Pazartesi sabahı ben negatif görürsem tamam zaten benim işim bitmiştir. Kesin hamile değilimdir:)Daha cok erken ama ya cikmamasi normal bence, pazartesi ve sonrasina odaklanalim bence
Ben elimdeki testleri bitirmeye niyetliyim hahhahaha:))))Gunaydin kizlar nasilsinizgune iyi baslamistim ama testte negatifi gorunce modum dustu biraz umutlar baska bahara artik.. Sizde n var ne yok keyifler nasil
kiz sen testleri erkencecik yapiyosun umudun var moralini bozma negatif cikinca taa 6 gun sonra adet olcan
Tamam canım sag olTestin pik yapmış.
Yarına silikleşebilir.
Bugün değerlendir.
Yarın silik görürsen yarını ve ertesi günü de değerlendir.
Sokulseydi iyiydi kuzum soru moru kalmazdi ama yok birsey gelmiyor anlamadim . O net kirmiziyi gorene kadar herkeste umit var kizlar. 15 temmuz test yaparim artikDesene kan versen bile geçmiyor düşünceler kuzum.
Ya seninki yerleşme kanaması ise hemen hcg aynı gün yükselmez mi canım mesela bugün bile kan alırsan belki azıcık yükselmeye başlamıştır
Benim 18 veya 19 temmuz bat insallah, 17 veya 18 de erken gebelik testim var elimde onu yapmayi planliyorumAllahim bi mesaji bile yazamisimBirgarip senim bat gecti mi kesin yok mu sende de bu ay
Allah seniBen elimdeki testleri bitirmeye niyetliyim hahhahaha:))))
O regl değildi bence...Sokulseydi iyiydi kuzum soru moru kalmazdi ama yok birsey gelmiyor anlamadim . O net kirmiziyi gorene kadar herkeste umit var kizlar. 15 temmuz test yaparim artik
aaa ben senin bat gecti sandim kiz Allah seni ne etmesin daha bir haftan varmis hemen yelkenleri suya indirmissinBenim 18 veya 19 temmuz bat insallah, 17 veya 18 de erken gebelik testim var elimde onu yapmayi planliyorum
Sen zamanında yaptın kuzum.Allah senibenim de iki testim vardi kiyamiyodum ama yaptim sabah keske yapmaz olaydim
Yok yok gecmedi daha insallah tam haftaya bugun belli oluraaa ben senin bat gecti sandim kiz Allah seni ne etmesin daha bir haftan varmis hemen yelkenleri suya indirmissin
Kız elif o kadar umutsuz bi halin var ki jelibon batın geçti sanmış bak sen düşün gerisiniYok yok gecmedi daha insallah tam haftaya bugun belli olur
Korkuyorum canim ya,esim filan napiyosunuz bakalim filan diyor,niye cogul konusuyorsun diyorum ee hamilesin ya filan diyor cok umutlanmaktan korkuyorumKız elif o kadar umutsuz bi halin var ki jelibon batın geçti sanmış bak sen düşün gerisini
Onları KARABATAK söyler bize.Kizlar mesela oldu ki cift cizgiyi gordum testte,sonra kostur kostur acile gittim kan verdim pozitif diyelim ben hemen doktorea gitmek istemiyorum kese kalp mevzusu filan var ya bi gitmisken hepsini gorelim, peku ogrendikten sonra doktora gidecegim zamana kadar folik asit vs ne yapmam lazim
Tamam insallah soylesin bizeOnları KARABATAK söyler bize.
Benim 5 yıl geçti, kese bile ne zaman görülür onu bile unutmuşum
Rabbim inşallah nasip etmiştir sana bu ay canım benim.. Eşin dee biraz umutlu belli ki, öyle olunca daha zor geliyor sana, korkun bu yüzden anlıyorum.Korkuyorum canim ya,esim filan napiyosunuz bakalim filan diyor,niye cogul konusuyorsun diyorum ee hamilesin ya filan diyor cok umutlanmaktan korkuyorum
kiz Allah seniYok yok gecmedi daha insallah tam haftaya bugun belli olur
aynen vallaa keske ben de bu kadar umutsuz olabilsemKız elif o kadar umutsuz bi halin var ki jelibon batın geçti sanmış bak sen düşün gerisini
Kesinlikle canim sonradan uzulmek daha zordur tabiki, umarim nasip olmustur bu ay bana ve hepimize, cunku gercekten kisilik olarak cok takintili biriyim olmadikca daha cok stres yapacam hayati mahvedecem kendimeRabbim inşallah nasip etmiştir sana bu ay canım benim.. Eşin dee biraz umutlu belli ki, öyle olunca daha zor geliyor sana, korkun bu yüzden anlıyorum.
Şöyle düşünelim.
Eğer sağlıklı bir hamilelik olmayacaksa, baştan çift çizgi görmeyelim istiyorum.
Çünkü hayal kırıklığı çok kötü bir şey.
Şimdi regl olsam derim tamam bi dahaki ay artık.
Ama hamile olup da kaybetsem o daha zor..
Herşeyin hayırlısı..
Bi yandan umutsuzum bi yandan karin agrilarim oluyor zaman zaman cumartesiden beri,tamam regl zamani da agrir ama son 5-6 gun agrirdi nerdeyse 15 gundur agriyor umut ediyorum kafalar karisikkiz Allah senigerci bi yerde iyi yapiyosun umudunun bittigi an geliyo bebis haberi hos ben hic umudumu yitirmiyorum adet olsam da acaba ustune mi gordum diyorum hatta o ay iliski yasamasak bile belki olmustur diye dusuncem o derece umudumu yitirmiyorum sen dusun gerisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?