Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sen ismini mi değiştirdin??

Seninle aynı durumdayız
Ben de aralıktan berideyorum, ruz demiyorum fark ettıysen
Eşim en ihtimalsiz dönemlerde haftada 3 sevişirken o dönemlerde bi acaipleşiyor, gördüğü yerde yorgunum başım ağrıyo girişi yapıyor. Bi de işte yumurtlama akıntısından rahatsız oluyomuş, o durumda boşalamıyo fln. Yani o tarif etti sebebi ben anladım. Bi de ben de araba ehliyeti için ders alıyorum burda sayılmıyo ehliyetim, o bitsin sözde motor ama motordan soğudum oğlum oldu olalı. Diyorum bazen bu oğlan nası peydahlanmış diye. İnanır mısın koca aralıktan beri bi kere denk getirememişiz o dönemi ve yakın haftayı bile. Ama ben çok düşünerek hormonlarımı ve adetimi bozduğumu düşünüyorum. Aralıktan beri adet düzensizliği işte.
Yani öyle bi noktaya geldim ki, düşününce olmaz diyolar ya, ah şimdi aklımdan geçti hamile kalamıcam bu ay diye ona gerilir oldum fln

Yapalim canim tabi benin bu saatten sonra sokulmezse bazen gelecek diyorum bazen gelse gelirdi zaten diyorum bukadar beklemezdi lekenin ustune. Ben bugun alayim bakayim test elimin altinda bulunsun
Alma kız bugün yaparsın o zaman, yarın al cumartesi ilk idrarla yaparsın ben öyle yapacağım :) erkenden yapıyorsunuz şu testleri aaa ben de size sopa gösterecem yaa erken olduğu için varsa da çıkmaz beni de heyecanlandırıyorsunuz

Beyaz çizgş olmaz oldu mu kırmızı veya pembe si kontrol çizgisi benzeri oluyor zaten. Beyaz görüyorsanız testin kendi kit ini görüyorsunuz dur hanımlar...

Sen ne zaman yapacaksin canim test

Aynen oyle kuzum o test oldumu tirmaliyor resmen yap beniiii yap beni diye

Ay kimse sallamadi benii:) hadi gel bu ayin kalaninda sallamayalim durumumuzu demedi ayol:)) hadin kizlar gelin sallamayalim yapmayalim test. Mantikli dusunelim bak ne kadar test yaparsak dusunursek uzuntu artiyor, olay büyüyor da büyüyor. Zaten gebeysek bi hafta gecse de ögrensek dunya tersine dönmüyo, dusuyosa da zaten dusecegi varsa dusuyo, sevinme olmayinca uzuntusu de az olur. gebelige zararli bi ilac almiyosaniz falan siz de bana katilin hanimlar:) ben 40 a kadar katiyen test yapmiycam, yaptigimi duyarsaniz gelin yüzüme tükürün :)) bu kadar negatif görmek üzmüyor mu sizi? daha 20. gun basliyorsunuz testlere, zaten olsa dahi cikmaz. 35. gunden önce hic test yapmadim ben, cunku adet duzenim 32-35 arasiydi. hadin gelin kizlar, test firmalarini zengin etmeyelim :) ben gecen ovu testi diye gebelik testi yapmisim yanlislikla, zaten adetin daha 15. gunuydu:))) bi onu yaptim, onun disinda evde 3 pahali testim beni bekliyor, daha o noktaya gelemedim son 3 aydir hic test yapmadim.

Aslında bence de en iyisi yapmamak yaptım üzüldüm ki bat yarın belki de vardır da henüz idrara geçmedi değil mi

Valla dayanamıyor insan ben yapsam da 5 gün kala yapıyorum zaten bu ay güzel değerlendirirsek erken gebelik testi alicam haftaya falan tabi düzgün degerlendirirsem

Reactions: BYV
Ben su mantikta dusunuyorum zaten surekli merak icindeyiz birde gecmesini bekleyemem bu seferde meraktan catlarim valla. Yapmayacazda bekleyip duracaz surekli merak edicez kirmiz8 gelince uzulmemis mi oluyoruz. Bende yapmak daha mantikli varsa mutlu oluyoruz yoksada yapacak birsey yok diyorum. Aslinda beb o heyecani yasamayi seviyorum

Evet yapmak mantikli kendini hazırlıyorum en azından yok diye ama 5 gün kaladan fazla yapmayın bence çıkmaz yani benim önceki düşüğümde iki üç geçince yapmıştım silik çıkmıştı o zaman tabi bilmiyordum stressiz degerlendirmistik ahh ah bu ay da öyle olsa keske

Ben 10 ay böyle cebellesip kendimi bitirdim, bi ay dedim nefes alayim biraktim ne test ne duzgun iliski, sdece 35 de kan verdim , 02 idi gittim adet söktürücü aldim bi haftda, bi hafta sora denk geldi evde test yaptim ama o kadar sogumusum tiksinmisim ki, pozitif cikmis görmemisim bile, cocugu kazayla yaptim, suan 31 aylik kendisi. diyecegim su ki bu kadar merak heyecan stres zaten süreci bozuyor gebeligi baya zorlastirtiyor, ben diyorum ki bu histen de vaygecelim , biraz kaderci olup oluruna birakalim,

ben suan merak etmiyorum mesela, gittim sigara da ictim ki hic icmem, icki de ictim, ohh 3 gun dugun dernek bayilana kadar da dans ettim, hicbiseyden de kesmedim ah gebeysem diye. adet olunca da üzülmicem cunku hicbi fedakarlik yapmadim yani. gebeysem de anlatirim iste biryugun sey olmustu diye:)

Valla kuzum kaderc8 olalim ben sana olayimi anlatayim ben gece adetten sonra hap kullanmaya basladim 28 adet bitti. 29 agri basladi 30da catladi 10. Gun dun kanama oldu dedim adet oldum dedim ama devami yok ama catlamaya gore 14te adet olsa 3 gun normal zamana gore adet olsa 10gun var. Kanamanin devami gelmedi ve ben hap iciyorum. Varsa biran 8nce ogrenmek icin meraktan catliyorum. Butun belirtileri yasiyorum. Belim karnim agriyor kasiklarim batiyor 3 gundur oguruyorum. Migrenim tuttu sik idrar koyu ve kopuklu halsizlik surekli uyku isteme okey dunku eger oyleyse yerlesme kanamasida ok ne yapayim sen soyle guya korunmaya basladim duzenli iliski bile yasamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…