Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ekimde 5 yaşını bitirecek benimki.
Seninki kaç yaşında?
Ay ben olsun çıksın diyorum aradan. Zaten doğum zor lohusalık zor
Gücüm kuvvetim de yok şuanda pek ama Allah yardım eder o zaman inşallah
Büşra Bi daha atsana fotoyu Bi kaçıncı sayfada oldunu bulamadım Bi daha bakcam

İşte kardeşsiz kalmasınlar diye yoksa bunları büyütüp keyfimize bakardık
Ama sonra zaman geçer bize isyan ederler neden kardeşim yok, neden yalnızım diye...
Kesinlikle... Tek olan çocuklara soruyorum memnun musunuz halinizden diye hepsi bir yandan iyi bir yandan kötü diyorlar en çok kötü diyen var... Yalnız kalmasınlar Allah saglıklıca evlatlar nasip etsin isteyen herkese

Elif ismim canim insallah haftaya guzel haber aliriz ya ne bileyim yok gibi geldi bugun
Bende de öyle ümitsizlik oluyor bazen. Ama inşallah Rabbim bizi daha fazla bekletmeden bu ay nasip etmiştir. Sen epey değerlendirme yaptın kuzum, elinden geleni yaptın. Gerisi Rabbime kalmış.

Ekimde 5 yaşını bitirecek benimki.
Seninki kaç yaşında?
Ay ben olsun çıksın diyorum aradan. Zaten doğum zor lohusalık zor
Gücüm kuvvetim de yok şuanda pek ama Allah yardım eder o zaman inşallah
Benim kızımda ekim doğumlu tam bir yaş araları. Büşra belirti neyim var mı kız sende, özellikle göğüs hassasiyeti ağrısı sızısı var mı ?

Kesinlikle... Tek olan çocuklara soruyorum memnun musunuz halinizden diye hepsi bir yandan iyi bir yandan kötü diyorlar en çok kötü diyen var... Yalnız kalmasınlar Allah saglıklıca evlatlar nasip etsin isteyen herkese
Benim bi arkadaşım tek çocuk. Bana diyor ki sakın çocuğu yalnız bırakma, pişman olursun.. Onu da dinledikçe olsun bitsin artık diyorum..

Bende de öyle ümitsizlik oluyor bazen. Ama inşallah Rabbim bizi daha fazla bekletmeden bu ay nasip etmiştir. Sen epey değerlendirme yaptın kuzum, elinden geleni yaptın. Gerisi Rabbime kalmış.
Testte tekrar siliklestiginu gorene kadar gun asiri degerlendirdik,insallah canim iki cizgiyi bi gorsem hayirlisiyla ah

Benim bi arkadaşım tek çocuk. Bana diyor ki sakın çocuğu yalnız bırakma, pişman olursun.. Onu da dinledikçe olsun bitsin artık diyorum..
İnşaallah olsun bitsin, gelecek ay bu zamanlara bende test paylaşırım bakarsınız

Benim kızımda ekim doğumlu tam bir yaş araları. Büşra belirti neyim var mı kız sende, özellikle göğüs hassasiyeti ağrısı sızısı var mı ?
2013 Ekim annesiydin yani sen. Ben de 2014 Ekim annelerindeydim. Bu forumu ben o zaman keşfetmiştim. Tabi kullanıcı adım başkaydı o zaman, onun şifresini bulamadım

Tek belirti pazartesi günü alt tarafta batmalar oldu işte.
Başka hiçbir şey yok.
Kız benim oğlanda hiç belirti neyim yoktu. Ama hamile çıkmıştım. Herkeste belirti olmuyor bence.
Sende var mı?

Canım ben kızım doğduğu zaman yoktum buralarda, daha keşfetmemiştim yani kadınlar kulübünü :) kızıma hamileyken bel ağrısı olmuştu adet olacam sanmıştım ama son hamileliğimde belirti filan yoktu, bu aralar göğüslerim ağrımıyor ya onun için sordum altta batmalar bende de oluyor hatta ağrı yani bazen

Batmalar beni çok ümitlendirmişti, hemen kalkıp akşam 8de test yaptım hahaha kocaman bi tek çizgi:)))
Bence sen hamilesin Sibel demedi deme
Eliften de çok ümitliyim çünkü çok güzel değerlendirdi bu ayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…