Busra sen yapma bugün canim.Kız senle ben aynı mıyım hele dediğine bak:))))
Bat gelmiş geçiyor, sana zorla test yaptırdık:))
Benim 8 gün var
Neyse tamam tuvalete sıkışayım da yapıyım bi tane daha
Sen ekliydin zaten ama aktif olmadığın için çıkarmıştım
Evet tum kizlar tummmm isteyen bekleyen herkese Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin. Mutlulukla dolsun tassin burasi.Kesinlikle hamileysem devir teslimle konuyu yeşime devredicem:))
İnşallah Yeşim Sibel Birgarip hemiz hamileyizdir :)))))))
Temmuz hepimize uğurlu gelsin inşallahKesinlikle hamileysem devir teslimle konuyu yeşime devredicem:))
İnşallah Yeşim Sibel Birgarip hemiz hamileyizdir :)))))))
Ben de öyle düşünüyorum.Busra sen yapma bugün canim.
Sabah 5 de yaptigin test beklemis idrar idi.
Şimdi yaparsin cikmaz silik ve canin sıkılır durduk yere.
Sen yarın sabahi bekle lutfen
Sabah erken kalk bariBen de öyle düşünüyorum.
Öyle yapayım, bırakın gariban sabaha kadar mutlu uyusun
Evet cnm ben demistm cikr diye.bazi nedenlerdn dolyi. Ama geri dondumSen ekliydin zaten ama aktif olmadığın için çıkarmıştım
Aynen oyle ben de onceki aylarda yaptigim testlerde yoksa cikmiyor yani hicbisekildeKızlar pazartesi de yapmıştım.
Onu da beklettim ama no nooo çizgi falan yoktu
Ben 6 aydır sayısız test yaptım.hepsi negatifse negatifti. İlk defa bu çizgiyi gördüm. Beni kandırma testciğim
Ben heyecandan uyuyamıyorum zaten, bu gece de uyuyamadım. 5e kadar zor bekledim yaptım testi.Sabah erken kalk bari
İyi. Hadi bakalım hayırlısıyla olur inşallah.Evet cnm ben demistm cikr diye.bazi nedenlerdn dolyi. Ama geri dondum
Yakin bi arkdsimizjn beklnmedik 3. Hamilelik haberini alinca bizim herif aska geldi. Daha bi istio sanki o yuzden
Silik de olsa çıkması Bi işaret bence olmasa hiç çıkmıyo biliyoruzBen heyecandan uyuyamıyorum zaten, bu gece de uyuyamadım. 5e kadar zor bekledim yaptım testi.
Sabah inşallah hemen çizgi çıkar.
Günüm daha çok bakalım :))
İlkim kız... valla ben kız mı olsa erkke mi olsa bir karar veremedim ahahaha benim kararımla olmuyor elbette ama hangisi agır basıyor dersen kız sanki ağır basıyorAmin canım, ilki kız mı erkek mi?
Benim erkek, kız istiyorum, tabi Rabbim hayırlısı sağlıklı versin İnşalah
Kız büşra bugün geç uyandım okuyana kadar heyecandan sona zor geldim, var gibi sanki negatif olsa hiç çıkmıyor yani.. Hadi bakalım inş, ben de test gününü öne alacam galiba heves ettim şimdi, cuma cumartesi yapayım bakalım sen yarın bi yap daKızlar bende de asla ikinci çizgi çıkmazdı, ondan çok ümitlendim şimdi.
Sabaha kadar böyle bekletirdim ama yoktu asla bu çizgi
Bana göre işin doğrusu güzeli kıza kız erkeğe erkek kardeş iyidir :)))İlkim kız... valla ben kız mı olsa erkke mi olsa bir karar veremedim ahahaha benim kararımla olmuyor elbette ama hangisi agır basıyor dersen kız sanki ağır basıyorkızıma arkadas olur ilerde iki kız dertleşir ler filan biz 3kız kardesiz faydasını çok gördüm.. Erkel olsa nasıl avantajları olur onu da bilmiyorum ama erkek çocuklarını pek sevmiyorum sanırım
Ay yap canım ya sen de yap.Kız büşra bugün geç uyandım okuyana kadar heyecandan sona zor geldim, var gibi sanki negatif olsa hiç çıkmıyor yani.. Hadi bakalım inş, ben de test gününü öne alacam galiba heves ettim şimdi, cuma cumartesi yapayım bakalım sen yarın bi yap da
İnşaallah olur canım benim... Bence her kadının kızı olmalı.. Kız çocuk Baska bir duygu cidden.. Küçükken oynadığımız oyunlarda bile hep kızımız olurdu saclarını tarar örwrdik giydirirdik süsler püslerdikBana göre işin doğrusu güzeli kıza kız erkeğe erkek kardeş iyidir :)))
Ben kızı kendim için istiyorum galiba
Allah hangisini nasip eder bize bakalım.
Ben de hevesleniyorum işte kıyafetlerine falan. Bakıyım bana nasip olur mu o elbiseleri almakİnşaallah olur canım benim... Bence her kadının kızı olmalı.. Kız çocuk Baska bir duygu cidden.. Küçükken oynadığımız oyunlarda bile hep kızımız olurdu saclarını tarar örwrdik giydirirdik süsler püslerdiksimdi bu gercek versiyonu olacak.. İnşallah kızın olsun saglıklıca hayırlıca
İnşaallah, nasip olsunBen de hevesleniyorum işte kıyafetlerine falan. Bakıyım bana nasip olur mu o elbiseleri almak
Rabbim hepimize hayırlı olanı nasip etsin. Amin.
Bata kac gun var evet bnde gordum insallah vardir canm bir kac gun sonra yine test yapArtık doğru yanlış bilmiyorum ama aylar sonra ikinci bi çizgi gördüm çok şükür
Şu kuruma çizgisi dediklerinden şüpheliyim ama ilerleyen zamanda öğrenicez bakalım canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?