Insallah yerlesme kanamasdir canim.Kixlar az once tuvalete gittim. Silerken peceteye cok hafif kan geldi. Pecete koydum simlidik devami gelecek mi bilmiyorum. Bat 21 Temmuz benim . 30da cataladi desek bile 14 Temmuz olmasi gerekmezmi eger adetse.
Aaa senin adet olamaz çok erken, bizden sonra olmuştum sen. Kız galiba yerleşme kanaması hadi bakalım inş, yarın mı yapacaksın test?Kixlar az once tuvalete gittim. Silerken peceteye cok hafif kan geldi. Pecete koydum simlidik devami gelecek mi bilmiyorum. Bat 21 Temmuz benim . 30da cataladi desek bile 14 Temmuz olmasi gerekmezmi eger adetse.
Yillarin aliskanligi var kuzum ve canim istiyor nornalde rahatsiz etmiyor 2 gundur boyle malesefInsallah yerlesme kanamasdir canim.
Yeşim, sirf merakimdan soruyorum yanlis anlamani istemiyorum. Sigara seni rahatsiz ediyor ya neden yine de içiyorsun canim ? Yani icmezsen yine de canin mi cekiyor.
Yok kuzum biliyorum son 2 gündür rahatsız ettiğini bende onun icin sordumdu.Yillarin aliskanligi var kuzum ve canim istiyor nornalde rahatsiz etmiyor 2 gundur boyle malesef
Ay ben bile heyecnlndiiim @YYesimV ablaa.Kixlar az once tuvalete gittim. Silerken peceteye cok hafif kan geldi. Pecete koydum simlidik devami gelecek mi bilmiyorum. Bat 21 Temmuz benim . 30da cataladi desek bile 14 Temmuz olmasi gerekmezmi eger adetse.
Oylede kuzum adete 11 gun var. Catlamaya gire 14 gun sonra olursa onada 4 gun var. Arafta gibiyim. Insallah devami gelmezde yerlesmedir.Aaa senin adet olamaz çok erken, bizden sonra olmuştum sen. Kız galiba yerleşme kanaması hadi bakalım inş, yarın mı yapacaksın test?
Adete 11 gün kala geldiyse muhtemelen yerleşmedir. Ayy hadi inşallah yerleşmedir :)Oylede kuzum adete 11 gun var. Catlamaya gire 14 gun sonra olursa onada 4 gun var. Arafta gibiyim. Insallah devami gelmezde yerlesmedir.
Canim ben goremedim ama bata kac gun var senin?Kizlar oldumu acaba sizce varmiEki Görüntüle 2287354
Insallah yerlesmedim canim yada benim vucut sapitti bilmiyorumAy ben bile heyecnlndiiim @YYesimV ablaa.
S
Sabirszlkla bekliorz guzl haberini
Canim internette hamile manavi diye biryer vardi ismini yanlis hatirlamiyorsam. Oraya bir bak insallah bulursunKızlar ben aş ermeye inanmayan biriyim. Ama 3 gündür canım öyle ayva istiyo ki anlatamam. Tüm memleketi aradık taradık yokNapcam ben ya.
Yanlis deilsem bi yerde okumustm aslnda ggeblk yumla spermin karsilasmasindan 5 gun sonra olusuo. Rahime gelio yani 5 gun sonra. Sennki de erkn dollnme insllh . Simdi nasil kanaman cogaldi miInsallah yerlesmedim canim yada benim vucut sapitti bilmiyorum
Baktım canım , dondurulmuş meyveler onlarCanim internette hamile manavi diye biryer vardi ismini yanlis hatirlamiyorsam. Oraya bir bak insallah bulursun
Oyy kiyamm. Az once biri daha konu acmis. O da ayva asermis bulamamis hic bi yerde. Buyuk marketlre baktn miKızlar ben aş ermeye inanmayan biriyim. Ama 3 gündür canım öyle ayva istiyo ki anlatamam. Tüm memleketi aradık taradık yokNapcam ben ya.
Bence tam yerleşme dönemi. Regl tarihinden 9-12 gün önce yerleşme olabiliyor. Benim ki öyle olmuş :)Yanlis deilsem bi yerde okumustm aslnda ggeblk yumla spermin karsilasmasindan 5 gun sonra olusuo. Rahime gelio yani 5 gun sonra. Sennki de erkn dollnme insllh . Simdi nasil kanaman cogaldi mi
Baktım canım baktım. Bakmadığım yer kalmadı. MMM migros , metro , manavlar , yerel marketler.Eşimle seferber olduk ama yok yok.Oyy kiyamm. Az once biri daha konu acmis. O da ayva asermis bulamamis hic bi yerde. Buyuk marketlre baktn mi
Ah canim kiyamam sana.Kızlar ben aş ermeye inanmayan biriyim. Ama 3 gündür canım öyle ayva istiyo ki anlatamam. Tüm memleketi aradık taradık yokNapcam ben ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?