Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testin fotosunu Bi daha atsana Büşra iyce Bi daha bakcam bulamadım sayfada
Hemen çıksaydı tereddüt etmezdim ama saatler sonra çıktığı için belli olmaz canım.
Belki de çok günüm olduğu için geç çıktı bilmiyorum..

Eklentiler

• IMG_20190710_090127.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20190710_090230.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 32
Batmalar beni çok ümitlendirmişti, hemen kalkıp akşam 8de test yaptım hahaha kocaman bi tek çizgi:)))
Bence sen hamilesin Sibel demedi deme
Eliften de çok ümitliyim çünkü çok güzel değerlendirdi bu ayı
Ay inşallah canım ben de çok güzel değerlendirdim ama kendimi ümitlendiremiyorum nedense, nasip artık

Batmalar beni çok ümitlendirmişti, hemen kalkıp akşam 8de test yaptım hahaha kocaman bi tek çizgi:)))
Bence sen hamilesin Sibel demedi deme
Eliften de çok ümitliyim çünkü çok güzel değerlendirdi bu ayı
Bir de benim bu alt tarafta ağrı geçen ayda olmuştu bu ayda var o yüzden galiba belirtileri geçen aya benzetiyorum, bana gaz vermeyin yani :)

Belirtileri boşverelim kuzum.
Testlerimizde inşallah çift çizgi görürüz.. O bize yeter
Her gün artıyor hatta sabahtan aksama bile degişiyor hcg degeri... Yarın daha kesin belli olur ilk idrar ile yap muhakkak...

Kixlar az once tuvalete gittim. Silerken peceteye cok hafif kan geldi. Pecete koydum simlidik devami gelecek mi bilmiyorum. Bat 21 Temmuz benim . 30da cataladi desek bile 14 Temmuz olmasi gerekmezmi eger adetse.

Kixlar az once tuvalete gittim. Silerken peceteye cok hafif kan geldi. Pecete koydum simlidik devami gelecek mi bilmiyorum. Bat 21 Temmuz benim . 30da cataladi desek bile 14 Temmuz olmasi gerekmezmi eger adetse.
Kaç günde bir oluyorsun canım umarım yerleşme kanamasıdır

Reactions: BYV
Belki yerleşme kanamasıdır kuzum..
Bilmiyorum kuzum bugun belim daha cok agriyor biliyorsun 10 g7ndur surekli agribvardi birde sag kazik baaki var baya. Birde efkar basti yazdiktan sonta ciktim disari s8gara ictim. Sigarayi sondurdum aldi bir ogurme gozumden yas geldi resmen. Midem altust okdu cok kotu

Sende tüm belirtiler mevcut.
Çok merak ediyorum ne olacak acaba :)) inşallah çift çizgi yolda :))

Tamam canım hayırlısı Allahtan..
Canim benimki gec dollenme olduğu icin tam isine yaramaz gibi ama yine de koyulasma olayini gör diye yollamak istedim. Ozellikle bat oncesi 2 ve 1 gune dikkat et.

Eklentiler

• 20190529_160023.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 38
  • 20190529_160313.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 36
  • 20190529_160141.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 38
  • 20190529_160237.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…