Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde belim ve alt tarafım ağrıyor ya bence ben hamile değilim regl ağrısı bu geçen aykinin tıpkısının aynısı :) aman napayım valla takmayacağım ben

Yaa o olay benimk8ndede var. Gecen sefer ogrenmeyen didinin didisi kalmamisti. Kiracimiz bile ogrenmis aradi kadin yuhh demistim esime.
Bizimkilerde çok sevinmişti annem kaynanam filan ama hayal kırıklığının süresi yok ki kalp sesini duysak ne olacak 21. Haftada oldu hayal kırıklığı, ben ayrıntılı ultrasondan sonra söylerim herhalde, niyetim o gerçekten

Bence biz doğuralım, doğdu gelin diyelim.
Bu konuda da ciddiyim.
Çünkü bana doğum sırasında annemle kayınvalidem çok sıkıntı çıkardı. Zor olan doğumum onların sayesinde daha zor oldu. Saçma sapan konuştu ikisi de
Bak ya yok ya ben doğum yapıp çağırıcam bunları
Düşündükçe sinirleniyorum kız

Aynen kuzum ya yarıladıktan sonra hüsranı yaşadık. Bir yanım çok korkuyor hala o testleri bir daha yaptırırken neler hissederim bilemiyorum. Gerçi birde gebe kalmak lazım öncesinde

Aynen canım senin durumu bilmiyorum da kimse taze annenin halinden anlamıyor ben de doğumdan değil lohusalıktan korkuyorum, aman hakkaten bir hamile kalalım bunları düşünürüz sonra :)

Aynen kuzum ya yarıladıktan sonra hüsranı yaşadık. Bir yanım çok korkuyor hala o testleri bir daha yaptırırken neler hissederim bilemiyorum. Gerçi birde gebe kalmak lazım öncesinde
Evet biz hamile kaldığımız gibi korkular başlayacak sağlıklı mı değil mi diye düşünceler kafada dolaşacak, dua edelim sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun

Kızlar ne gelen var ne giden Birde baktım yerleşmeden sonra hcg yükselmeye başlarmış (Bu yerleşmeyse tabi) kasıklarım hala ağrıyor. Göğüslerde başladı ve kolumu kaldıracak halim yok eve attım kendimi uzandım öyle. bacaklarım zonkluyor resmen

Kanda gebelik (hamilelik) testi ne zaman belli olur? Ne zaman yapılmalı?
Kanda gebelik testi için, beklenen adet tarihinin gecikmesi oldukça önemlidir. Bazı durumlarda gecikme yaşanmadan iki gün önce de gebelik tespiti yapılabilmektedir. Ancak bu sonuçlar yanıltıcı olabileceği için adet gecikmesinden sonra kan testi yapılmalıdır.
Yumurtlama sürecinde ve ilişkide bulunulan zamanlarda kanda gebelik testi yapılması mümkün değildir. Bu kadar erken süreçte gebelik olsa dahi rahim içine yerleşme gerçekleşmemiştir. Bu sebeple de kanda gebelik testi yapılsa da hormonlar henüz kana geçmediği için sonuç negatif çıkacaktır.

Canm daha bata 10 gün mu var senin bekle istersen biraz 5 gün gecsin hala devam ederse öyle kan verirsin

sen biraz zman geçince tekrar Bi kan testi yaptır bakalım

Ben laboquick kullandım memnun kaldım cnm

Kuzum aslında en güzeli saklayabildiğin kadar saklamak ama çalışıyorsan çocukluysan zor be kuzum. Benim 2.hamileliğim 1.den zor geçti. Galiba bu 3.daha zor geçecek. Söylemeden yüküm atacaktı sadece o yüzden söyledim kurtuldum

Ay Yeşim ne biliyim ya çok benziyor hamileliği ama umutlandırmak istemiyorum. Çatlamadan sonra kesin 14.gün regl ona göre say kuzum. Kaç kaldı bu durumda

Ay Yeşim ne biliyim ya çok benziyor hamileliği ama umutlandırmak istemiyorum. Çatlamadan sonra kesin 14.gün regl ona göre say kuzum. Kaç kaldı bu durumda
30unda çatladı desek o günü sayarsak 3 gün saymazsak 4 gün var canım bilmiyorum valla ne yaşıyorum şu saat oldu öğlen 12de pede gelen dışında gelen yok anca wc gidip silince idrar ıslaklığıyla pembemsi birşey oluyor. Bir tek bir sildiğimde bu pempemsiliğin içince incecik kıl kadar ince koyu renk birşey vardı şimdi oda yok. Ama karnım ağrıyor ya gece uyuyunca sökülecek belkide bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…