Büşra Bi daha atsana fotoyu Bi kaçıncı sayfada oldunu bulamadım Bi daha bakcamEkimde 5 yaşını bitirecek benimki.
Seninki kaç yaşında?
Ay ben olsun çıksın diyorum aradan. Zaten doğum zor lohusalık zor
Gücüm kuvvetim de yok şuanda pek ama Allah yardım eder o zaman inşallah
Kesinlikle... Tek olan çocuklara soruyorum memnun musunuz halinizden diye hepsi bir yandan iyi bir yandan kötü diyorlar en çok kötü diyen var... Yalnız kalmasınlar Allah saglıklıca evlatlar nasip etsin isteyen herkeseİşte kardeşsiz kalmasınlar diye yoksa bunları büyütüp keyfimize bakardık
Ama sonra zaman geçer bize isyan ederler neden kardeşim yok, neden yalnızım diye...
İnşaallahElif ismim caniminsallah haftaya guzel haber aliriz ya ne bileyim yok gibi geldi bugun
Bende de öyle ümitsizlik oluyor bazen. Ama inşallah Rabbim bizi daha fazla bekletmeden bu ay nasip etmiştir. Sen epey değerlendirme yaptın kuzum, elinden geleni yaptın. Gerisi Rabbime kalmış.Elif ismim caniminsallah haftaya guzel haber aliriz ya ne bileyim yok gibi geldi bugun
Benim kızımda ekim doğumlu tam bir yaş araları. Büşra belirti neyim var mı kız sende, özellikle göğüs hassasiyeti ağrısı sızısı var mı ?Ekimde 5 yaşını bitirecek benimki.
Seninki kaç yaşında?
Ay ben olsun çıksın diyorum aradan. Zaten doğum zor lohusalık zor
Gücüm kuvvetim de yok şuanda pek ama Allah yardım eder o zaman inşallah
Benim bi arkadaşım tek çocuk. Bana diyor ki sakın çocuğu yalnız bırakma, pişman olursun.. Onu da dinledikçe olsun bitsin artık diyorum..Kesinlikle... Tek olan çocuklara soruyorum memnun musunuz halinizden diye hepsi bir yandan iyi bir yandan kötü diyorlar en çok kötü diyen var... Yalnız kalmasınlar Allah saglıklıca evlatlar nasip etsin isteyen herkese
Testte tekrar siliklestiginu gorene kadar gun asiri degerlendirdik,insallah canim iki cizgiyi bi gorsem hayirlisiyla ahBende de öyle ümitsizlik oluyor bazen. Ama inşallah Rabbim bizi daha fazla bekletmeden bu ay nasip etmiştir. Sen epey değerlendirme yaptın kuzum, elinden geleni yaptın. Gerisi Rabbime kalmış.
Benim goguslerim de hic agri yok normalde adet olacagim zamandan 1 hafta once acimaya baslarBenim kızımda ekim doğumlu tam bir yaş araları. Büşra belirti neyim var mı kız sende, özellikle göğüs hassasiyeti ağrısı sızısı var mı ?
İnşaallah olsun bitsin, gelecek ay bu zamanlara bende test paylaşırım bakarsınızBenim bi arkadaşım tek çocuk. Bana diyor ki sakın çocuğu yalnız bırakma, pişman olursun.. Onu da dinledikçe olsun bitsin artık diyorum..
2013 Ekim annesiydin yani sen. Ben de 2014 Ekim annelerindeydim. Bu forumu ben o zaman keşfetmiştim. Tabi kullanıcı adım başkaydı o zaman, onun şifresini bulamadımBenim kızımda ekim doğumlu tam bir yaş araları. Büşra belirti neyim var mı kız sende, özellikle göğüs hassasiyeti ağrısı sızısı var mı ?
Gönülden dua ediyorum kuzum, Sibel Yeşim ve sen hep gönlümdesiniz..Testte tekrar siliklestiginu gorene kadar gun asiri degerlendirdik,insallah canim iki cizgiyi bi gorsem hayirlisiyla ah
İnşaallah olsun bitsin, gelecek ay bu zamanlara bende test paylaşırım bakarsınız
Ben bu ay yeşim den de ümitliyim.Gönülden dua ediyorum kuzum, Sibel Yeşim ve sen hep gönlümdesiniz..
İnşallah ya hangisi olursa mutlu olucaz, inşallah üçü birden hamiledir...Ben bu ay yeşim den de ümitliyim.
Canım ben kızım doğduğu zaman yoktum buralarda, daha keşfetmemiştim yani kadınlar kulübünü :) kızıma hamileyken bel ağrısı olmuştu adet olacam sanmıştım ama son hamileliğimde belirti filan yoktu, bu aralar göğüslerim ağrımıyor ya onun için sordum altta batmalar bende de oluyor hatta ağrı yani bazen2013 Ekim annesiydin yani sen. Ben de 2014 Ekim annelerindeydim. Bu forumu ben o zaman keşfetmiştim. Tabi kullanıcı adım başkaydı o zaman, onun şifresini bulamadım
Tek belirti pazartesi günü alt tarafta batmalar oldu işte.
Başka hiçbir şey yok.
Kız benim oğlanda hiç belirti neyim yoktu. Ama hamile çıkmıştım. Herkeste belirti olmuyor bence.
Sende var mı?
Batmalar beni çok ümitlendirmişti, hemen kalkıp akşam 8de test yaptım hahaha kocaman bi tek çizgi:)))Canım ben kızım doğduğu zaman yoktum buralarda, daha keşfetmemiştim yani kadınlar kulübünü :) kızıma hamileyken bel ağrısı olmuştu adet olacam sanmıştım ama son hamileliğimde belirti filan yoktu, bu aralar göğüslerim ağrımıyor ya onun için sordum altta batmalar bende de oluyor hatta ağrı yani bazen
Allah razi olsun canim benim,insallah hepimiz birden alalim haberleri de ayni zamanda hamilelik ve dogumda da beraber olalimGönülden dua ediyorum kuzum, Sibel Yeşim ve sen hep gönlümdesiniz..
Ne güzel olur...Allah razi olsun canim benim,insallah hepimiz birden alalim haberleri de ayni zamanda hamilelik ve dogumda da beraber olalim
Testin fotosunu Bi daha atsana Büşra iyce Bi daha bakcam bulamadım sayfadaİnşallah ya hangisi olursa mutlu olucaz, inşallah üçü birden hamiledir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?