Ben göremedim gerçi ince çizgi gördüğünüz şeyleride göremiyorum ben canımKizlar oldumu acaba sizce varmiEki Görüntüle 2287354
Yeşim git gitDoktorumu aradim simdi catlamanin uzerine 10 gun gecmis gebelikten supheleniyorsan gel hem kafan rahat olur kan ver diyor. Hem yerlesmemi farkli birsey mi anlariz ona gore ilerleriz dedi. Hastaneyede fiyati sordum 100 lira dedi bekleyimmi yarini gideyimmi ne diyorsunuz kizcelergidip gidip peceteyle siliyorum birsey gelmiyor simdilik
1saate çıkar sen ara aradaOzeldeki doktorunu cebinden aradimgel kan ver dedi cikar varsa dedi gittim hemen evimin karsisi zaten ogle yemeginde verdim geldim ise canim yoksada rahatlarim artik biliyorsun sacma sapan birsuru sey yasiyorum. Ama birde simdi su iki saatin gecmesi lazim nasil kafayi ise vereceksem
inş yeşimcim yaa vardır minikKizlar calisiyorum biliyorsunuz. Devlet icin sisliye cikmam lazim. Evimde saga 20 adim gidersem ozel hastane sola 20 adim gidersem isim. Ogle yemegindeyim verdim simdi sigortaliyim diye 60 indi birde. Ben 100de raziydim halbuki. 2 saat sonra cikacak hayirlisi ile
Yaaaa gerçekten miKizlar yok
ne yok cikti mi sonuclarKizlar yok
Cikti bebek yokne yok cikti mi sonuclar
Bu kadar çabuk nasıl cıktı ya bi yanlıslık olmasın içimden bir ses hala var diyo senin için yeşimcimKizlar yok
1 saat oldu verdigim iste canim benim gonlumde yaa olsunnn ama negatifBu kadar çabuk nasıl cıktı ya bi yanlıslık olmasın içimden bir ses hala var diyo senin için yeşimcim
tatlim ilk idrarla yapma yoksa yaniltir seni.. gun icinde hep ayni saatte yap yapmadan once de iki saat kadar sivi almaKızlarr yarından itibaren bende ovulasyon testini yapmaya baslayacagım sabah kalktıgımızda ilk saatlerde mı yapmalı gun içinde mi yapmalı, hep aynı saatlerde yapmalıyım dımi testi? birde adetim yarın bitmiş oluyor yarın baslarsam pik görene kadar devam edeceğim yani dimi
Bence erken yaptırdın. Daha yerleşme aşamasındayken hemen çıkmaz ki1 saat oldu verdigim iste canim benim gonlumde yaa olsunnn ama negatif
Tamamdır bu ovulasyon işide heyecanlandırıyor acıkcası beni hadi bakalımmtatlim ilk idrarla yapma yoksa yaniltir seni.. gun icinde hep ayni saatte yap yapmadan once de iki saat kadar sivi alma
Günde 1 tane kuru incir ye muhakkak :) Yumurtanın kalitesini arttırıyor.Tamamdır bu ovulasyon işide heyecanlandırıyor acıkcası beni hadi bakalımm
Dönsün kaç gün sürüyor ona gore başlamalısın adetin kac gün sürüyor mesela ??Kızlarr yarından itibaren bende ovulasyon testini yapmaya baslayacagım sabah kalktıgımızda ilk saatlerde mı yapmalı gun içinde mi yapmalı, hep aynı saatlerde yapmalıyım dımi testi? birde adetim yarın bitmiş oluyor yarın baslarsam pik görene kadar devam edeceğim yani dimi
Kiyamam Insallah hepimiz tez zamanda kavusuruz1 saat oldu verdigim iste canim benim gonlumde yaa olsunnn ama negatif
28 gün de bir adet oluyorum adetimde 4 gün sürüyor buna göre ne zaman başlamalıyım pekiDönsün kaç gün sürüyor ona gore başlamalısın adetin kac gün sürüyor mesela ??
Hayırlısı olsun canım1 saat oldu verdigim iste canim benim gonlumde yaa olsunnn ama negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?