Adet biter bitmez başla28 gün de bir adet oluyorum adetimde 4 gün sürüyor buna göre ne zaman başlamalıyım peki
Aa onuda yapabilirim birde ben adetimin 2. gununden itibaren bal, çörek otu ve tarcın karısımı yıyorum sabah ve akşam yemek ve kahvaltıdan once hepsi bir ağır gelmesin, enerji patlaması oluyrmus bende bideGünde 1 tane kuru incir ye muhakkak :) Yumurtanın kalitesini arttırıyor.
Yumurta kaliteli olsun da , bişi olmaz :) Döllenmeden sonra bütün enerjin bebeğe gidiyor zaten :)))) Günde 1 tane muhakkak ye bence. Ben yiyodum. Eşime de günde 1 kaşık harnup pekmezi içiriyodum :)))Aa onuda yapabilirim birde ben adetimin 2. gununden itibaren bal, çörek otu ve tarcın karısımı yıyorum sabah ve akşam yemek ve kahvaltıdan once hepsi bir ağır gelmesin, enerji patlaması oluyrmus bende bide
Ben bugün incirede başlayayım ozaman hemenYumurta kaliteli olsun da , bişi olmaz :) Döllenmeden sonra bütün enerjin bebeğe gidiyor zaten :)))) Günde 1 tane muhakkak ye bence. Ben yiyodum. Eşime de günde 1 kaşık harnup pekmezi içiriyodum :)))
Ben 27 28 gunde bir adet oluyorum 8.günde başlamıştım sende 7.de başla garanti olsun diye maçlı aldin test fazlaysa başla 28 tindeyse 13.ya da 14.gün yunurtluyosundur baya yapman gerek28 gün de bir adet oluyorum adetimde 4 gün sürüyor buna göre ne zaman başlamalıyım peki
30lu aldım int set halinde satılıyor ya ondan ıcerisinde hamilelik ve erkn hamilelik testleri varBen 27 28 gunde bir adet oluyorum 8.günde başlamıştım sende 7.de başla garanti olsun diye maçlı aldin test fazlaysa başla 28 tindeyse 13.ya da 14.gün yunurtluyosundur baya yapman gerek
hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallaahMerhabalar 2020 annesi olacağım sanırım bendesat 2 gün gecikti beta 1832 yalnız kese görünmedi haftaya yeniden gideceğim. hepimize sağlıklı bebişler nasip olsun inşallah
O zaman yapmaya başla ilk idrarla yapmiycaksin 12 ile 4 arası yaparsan iyi olur günde bir kere yap yeter t çizgisi daha koyu ya da eşit olduğu gün pik günü sonraki günde yap siliklesti mi bak bazen siliklesmiyor benim iki gün sürüyor silik olduğu zaman çatlamış oluyor30lu aldım int set halinde satılıyor ya ondan ıcerisinde hamilelik ve erkn hamilelik testleri var
Maşallah tebrik ederim Insallah bize de nasip olur teşekkür ediyoruz acaba bu ayi nasıl degerlendirdinizMerhabalar 2020 annesi olacağım sanırım bendesat 2 gün gecikti beta 1832 yalnız kese görünmedi haftaya yeniden gideceğim. hepimize sağlıklı bebişler nasip olsun inşallah
Çok tesekkür ederim bilgiler için canımm zaten yaptıkca paylasırım olmusmu dıye teyit amaçlıO zaman yapmaya başla ilk idrarla yapmiycaksin 12 ile 4 arası yaparsan iyi olur günde bir kere yap yeter t çizgisi daha koyu ya da eşit olduğu gün pik günü sonraki günde yap siliklesti mi bak bazen siliklesmiyor benim iki gün sürüyor silik olduğu zaman çatlamış oluyor
amiiin canım inşallah hepimize sağlıkla alalım kucağımızahayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallaah
Valla bilmiyorum kuzularim devaminda gordugum birsey yok henuz. Ya dediginiz gibi daha yeni yerlesiyor ondan cikmadi yada aksama sokulecek biomitorum ama en azindan suanda acabami yasamiyorum ise odaklandim
Adet olsan o devam ederdi.Valla bilmiyorum kuzularim devaminda gordugum birsey yok henuz. Ya dediginiz gibi daha yeni yerlesiyor ondan cikmadi yada aksama sokulecek biomitorum ama en azindan suanda acabami yasamiyorum ise odaklandim
Allahan kan vermekle sorunum yok kiz devami gelmezse sonra yine veririm kan cok bendeAdet olsan o devam ederdi.
Bende hiç öyle taksit taksit adet kanaması olmaz da
Sen hele bi işine odaklan, biz biraz daha bekleyelim erken davrandık kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?