Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar iki gune bir iliskiyi adet bitiminden ne zamana kadar yapmaliyiz ben hic bu yontemi yapmadim ve de yumurtlama olduktan sonra birakiyodum valla zaten ayila bayila yapmadigim icin
Hhahah bende oyleyim yumurtlamadan sonra yapmiyodum belki de ondan tutmadı bilemiycem ama yumurtlamadan sonra da devam etcem bu ay bakalm

kizlar iki gune bir iliskiyi adet bitiminden ne zamana kadar yapmaliyiz ben hic bu yontemi yapmadim ve de yumurtlama olduktan sonra birakiyodum valla zaten ayila bayila yapmadigim icin
Ben adet günüme 3 gün kalaya kadar yapmıştım :))))
3 kala da test yapmıştım zaten. Ve olay tamamdı.
İnşalah sende de tamam olur :)

Kızlar bende de asla ikinci çizgi çıkmazdı, ondan çok ümitlendim şimdi.
Sabaha kadar böyle bekletirdim ama yoktu asla bu çizgi
Bugün bir daha yap ya da yarın sabah ilk idrarla hcg her gün artıs a gectiğğ için bu testler de de koyulaşma oluyor bri diğer güne nazaran.. pardon bugün yapmıssın zaten yarın sabahişl idrarla dene hatta kanda direk çıkar.

Evet 12. Gün çıkar derler hep.
Ben çok aceleci oldum ikincide nedense
Birinci kaç yasında? Aynen ve ben gördüm o ikinci çizgiyi fotoda benimde öyleydi bence gebesin Bende ilkinde çok heyecanlıydm simdi bakma yazdığıma filan hala gel gt yasıyorum 2 konusunda zor bu devirde çocuk büyütmek hele benim gbi evhamlı isen daha zor. Tabii hayırlısı bunda 2.de rahatım bende bakalım ne olacak

Hadi insallah koyulasir,benim umudum kalmadi beklemeyecegim bu ay,obur aya da izinde olacam eylule artik devam
Niye umudun kalmadı kız şimdiden, daha dur haftaya bakacağız gelecek mi gelmeyecek mi, sen de ben gibisin ümitsizlik ağır basıyor ama belli olmaz bakalım

Ekimde 5 yaşını bitirecek benimki.
Seninki kaç yaşında?
Ay ben olsun çıksın diyorum aradan. Zaten doğum zor lohusalık zor
Gücüm kuvvetim de yok şuanda pek ama Allah yardım eder o zaman inşallah

Ekimde 5 yaşını bitirecek benimki.
Seninki kaç yaşında?
Ay ben olsun çıksın diyorum aradan. Zaten doğum zor lohusalık zor
Gücüm kuvvetim de yok şuanda pek ama Allah yardım eder o zaman inşallah
İnşaallah canım benim inşallah benim gözüm hiç yemiyor ama sırf kızım için kardes siz kalmasın diye istiyor gibiyim işte. Benim kızım 3yaısnda..

İnşaallah canım benim inşallah benim gözüm hiç yemiyor ama sırf kızım için kardes siz kalmasın diye istiyor gibiyim işte. Benim kızım 3yaısnda..
İşte kardeşsiz kalmasınlar diye yoksa bunları büyütüp keyfimize bakardık
Ama sonra zaman geçer bize isyan ederler neden kardeşim yok, neden yalnızım diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…