Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herşey olabilir canım. Ben de lekelenme hiç olmadı ama oğlumda olmuştu. Bekleyip görelim. Bu arada benim 3 gün kala çıktı hatırlarsan testte

Tutabildiğim kadar tutcam kendimi canım.
Okulda da işler karışık, henüz hamile miyim bilmiyorum ama müdür değişebilir..
Gelmesi ihtimal bir müdür adı geçiyor ama ona da pek iyi demiyorlar..
Artık hakkımda hayırlısı olsun.
İnşallah şimdiki müdürden beter değildir. Çocuğa da niyetlendik, bakalım...

Aynı durumdayız... Benimde müdür değişti 2.ye niyetliyiz seneye ders prog nasıl olacak belli değil yeni müdür hakkında ii şeyler duymadık hoş kötü de duymadık ama muallakta bende bu ay denemeler e başlayacağım simdi regl dönemindeyim.. Ovu testi aldım senin msjını görünce kendi durumuma çok benzettim cvb vermek istedim. Senin ilki kaç yasında benim 3yasını dolduracak bende 29yasındyaım

Kızlar bu benim 5 gun boyunca yaptıgım ovulasyon testı bugun yumurtlama olmuş mudur

Eklentiler

• IMG_20190711_075845.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 40
HCG için aile hekimine de gidebilirsiniz

Günaydın kızlar :))

Testi gece 5te yaptım fakat bu saat oldu hala dünkü gibi bir çizgi yok..

Demek ki o kuruma çizgisiydi.
Ya hamile değilim yada erken olduğu için testte çıkmıyor bilemiyorum.
Erken gebelik testi olsaydı ondan yapardım bitane, belki daha duyarlıdır...

Benden haberler böyle canlar.
Adet olacağım gün ile bugünü saymıyorum, kaldı bata 6 :))

İnşallah iyi bir müdür gelir bizlere o zaman öyle diyelim :))

Benimki 5 yaşında diyebilirim, ekimde bitirecek işte.
Ovü testi ile gününü yakalarsın, olur inşallah :) ben ovü ile de beceremedim bu işi.

Gunaydin kizlar

Busracim 15 biz test yapalim kizlarla hep beraber

Bendede hala gelen giden birsey yok adet olsaydi sokulurdu dun 12den beri diye dusunuyorum. Kafada deli sorular

Daha cok erken ama ya cikmamasi normal bence, pazartesi ve sonrasina odaklanalim bence

Gunaydin kizlar nasilsiniz gune iyi baslamistim ama testte negatifi gorunce modum dustu biraz umutlar baska bahara artik.. Sizde n var ne yok keyifler nasil
kiz sen testleri erkencecik yapiyosun umudun var moralini bozma negatif cikinca taa 6 gun sonra adet olcan

Gunaydin kizlar

Busracim 15 biz test yapalim kizlarla hep beraber

Bendede hala gelen giden birsey yok adet olsaydi sokulurdu dun 12den beri diye dusunuyorum. Kafada deli sorular
Desene kan versen bile geçmiyor düşünceler kuzum.
Ya seninki yerleşme kanaması ise hemen hcg aynı gün yükselmez ki canım mesela bugün bile kan alırsan belki azıcık yükselmeye başlamıştır

Reactions: BYV
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…