Eger yumurtanin koyulastigi gunu baz alip 14 gun sayarsak 7 gun varEvet gebelikte koyulasıyor... Ama en güzeli hcg testi canım adetine me kadr var.?
2 3 gün sonra hcg yap benceEger yumurtanin koyulastigi gunu baz alip 14 gun sayarsak 7 gun var
Insallah bakalim normalde planladim 17 sine kadar yapmayacam diye ama eserse yaparim pazartesi filan2 3 gün sonra hcg yap bence
Benim ilk gebeliğimde 5gün kala öğrenmiştim.. Ama işte kişiye göre değişiyor.. Ben ovu testi kullanmıştım e zaman döllemdiğini filan biliyordum ona göre de test yapmsıtım silik çıkmitsı diğer günler koyulastı aslında adet geçince öğrenmek daha güzel bence ama sabredemiyorum iste bende sabredememiştimInsallah bakalim normalde planladim 17 sine kadar yapmayacam diye ama eserse yaparim pazartesi filan
Bence var geçen ay olmuştu sabah yapmıştım t4sti bir şey çıkmamıştı koydum masaya unutmusum ertesi gün farkedip baktım gölge gbi çizgi diğer yaptiklarim da öyle çıktı gidip bide kan verdim boşa para veripkizlar kuruma cizgisi diye bisey var mi gercektenben sabah test yapmistim hicbisey yoktu sonra az once bi bakym dedim beyaz bi belirti var ama taa 8 de yapmistim yani
hmm oyle mi diyosunBence var geçen ay olmuştu sabah yapmıştım t4sti bir şey çıkmamıştı koydum masaya unutmusum ertesi gün farkedip baktım gölge gbi çizgi diğer yaptiklarim da öyle çıktı gidip bide kan verdim boşa para veripkısacası çıkmadı emin ol erken gebelik testiyse 3-4 kala normal teste1-2 gün kala yap sabredemiyoruz malesef yapıyoruz kaç gün var bata
20 dakikadan sonra cikan cizgi gecersizdir diye biliyorumkizlar kuruma cizgisi diye bisey var mi gercektenben sabah test yapmistim hicbisey yoktu sonra az once bi bakym dedim beyaz bi belirti var ama taa 8 de yapmistim yani
Kuzum ben yumurtayı da kaliteli hale getiriyor ve döllenmeye olumlu katkı sağlıyor diye düşünüyordum. Demek öyle değil..Folik asit bebek için önemli gebe kalmak için değil zaten canım.. Folik asit anne karnındaki bebegin nöral gelişimini destekliyor nöral tüp defektini en aza indirgiyor bundan kaynaklı kullanılıyor ve Dr ler öneriyor. Gebe olmamıza bir katkısı yok yani o şekilde düşünme.
ohoo ne 20 dakikasi tam 4 saat sonra20 dakikadan sonra cikan cizgi gecersizdir diye biliyorum
Senin icin hayirlisi olsun canim ozel degilse diger hayalin ne merak ettimKuzum ben yumurtayı da kaliteli hale getiriyor ve döllenmeye olumlu katkı sağlıyor diye düşünüyordum. Demek öyle değil..
Ben ilk gebeliğimde önceden hiç kullanmadım, hamile kaldıktan sonra doktor verdi.
Kızlar artık çocuk olmazsa bu ay benim için son olsun..
Bu hayalim belli ki şuanda gerçek olmayacak.
O zaman diğer hayalime doğru adım atıyorum
Ahh be kuzum sen bu ay birakacam diyordun ovu yapmayacam korunmayacamda ve dusunmeyecemde diyordun. Bu ay tutacak bence sende 15 Temmuz gorecegiz bak dedi dersin. Istanbulda arabayi napacan isinde evin karsisi inan bizim araba sadece araziye giderken b8rde bayramda cikiyor onun harici heryere taksiyle gidiyoruz. Sen bebek arabasina niyetlen gelsin hemen bebisKuzum ben yumurtayı da kaliteli hale getiriyor ve döllenmeye olumlu katkı sağlıyor diye düşünüyordum. Demek öyle değil..
Ben ilk gebeliğimde önceden hiç kullanmadım, hamile kaldıktan sonra doktor verdi.
Kızlar artık çocuk olmazsa bu ay benim için son olsun..
Bu hayalim belli ki şuanda gerçek olmayacak.
O zaman diğer hayalime doğru adım atıyorum
Yok canım ne özeli.Senin icin hayirlisi olsun canim ozel degilse diger hayalin ne merak ettim
Kuzum ben bu bebek işini kendimi rahat bırakarak beceremiyorum.Ahh be kuzum sen bu ay birakacam diyordun ovu yapmayacam korunmayacamda ve dusunmeyecemde diyordun. Bu ay tutacak bence sende 15 Temmuz gorecegiz bak dedi dersin. Istanbulda arabayi napacan isinde evin karsisi inan bizim araba sadece araziye giderken b8rde bayramda cikiyor onun harici heryere taksiyle gidiyoruz. Sen bebek arabasina niyetlen gelsin hemen bebis
Ahh kuzum allah gonlune gore versin ama bence ikisinide versin ozamanKuzum ben bu bebek işini kendimi rahat bırakarak beceremiyorum.
Muhakkak düşünüyorum.
Ovü testlerini bıraktım dedim stres yapıyor, şimdi de hergün hcg testi yapıyorum. Ne anladım ben bu işten
Arabaya öyle deme kuzum ya istanbulda hele ki çocuklu isen araba şart.
Biz oğlanın en küçük zamanlarında bebek arabası ile otobüs minibüs rezillik çektik.
Şimdi büyüdü kendi yürüyor çok şükür ama çalıştığım ve kazandığım parayla da ele avuca gelen bir şey görmek istiyorum..
Ve şuanda çevremde tek arabasız biziz çünkü benim adam araba kullanmam diyor. Gıcık.
Şimdi tatile gidicez, kayınpederimin arabasıyla gidicez. Napıyım ya kendimiz gidiyoruz, hiçbir yeri gezemiyoruz ki..
Hakkı var, geçen yıl kayınpederim fellik fellik gezdirdi bizi arabasıyla.
Alışverişinizi yaptık doldurduk arabayı, istediğimiz yere gittik.
Böyle büyük bi kolaylık maalesef bizim hayatımızda bu yaşıma kadar olmadı.
Artık olsun istiyorum..
Eşime de dedim, bebek olmasa da üzülmüyorum. Çünkü benim bebek kadar istediğim bir şey var.
Gerçekten tüm kalbimle bebek kadar istiyorum arabamız olmasını..
Belki de Rabbim bu yüzden bebek nasip etmiyor.
Çünkü ilk bebeğim hemencik olmuştu
Amiin.Ahh kuzum allah gonlune gore versin ama bence ikisinide versin ozaman
Kuzum ben bu bebek işini kendimi rahat bırakarak beceremiyorum.
Muhakkak düşünüyorum.
Ovü testlerini bıraktım dedim stres yapıyor, şimdi de hergün hcg testi yapıyorum. Ne anladım ben bu işten
Arabaya öyle deme kuzum ya istanbulda hele ki çocuklu isen araba şart.
Biz oğlanın en küçük zamanlarında bebek arabası ile otobüs minibüs rezillik çektik.
Şimdi büyüdü kendi yürüyor çok şükür ama çalıştığım ve kazandığım parayla da ele avuca gelen bir şey görmek istiyorum..
Ve şuanda çevremde tek arabasız biziz çünkü benim adam araba kullanmam diyor. Gıcık.
Şimdi tatile gidicez, kayınpederimin arabasıyla gidicez. Napıyım ya kendimiz gidiyoruz, hiçbir yeri gezemiyoruz ki..
Hakkı var, geçen yıl kayınpederim fellik fellik gezdirdi bizi arabasıyla.
Alışverişinizi yaptık doldurduk arabayı, istediğimiz yere gittik.
Böyle büyük bi kolaylık maalesef bizim hayatımızda bu yaşıma kadar olmadı.
Artık olsun istiyorum..
Eşime de dedim, bebek olmasa da üzülmüyorum. Çünkü benim bebek kadar istediğim bir şey var.
Gerçekten tüm kalbimle bebek kadar istiyorum arabamız olmasını..
Belki de Rabbim bu yüzden bebek nasip etmiyor.
Çünkü ilk bebeğim hemencik olmuştu
Haftasonu bi test yap, pazartesi yine yaparız.. Cumartesi pazartesi yapalım diyorum :))Bende simdi eve geldim attim kendimi koltuga cok yorgun hissediyorum uykum var surekli esniyorum. Karnim agriyor ama gelende birsey yok esim test yap diyor dun ona kan verdigimi soylemedimcikmaz diyorum aklima giriy9r zorla valla
İnşallahhh canım benim :))Çocuk kısmetiyle gelir derler. Inşallah ikisi birlikte olur hayırlısıyla
Yapalim canim tabi benin bu saatten sonra sokulmezse bazen gelecek diyorum bazen gelse gelirdi zaten diyorum bukadar beklemezdi lekenin ustune. Ben bugun alayim bakayim test elimin altinda bulunsunHaftasonu bi test yap, pazartesi yine yaparız.. Cumartesi pazartesi yapalım diyorum :))
İnşallahhh canım benim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?