İlk testte çift çizgiyi gör inşallahŞafak atarsa 8 kalıyor canımcım.
Bekliyorum, inşallah hepimiz patır patır hamileyiz yazarız.
Her sabah bi test yaparak kendimi tatmin edicem hahahaha:))
Amiin canımcım :))Sen cansın yaaa, inşallah en kısa sürede çift çift çizgiler görürsün kuzum ve Rabbim bekleyen herkese nasip eder inşallah☺Değerlendirmeleri tamamladın di mi eksiksiz
Olsun da kaçıncı test olursa olsun aminnnİlk testte çift çizgiyi gör inşallah
Hadi inşallah canım, tüm kalbimle tutmuş olmasını diliyorumAmiin canımcım :))
11-13-15 değerlendirildi. Öncesi ve sonrası değerlendirmeleri saymıyorum. Her ay bu aralardaki günler yumurtladım çünkü :))))
Hadi hayırlı haberlerini bekliyorumOlsun da kaçıncı test olursa olsun aminnn
Bata daha 8 var canımcım. Olsa da çıkmaz şimdi. Öylesine hergün yapıcam bakalım eğer hamileysem ilk hangi gün ikinci çİzgiyi görücem onu merak ediyorum.Hadi hayırlı haberlerini bekliyorumne zman yapacaksın ilk testi
Erken gebelik testinde çıkar belkiBata daha 8 var canımcım. Olsa da çıkmaz şimdi. Öylesine hergün yapıcam bakalım eğer hamileysem ilk hangi gün ikinci çİzgiyi görücem onu merak ediyorum.
Farklı bir deney yapmış oluyorsun bizim için, hadi ilk sen gör çift çizgiyi sonra biz de yapalım :)Bata daha 8 var canımcım. Olsa da çıkmaz şimdi. Öylesine hergün yapıcam bakalım eğer hamileysem ilk hangi gün ikinci çİzgiyi görücem onu merak ediyorum.
Canım ilk test bugün müBata daha 8 var canımcım. Olsa da çıkmaz şimdi. Öylesine hergün yapıcam bakalım eğer hamileysem ilk hangi gün ikinci çİzgiyi görücem onu merak ediyorum.
Erken gebelik testinde çıkar belki
Farklı bir deney yapmış oluyorsun bizim için, hadi ilk sen gör çift çizgiyi sonra biz de yapalım :)
Ayyyy kızlarr çıldırıcam bir şey diyin banaaaaaGunaydin18 sabah test yapmayi dusunuyorum son 8
Canım at bakalım resmini testinAyyyy kızlarr çıldırıcam bir şey diyin banaaaaa
Test gece 5te tuvalete kalktığımda yaptım
Şimdi baktımmmmm
Öyle silik bi çizgi var kiii
Kuruma çizgisi dedikleri midir bilmiyorum
Gece 5te 5 dakika başında bekledim çıkmadı uyudum.
Ama şimdi var ne ki buuu
Fotografta gozukur mu hemen atsana burayaAyyyy kızlarr çıldırıcam bir şey diyin banaaaaa
Test gece 5te tuvalete kalktığımda yaptım
Şimdi baktımmmmm
Öyle silik bi çizgi var kiii
Kuruma çizgisi dedikleri midir bilmiyorum
Gece 5te 5 dakika başında bekledim çıkmadı uyudum.
Ama şimdi var ne ki buuu
Canım benim beyaz bir akıntım olmuştu bata 3 gün kala felan hissetmiştim hatta ben onu hep adet sanıp tuvalete gdiyordum birşey yoktuGebeliginizi ogrenmeden oncesi surecte akintiniz cok fark edilir derecede var miydi kizlar merak ettim
Az evvel okudum da akinti yoksa gebelik beklemeyin filan yaziyordu su an ben de akinti filan Yok 8-9 gun kaldi bata da, o yuzden umutsuzluga kapildimCanım benim beyaz bir akıntım olmuştu bata 3 gün kala felan hissetmiştim hatta ben onu hep adet sanıp tuvalete gdiyordum birşey yoktu
Ay kiz var gibi ciddeb,olmayinca ne kadar beklerse beklesin cikmiyor bence, ben de heveslendim ya senin bu ay var insallah gibiKızlar bende de asla ikinci çizgi çıkmazdı, ondan çok ümitlendim şimdi.
Sabaha kadar böyle bekletirdim ama yoktu asla bu çizgi
Yok yok kuzum sakın kapılma daha çok varmış bata, hem herkeste farklı seyredebiliyor belirtiler kendini sakın üzme. İnşallah gelmiştir minik kurabiye annesineAz evvel okudum da akinti yoksa gebelik beklemeyin filan yaziyordu su an ben de akinti filan Yok 8-9 gun kaldi bata da, o yuzden umutsuzluga kapildim
Kuzucum var gibi be❤ ben de kaç ay boyunca çizgini gölgesinş bile görmemiştimKızlar bende de asla ikinci çizgi çıkmazdı, ondan çok ümitlendim şimdi.
Sabaha kadar böyle bekletirdim ama yoktu asla bu çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?