Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah canim kiyamam sana.
Ilk hamileliğimde o kadar cok ayva yedim ki seni cok iyi anliyorum. Nasil bulunur ki bende bi bakayim netten senin icin.
Canım Aradım o siteleri hep , şoklu olduğundan buraya gelene kadar morarıyormuş.
İstiyorsanız gönderelim diyorlar. Mor ayvayı napcam ben

Yanlis deilsem bi yerde okumustm aslnda ggeblk yumla spermin karsilasmasindan 5 gun sonra olusuo. Rahime gelio yani 5 gun sonra. Sennki de erkn dollnme insllh . Simdi nasil kanaman cogaldi mi
Oyle adetteki kan kirmizi degil canim ilk basta idrarima karismisti zaten gul kurusu rengindeydi. Sonra koyu kahve bir pihtimsi birsey geldi simdi yine silince gul kurusu gibi cok cok hafif geliyor bilmiyorum oyle yogun birsey daha yok bekleyip gorecez aksama belli okur hersey. Bu adetmi degilmi

B BYV test yapsana kuzum çıkar ilk idrarla yarın yap istersen adet olma ihtimali çok düşük çünkü..

B BYV test yapsana kuzum çıkar ilk idrarla yarın yap istersen adet olma ihtimali çok düşük çünkü..
Kuzum yanlis bilmiyorsam rahme yerlestikten sonra hcg kanda olusuyor ve daha sonra idrar geciyor. Yaparsamda cikmaz gibi geliyor. Aksama kadar belli okur zaten adetmi degilmi canim

Bn de bi kere erkn olmustm.ilk gun hep acik renkli azdi. Iknci gun tam anlamiyla adet oldm. Insllh senn bole olmz.

Kuzum yanlis bilmiyorsam rahme yerlestikten sonra hcg kanda olusuyor ve daha sonra idrar geciyor. Yaparsamda cikmaz gibi geliyor. Aksama kadar belli okur zaten adetmi degilmi canim
Şimdi çıkmaz canım , en erken adetten 8 gün önce çıkıyor ve kanda.

Reactions: BYV
Haklısın evet aksama belli olr ama arkadaslarım ın az az süren yerlesme kanamaları olmuştu 2gün benim olmadı misal.. Ondan bir sey de diyemiyorum ama sunu diyeyim Ben yumurtlamadan sonra 12. Gün test yaptığımda çıkmıştı silikte olsa göründü... Adete 5gün vardı..

Iste benim sorun su ben adet bitti iki gun sonra yumurta catladi o akintiyi gordum. Adet 28de bitti. 29 agrilari basladi 30da catladi. Daha normalde adet tarihim 21 Temmuz. Catlamanin uzerine 10 gun gecti suanda. Ayy insallah yerlesmedir diye dua ediyirum yada vucut stressten sapitti bilmiyorum

İnşallah yerleşmedir. Ovu testi kullandın mı

Yok canim hic kullanmadim simdiye kadar
Ben ilk gebeliğimde kullandım faydasını Gördüm... Bende kendim yumurtlama zamanlarımı hem sancıdam hem uzayan seffaf kıvamlı sıvıdan anlıyorum ama ovu testi ile garanti oluyor günü.. Denedim 12den vurdum bu kez de ole olur inşallah

Yanliz ben daha once hatirlamiyorum hic dikkat etmem boyle seylere esim diyorki. Sen gecen seferde arada adet oldum dedin birkac gun surdu ve 1 ay sonra hamileyim diye geldin dedi. Insallah yine aynisi olur ogrendigimde 6 haftalikti

Yanliz ben daha once hatirlamiyorum hic dikkat etmem boyle seylere esim diyorki. Sen gecen seferde arada adet oldum dedin birkac gun surdu ve 1 ay sonra hamileyim diye geldin dedi. Insallah yine aynisi olur ogrendigimde 6 haftalikti
İşte yerlesme kanamasını bilememişsin demek ki bak bu seferde öyle o zaman

Reactions: BYV
Doktorumu aradim simdi catlamanin uzerine 10 gun gecmis gebelikten supheleniyorsan gel hem kafan rahat olur kan ver diyor. Hem yerlesmemi farkli birsey mi anlariz ona gore ilerleriz dedi. Hastaneyede fiyati sordum 100 lira dedi bekleyimmi yarini gideyimmi ne diyorsunuz kizceler gidip gidip peceteyle siliyorum birsey gelmiyor simdilik

Devlet aciline git bedavadan yaptır aksam Dr ye de sonucu söylersin kadın doğum aciline git

Para sorunum yoksa ben olsam kesin giderdim asla bekleyemezdim sabirsiz oldugum icin.
Ayy cok heyecanliyim Yeşim insallah hamilesindir Allah im aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…