- 2 Mayıs 2019
- 707
- 633
- 18
Herşey olabilir canım. Ben de lekelenme hiç olmadı ama oğlumda olmuştu. Bekleyip görelim. Bu arada benim 3 gün kala çıktı hatırlarsan testte30unda çatladı desek o günü sayarsak 3 gün saymazsak 4 gün var canım bilmiyorum valla ne yaşıyorum şu saat oldu öğlen 12de pede gelen dışında gelen yok anca wc gidip silince idrar ıslaklığıyla pembemsi birşey oluyor. Bir tek bir sildiğimde bu pempemsiliğin içince incecik kıl kadar ince koyu renk birşey vardı şimdi oda yok. Ama karnım ağrıyor ya gece uyuyunca sökülecek belkide bilmiyorum.
Tutabildiğim kadar tutcam kendimi canım.Kuzum aslında en güzeli saklayabildiğin kadar saklamak ama çalışıyorsan çocukluysan zor be kuzum. Benim 2.hamileliğim 1.den zor geçti. Galiba bu 3.daha zor geçecek. Söylemeden yüküm atacaktı sadece o yüzden söyledim kurtuldum
Kuzum o çizgi saatler sonra çıktı.Ayyyyyy dur heyecanlandım bugün anca girebildim öğürmekten. Ay Büşra bişey de doğrumu ayyyy
Aynı durumdayız... Benimde müdür değişti 2.ye niyetliyiz seneye ders prog nasıl olacak belli değil yeni müdür hakkında ii şeyler duymadık hoş kötü de duymadık ama muallakta bende bu ay denemeler e başlayacağım simdi regl dönemindeyim.. Ovu testi aldımTutabildiğim kadar tutcam kendimi canım.
Okulda da işler karışık, henüz hamile miyim bilmiyorum ama müdür değişebilir..
Gelmesi ihtimal bir müdür adı geçiyor ama ona da pek iyi demiyorlar..
Artık hakkımda hayırlısı olsun.
İnşallah şimdiki müdürden beter değildir. Çocuğa da niyetlendik, bakalım...
Gunaydin,insallah obur ayaGunaydin kizlar nasilsinizgune iyi baslamistim ama testte negatifi gorunce modum dustu biraz umutlar baska bahara artik.. Sizde ne var ne yok keyifler nasil
Amiin canım cümlemizle insallahhayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallaah
Evet canm olmuş yarina tekrardan yap silik olmuş mu bakalım değerlendirmeyi unutmaKızlar bu benim 5 gun boyunca yaptıgım ovulasyon testı bugun yumurtlama olmuş mudur
HCG için aile hekimine de gidebilirsinizHahahhaha. Kiracıya bile he maşallah yaniii
Ben anne babalarımızın sevinip de hayal kırıklığına uğramalarını istemiyorum.. Rabbim hepimize sağlıklı hamilelik nasip etsin.
Adet günüme randevu aldım kadın doğumdan..
Eğer o güne hamile isem gidicem.
Hcg baktırıcam kanda..
Benim aile hekimine ulaşmaktansa büyük hastanedeki kadın doğumcuya ulaşmam daha kolay canım:))HCG için aile hekimine de gidebilirsiniz
Testin pik yapmış.Kızlar bu benim 5 gun boyunca yaptıgım ovulasyon testı bugun yumurtlama olmuş mudur
İnşallah iyi bir müdür gelir bizlere o zaman öyle diyelim :))Aynı durumdayız... Benimde müdür değişti 2.ye niyetliyiz seneye ders prog nasıl olacak belli değil yeni müdür hakkında ii şeyler duymadık hoş kötü de duymadık ama muallakta bende bu ay denemeler e başlayacağım simdi regl dönemindeyim.. Ovu testi aldımsenin msjını görünce kendi durumuma çok benzettim cvb vermek istedim. Senin ilki kaç yasında benim 3yasını dolduracak bende 29yasındyaım
Gunaydin kizlarGünaydın kızlar :))
Testi gece 5te yaptım fakat bu saat oldu hala dünkü gibi bir çizgi yok..
Demek ki o kuruma çizgisiydi.
Ya hamile değilim yada erken olduğu için testte çıkmıyor bilemiyorum.
Erken gebelik testi olsaydı ondan yapardım bitane, belki daha duyarlıdır...
Benden haberler böyle canlar.
Adet olacağım gün ile bugünü saymıyorum, kaldı bata 6 :))
Daha cok erken ama ya cikmamasi normal bence, pazartesi ve sonrasina odaklanalim benceGünaydın kızlar :))
kiz sen testleri erkencecik yapiyosun umudun var moralini bozma negatif cikinca taa 6 gun sonra adet olcanGünaydın kızlar :))
Desene kan versen bile geçmiyor düşünceler kuzum.Gunaydin kizlar
Busracim 15 biz test yapalim kizlarla hep beraber
Bendede hala gelen giden birsey yok adet olsaydi sokulurdu dun 12den beri diye dusunuyorum. Kafada deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?