Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben elimdeki testleri bitirmeye niyetliyim hahhahaha:))))

Desene kan versen bile geçmiyor düşünceler kuzum.
Ya seninki yerleşme kanaması ise hemen hcg aynı gün yükselmez mi canım mesela bugün bile kan alırsan belki azıcık yükselmeye başlamıştır
Sokulseydi iyiydi kuzum soru moru kalmazdi ama yok birsey gelmiyor anlamadim . O net kirmiziyi gorene kadar herkeste umit var kizlar. 15 temmuz test yaparim artik

Sokulseydi iyiydi kuzum soru moru kalmazdi ama yok birsey gelmiyor anlamadim . O net kirmiziyi gorene kadar herkeste umit var kizlar. 15 temmuz test yaparim artik
O regl değildi bence...
15ini bekle bakalım kuzum.
Ben 18inde önce regl olurum gibi geliyor. Bakalım :))

Reactions: BYV
Kizlar mesela oldu ki cift cizgiyi gordum testte,sonra kostur kostur acile gittim kan verdim pozitif diyelim ben hemen doktorea gitmek istemiyorum kese kalp mevzusu filan var ya bi gitmisken hepsini gorelim, peku ogrendikten sonra doktora gidecegim zamana kadar folik asit vs ne yapmam lazim

Onları KARABATAK söyler bize.
Benim 5 yıl geçti, kese bile ne zaman görülür onu bile unutmuşum

Korkuyorum canim ya,esim filan napiyosunuz bakalim filan diyor,niye cogul konusuyorsun diyorum ee hamilesin ya filan diyor cok umutlanmaktan korkuyorum
Rabbim inşallah nasip etmiştir sana bu ay canım benim.. Eşin dee biraz umutlu belli ki, öyle olunca daha zor geliyor sana, korkun bu yüzden anlıyorum.
Şöyle düşünelim.
Eğer sağlıklı bir hamilelik olmayacaksa, baştan çift çizgi görmeyelim istiyorum.
Çünkü hayal kırıklığı çok kötü bir şey.
Şimdi regl olsam derim tamam bi dahaki ay artık.
Ama hamile olup da kaybetsem o daha zor..
Herşeyin hayırlısı..

Yok yok gecmedi daha insallah tam haftaya bugun belli olur
kiz Allah seni gerci bi yerde iyi yapiyosun umudunun bittigi an geliyo bebis haberi hos ben hic umudumu yitirmiyorum adet olsam da acaba ustune mi gordum diyorum hatta o ay iliski yasamasak bile belki olmustur diye dusuncem o derece umudumu yitirmiyorum sen dusun gerisini

Kesinlikle canim sonradan uzulmek daha zordur tabiki, umarim nasip olmustur bu ay bana ve hepimize, cunku gercekten kisilik olarak cok takintili biriyim olmadikca daha cok stres yapacam hayati mahvedecem kendime

Bi yandan umutsuzum bi yandan karin agrilarim oluyor zaman zaman cumartesiden beri,tamam regl zamani da agrir ama son 5-6 gun agrirdi nerdeyse 15 gundur agriyor umut ediyorum kafalar karisik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…