Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aaa 100 lira ne kiz ne islem yapcak da 100 lira alcak

Kızlar bende de asla ikinci çizgi çıkmazdı, ondan çok ümitlendim şimdi.
Sabaha kadar böyle bekletirdim ama yoktu asla bu çizgi
Devlet aciline git bedavadan yaptır aksam Dr ye de sonucu söylersin kadın doğum aciline git
Para sorunum yoksa ben olsam kesin giderdim asla bekleyemezdim sabirsiz oldugum icin.
Ayy cok heyecanliyim Yeşim insallah hamilesindir Allah im aminnn
aaa 100 lira ne kiz ne islem yapcak da 100 lira alcak
bi tek ken alcaksa kizlarin dedigi gibi devlete git bosuna para verme kan icin
Özeller öyle canım... Bence devlete gitsin acilden giriş yapsın baktırsın 1sa çıkıyor zaten
Kizlar calisiyorum biliyorsunuz. Devlet icin sisliye cikmam lazim. Evimde saga 20 adim gidersem ozel hastane sola 20 adim gidersem isim. Ogle yemegindeyim verdim simdi sigortaliyim diye 60 indi birde. Ben 100de raziydim halbuki. 2 saat sonra cikacak hayirlisi ile

Acilden gebelik testi yapıyorlar mı ki? Ben geçen yıl gittim yapmıyoruz demişti devletin acilinde?
Ben sabah çift çizgi görüp aksamına gitmiştim yaptılar 2gün ara ile 2kere daha gittim ve hepsinde aldılar bakacaklar neden bakmasınlar kadın doğumu benim hastane ama.. Ona dikkat ederek gidin. Kadın Doğum acili olsun. Ha bir de ben gündüz çalışıyorum ancak gelebildim demiştim.

Ay hadi bakalım canım benim resmen heyecanlandım sevindim içim değişik oldu muhakkak bizi haberdar et

Reactions: BYV
tamam o zaman verdiysen.. hadi hayirli haberlerini aliriz insallah

Reactions: BYV
Ayy yeşim ben senden çok heyecanlandım inş hamilesindir yaa, hemen yaz hemen :)

Yeşiimmm kan mı verdin senn.
Ay inşallah pozitif çıkar inşallahhh
Ozeldeki doktorunu cebinden aradim gel kan ver dedi cikar varsa dedi gittim hemen evimin karsisi zaten ogle yemeginde verdim geldim ise canim yoksada rahatlarim artik biliyorsun sacma sapan birsuru sey yasiyorum. Ama birde simdi su iki saatin gecmesi lazim nasil kafayi ise vereceksem

Sonuca İnternet üzerinden ulaşırsın dimi

Harikasin sen.
Hayirli haber gelecek insallah mcks.3
Dr sati bati vs bilerek mi varsa cikar zaten desi aceeebaaaa anam nasil heyecanlandim 2 saat sürmüyor max o saati veriyorlar garanti olsun diye sen 1 ve 1.5 saat sonra bi yokla canimmmmm

Harikasin sen.
Hayirli haber gelecek insallah mcks.3

Dr sati bati vs bilerek mi varsa cikar zaten desi aceeebaaaa anam nasil heyecanlandim 2 saat sürmüyor max o saati veriyorlar garanti olsun diye sen 1 ve 1.5 saat sonra bi yokla canimmmmm
Canim soyledim 28 adet bitti 30 catlama oldu 10 gun gecti kanama geldi simdi dedim. Nornalde 21 Temmuz dedim bat . Ok gel dedi catlama uzerine 10 gun gecmis dedi varsa cikar dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…