Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah bakalim normalde planladim 17 sine kadar yapmayacam diye ama eserse yaparim pazartesi filan
Benim ilk gebeliğimde 5gün kala öğrenmiştim.. Ama işte kişiye göre değişiyor.. Ben ovu testi kullanmıştım e zaman döllemdiğini filan biliyordum ona göre de test yapmsıtım silik çıkmitsı diğer günler koyulastı aslında adet geçince öğrenmek daha güzel bence ama sabredemiyorum iste bende sabredememiştim

kizlar kuruma cizgisi diye bisey var mi gercekten ben sabah test yapmistim hicbisey yoktu sonra az once bi bakym dedim beyaz bi belirti var ama taa 8 de yapmistim yani

kizlar kuruma cizgisi diye bisey var mi gercekten ben sabah test yapmistim hicbisey yoktu sonra az once bi bakym dedim beyaz bi belirti var ama taa 8 de yapmistim yani
Bence var geçen ay olmuştu sabah yapmıştım t4sti bir şey çıkmamıştı koydum masaya unutmusum ertesi gün farkedip baktım gölge gbi çizgi diğer yaptiklarim da öyle çıktı gidip bide kan verdim boşa para verip kısacası çıkmadı emin ol erken gebelik testiyse 3-4 kala normal teste1-2 gün kala yap sabredemiyoruz malesef yapıyoruz kaç gün var bata

hmm oyle mi diyosun bata 2 gun var tatlim 5 gun kala erken gebelik testi yapmistim negatifti bugun amaan yapiym nolcak dedim yine negatif cikti az once baktim da zaten zor gorunuyo

Kuzum ben yumurtayı da kaliteli hale getiriyor ve döllenmeye olumlu katkı sağlıyor diye düşünüyordum. Demek öyle değil..
Ben ilk gebeliğimde önceden hiç kullanmadım, hamile kaldıktan sonra doktor verdi.

Kızlar artık çocuk olmazsa bu ay benim için son olsun..
Bu hayalim belli ki şuanda gerçek olmayacak.
O zaman diğer hayalime doğru adım atıyorum

Senin icin hayirlisi olsun canim ozel degilse diger hayalin ne merak ettim

Ahh be kuzum sen bu ay birakacam diyordun ovu yapmayacam korunmayacamda ve dusunmeyecemde diyordun. Bu ay tutacak bence sende 15 Temmuz gorecegiz bak dedi dersin. Istanbulda arabayi napacan isinde evin karsisi inan bizim araba sadece araziye giderken b8rde bayramda cikiyor onun harici heryere taksiyle gidiyoruz. Sen bebek arabasina niyetlen gelsin hemen bebis

Senin icin hayirlisi olsun canim ozel degilse diger hayalin ne merak ettim
Yok canım ne özeli.
Araba alacağım, zaten çocuk için ertelemiştik..
Çocuğa öncelik verdik, aylardır denedik.
Aralıktan beri deniyoruz.
Nasip kısmet.
Bu ay sonuca bi bakalım, hamile değilsem Allahın izniyle araba bakmaya başlıcaz
Sonra da direksiyon derslerim olacak tabiki
Ay çok heyecanlıyım:))))

Kuzum ben bu bebek işini kendimi rahat bırakarak beceremiyorum.
Muhakkak düşünüyorum.
Ovü testlerini bıraktım dedim stres yapıyor, şimdi de hergün hcg testi yapıyorum. Ne anladım ben bu işten

Arabaya öyle deme kuzum ya istanbulda hele ki çocuklu isen araba şart.
Biz oğlanın en küçük zamanlarında bebek arabası ile otobüs minibüs rezillik çektik.
Şimdi büyüdü kendi yürüyor çok şükür ama çalıştığım ve kazandığım parayla da ele avuca gelen bir şey görmek istiyorum..
Ve şuanda çevremde tek arabasız biziz çünkü benim adam araba kullanmam diyor. Gıcık.
Şimdi tatile gidicez, kayınpederimin arabasıyla gidicez. Napıyım ya kendimiz gidiyoruz, hiçbir yeri gezemiyoruz ki..
Hakkı var, geçen yıl kayınpederim fellik fellik gezdirdi bizi arabasıyla.
Alışverişinizi yaptık doldurduk arabayı, istediğimiz yere gittik.
Böyle büyük bi kolaylık maalesef bizim hayatımızda bu yaşıma kadar olmadı.
Artık olsun istiyorum..

Eşime de dedim, bebek olmasa da üzülmüyorum. Çünkü benim bebek kadar istediğim bir şey var.
Gerçekten tüm kalbimle bebek kadar istiyorum arabamız olmasını..
Belki de Rabbim bu yüzden bebek nasip etmiyor.
Çünkü ilk bebeğim hemencik olmuştu

Ahh kuzum allah gonlune gore versin ama bence ikisinide versin ozaman

Bende simdi eve geldim attim kendimi koltuga cok yorgun hissediyorum uykum var surekli esniyorum. Karnim agriyor ama gelende birsey yok esim test yap diyor dun ona kan verdigimi soylemedim cikmaz diyorum aklima giriy9r zorla valla

Çocuk kısmetiyle gelir derler. Inşallah ikisi birlikte olur hayırlısıyla

Bende simdi eve geldim attim kendimi koltuga cok yorgun hissediyorum uykum var surekli esniyorum. Karnim agriyor ama gelende birsey yok esim test yap diyor dun ona kan verdigimi soylemedim cikmaz diyorum aklima giriy9r zorla valla
Haftasonu bi test yap, pazartesi yine yaparız.. Cumartesi pazartesi yapalım diyorum :))
Çocuk kısmetiyle gelir derler. Inşallah ikisi birlikte olur hayırlısıyla
İnşallahhh canım benim :))

Haftasonu bi test yap, pazartesi yine yaparız.. Cumartesi pazartesi yapalım diyorum :))

İnşallahhh canım benim :))
Yapalim canim tabi benin bu saatten sonra sokulmezse bazen gelecek diyorum bazen gelse gelirdi zaten diyorum bukadar beklemezdi lekenin ustune. Ben bugun alayim bakayim test elimin altinda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…