak ediyorum.
Farklı bir deney yapmış oluyorsun bizim için, hadi ilk sen gör çift çizgiyi sonra biz de yapalım :)

Erken gebelik testinde çıkar belki
Farklı bir deney yapmış oluyorsun bizim için, hadi ilk sen gör çift çizgiyi sonra biz de yapalım :)
Gunaydin 18 sabah test yapmayi dusunuyorum son 8
Ayyyy kızlarr çıldırıcam bir şey diyin banaaaaa
Test gece 5te tuvalete kalktığımda yaptım
Şimdi baktımmmmm
Öyle silik bi çizgi var kiii
Kuruma çizgisi dedikleri midir bilmiyorum
Gece 5te 5 dakika başında bekledim çıkmadı uyudum.
Ama şimdi var ne ki buuu

Canım at bakalım resmini testin

Fotografta gozukur mu hemen atsana buraya
Ben gecen ay yaptigimda 30 saat beklese de ikinci cizgi cikmadi valla

Kızlar bende de asla ikinci çizgi çıkmazdı, ondan çok ümitlendim şimdi.
Sabaha kadar böyle bekletirdim ama yoktu asla bu çizgi
Ay kiz var gibi ciddeb,olmayinca ne kadar beklerse beklesin cikmiyor bence, ben de heveslendim ya senin bu ay var insallah gibi oh be

Az evvel okudum da akinti yoksa gebelik beklemeyin filan yaziyordu su an ben de akinti filan Yok 8-9 gun kaldi bata da, o yuzden umutsuzluga kapildim
Yok yok kuzum sakın kapılma daha çok varmış bata, hem herkeste farklı seyredebiliyor belirtiler kendini sakın üzme. İnşallah gelmiştir minik kurabiye annesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…