Ayy ben çok tırsıyorum kandan.Allahan kan vermekle sorunum yok kiz devami gelmezse sonra yine veririm kan cok bende
Gun gelecek o kani vereceksin yavrum. Gelip elini tutayimmiAyy ben çok tırsıyorum kandan.
Ne olacak benim halim kız:)))))
Ii yapiosn . Gelmesin devamiValla bilmiyorum kuzularim devaminda gordugum birsey yok henuz. Ya dediginiz gibi daha yeni yerlesiyor ondan cikmadi yada aksama sokulecek biomitorum ama en azindan suanda acabami yasamiyorum ise odaklandim
tabii ki varKızlar hamileliğin erken belirtilerinde sık idrara çıkma var mı ya.
Bende birkaç gündür çok oluyor nedense.
Ancak gebelik testinde pozitif görmek lazım, başka türlü çok zor:)))Gun gelecek o kani vereceksin yavrum. Gelip elini tutayimmi
Canlar ya o kadar çok yorum okudum ki bu saatler sonra çıkan çizgilerle ilgili.tabii ki varenfeksiyon yoksa hamileliktir
Allh iiligini versnAncak gebelik testinde pozitif görmek lazım, başka türlü çok zor:)))
Canlar ya o kadar çok yorum okudum ki bu saatler sonra çıkan çizgilerle ilgili.
Kimisinde yalancı çizgi çıkmış, adet olmuşlar.
Kimisi harbiden hamile çıkmış.
Yani anında çizgi çıkmadan emin olamıcam bu gebelik işine.
Kocama da dedim şimdi. Testler hep negatif, bu ay da olmamış dedim
Ümitlenmesin adamım ya..Allh iiligini versncift cizgiyi gornce inanamaz artk
Yarın sabahı iple çekiyorum yap bakalım Bi test daha fark olmuş mu aradaÜmitlenmesin adamım ya..
Hatta ben idrarla tescillenirsem kana da kendim gidicem.
Gerçekten insan hemen emin olamıyormuş ya
Ben nasıl uyucam şimdi bilmiyorum.Yarın sabahı iple çekiyorum yap bakalım Bi test daha fark olmuş mu arada
Bende de bu ay 2. Cizgi ciksa da emin olamasamÜmitlenmesin adamım ya..
Hatta ben idrarla tescillenirsem kana da kendim gidicem.
Gerçekten insan hemen emin olamıyormuş ya
Ya benim adam bide hemen anne babasına söylüyor.Bende de bu ay 2. Cizgi ciksa da emin olamasamama sonra pozitf ciksn valla ben testi direk gostercm olursa. Asiri sabrszlardanim. Insllh sen de dayanrsn
Solemesi kotu ya ben de istemem hemen bilsinler. Ben de simdiden soledim. Olursa da Rabbim nazarlrdan korusun. Saglikla ilerlesn insllhYa benim adam bide hemen anne babasına söylüyor.
Hemen bilmesinler bu kez tembih ettim zaten hamile kalırsam söylemek yok diye.
Belli mi olur bi bakalım kalp atacak mı, durumlar nedir..
Kimseyi ümitlendirmek istemiyorum...
Yaa o olay benimk8ndede var. Gecen sefer ogrenmeyen didinin didisi kalmamisti. Kiracimiz bile ogrenmis aradi kadin yuhh demistim esime.Solemesi kotu ya ben de istemem hemen bilsinler. Ben de simdiden soledim. Olursa da Rabbim nazarlrdan korusun. Saglikla ilerlesn insllh
Hahahhaha. Kiracıya bile he maşallah yaniiiYaa o olay benimk8ndede var. Gecen sefer ogrenmeyen didinin didisi kalmamisti. Kiracimiz bile ogrenmis aradi kadin yuhh demistim esime.
Süper canım inşallah ben senden çok çok ümitliyim canımcım.Hahahhaha. Kiracıya bile he maşallah yaniii
Ben anne babalarımızın sevinip de hayal kırıklığına uğramalarını istemiyorum.. Rabbim hepimize sağlıklı hamilelik nasip etsin.
Adet günüme randevu aldım kadın doğumdan..
Eğer o güne hamile isem gidicem.
Hcg baktırıcam kanda..
Bence normal görünüyor.Kızlar yarın adet günüm.
Beta hcg değerlerim;
7 temmuz 14
8 temmuz 51
10 temmuz 111
Normal mi gidiyor sizce çok endişeliyim
Ne biliyim herkesinki çok yüksek sankiBence normal görünüyor.
Hcg değeri kişiden kişiye göre değişir.
Önemli olan 2 günde 2 katına çıkması.
Henüz yeni hamilesin canım..Ne biliyim herkesinki çok yüksek sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?