Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğru diyosun ama o ilk aylarda değil de pes ettiğinde oluyor kendini bırakma işi, kızlar size geçen yılki hamileliğimi anlatayım ben de; ocak ayında başladık kızım hemen olduğu için eylülde doğar diye plan yapıyordum ben ilk ay olmadı iki olmadı filan derken doktora gittim bişey yok dedi sonra ovü testi denedim yine yok temmuz geldi klomen istedim doktordan çatlatma iğnesi oldum ağustosta yine olmadı eşime dedm sen git test ver tam 30 ağustostu hatırlıyorum ertesi gün çıktı ileri hareket 0, ilaç verdi dr üç ayda etki gösteriyomuş ben bitkisel bişeyler yaptım ama imkansız diye düşünüyoruz ya kafa rahat eylülde hamile olduğumu öğrendim yani eşimin testinden 3-4 gün sonra hamile kalmışım büyük ihtimal laboratuvarda sıkıntı vardı yanlış çıktı yada yerinde hareketliler sayesinde oldu bilmiyorum ama hiç stres yapmadık çünkü olmuyor zaten diye düşündük adet günüm geçti öyle test yaptım silik çizgiyle öğrendim yani

eylülde korunmayi biraktim ben desem :) ama zaten ilk 3 ay esim hep is seyahatindeydi imkan yoktu, sonra da hirsa dönüstü ama hirs yapinca adet düzenim bozuldu, 53-38-63 de adet oldum ardindan 40 sonraki ay cörekotu yaptim iste o bu ay sanirim 32. gunum bol bol agrim var adetime ramak kaldi. yani yeni degil konu, hos bi kere dahi denk getiremedik,

Benim yumurtam adetten hemen sonra çatladı bence o yüzden
sen gayet 6. haftana girmissin nerdeyse bak erken doguracaksin sen ama erken olmayacak benden demesi:) benim 42. gunde 170 idi. 22 de mi ne döllenmis, yumurtlama bi hafta 10 gun gec olmustu. sat a göre 43. haftada dogurdum :)

Pco filan var mı sende, 53 günde ben iki kere adet oluyorum:) stresten o kadar gecikir mi ki 63 filan bunlar baya uzun bir zaman, yumurtlamayı da kestiremezsin öyle, ovü testi şart sana..

Pco filan var mı sende, 53 günde ben iki kere adet oluyorum:) stresten o kadar gecikir mi ki 63 filan bunlar baya uzun bir zaman, yumurtlamayı da kestiremezsin öyle, ovü testi şart sana..
pko yok, son adetimde tekrar bakildi, kist fln hicbisi de yok, hem turkiyede hem almanyada doktora gttim son 1 ay icinde. Hormonlarim da normal. benim ailem böyle adetlerimiz biraz keyfidir. dogum sonrasi 32 gunde bir adet oluyodum, yani tabii ilk on ay olmadim sonra da emzirme bitene kadar duzensiyzdi ama 20 aylik emzirme bitince gayet 32 de oluyordum. rekorum 73, yani söle bisi oluyo, tam 30-35 arasi bi lekelenme oluyo böyle yerlesme gibi sonra duruyo, sora 1 ay adet gelmiyo, hayatimda 2 kere yasadim, lisede de adet duzenim 40-42 arasiydi zaten. ama son yillar 35 de gidiyordu, yani ovu ile kontrolde de fenalik geliyo iste, yilda bi kere fln da 27 -28 de adet oldugumdan 13. gun basliyorum kontrole, ay ruhum daraliyor sinirlerim bozuluyor ovu gelmiyor da gelmiyor, sonunda diyorum kacirdim heralde birakiyorum fln. daha bi kere yakalayamadim. yumurta takibi bende mucize yani. tükürükle mikroskop aldim , orda gecen iste pik gördum kesindi yani bence, cuma ofiste unutmusum mikroskobu, aksamina yumurtlama akintisi basladi, yine yandi beynim, ama suan yine o yumurtlama akintisindan var ve 32. gunum. ki gecen hafta turkiyede doktor hem alttan hem ustten bakti, yumurtaliklarin tertemiz dedi, yumurta yoktu catlayamaz, hormonlari cildir ama hormon testlerim de normal:::)

Allah allah gerçekten garip çünkü çok uzun bir süre, yani 30-32 normal ama düzenli değil diyorsun o da değişik benim de evlenmeden 30-31 gibiydi ama düzenliydi yani her ay aynı gün nerdeyse, doğumdan sonra değişti 28e 26 ya düştü, senin yumurtlama takibin zormuş Allah kolaylık versin, çatlasında ne zaman çatlarsa çatlasın ben hamile kalamayınca ondan da şüpheleniyorum bakalım hormonlara filan baktıracağım

iste ben baktirdim hesey normal, amh da bakilmisti o da gayet citir citir, doktorum kendini rahat birak stresle bozuyorsun diyor. gebelik dusunmuyorken duzenli oluyor iste 32 civari, ben kendimi cok cabuk etkileyebilen bi hatunum maalsef, gecmis zamanda da bolca yumurta gördük yani herhangi bi tembellik de yok, sdce earada bisi oluyor sanirim kendim stresle bozuyorum ben buna karar verdim.

Kizlar beni söyle bia ydinlatsaniz? yumurtlama akintisi basliyor ya böyle basinda yapiskanlik geldi diyelim , kac gune catliyor yumurtalar? kac gune geliyor adet? herkes tecrübesini yazsa bana yardimci olsa? benim takip edebilecegim tek nokta bu gibi, yani bende o vicik vicik akinti 2-3 gun civari sürüyor, sanki ilk basladiktan 16 gun sonra adet oluyorum gibi, kendimi ebdavaya ve stressizce tanimaya calisiyorum, herseyim her ay farkli gidiyor cok acaip ya. Gecen bi ay mesela o akinti geldi, ertesi gun gögüs sizlamasi basladi ve sizlamadan tam 15 gun sonra adet oldum , bu ay o akinti geldi, akintidan 5-6 gun sonra sizlama basladi. acaba kendimi dinlemeye calistikca deliriyo muyum :)))

O akıntı konusunda bu forumda bi konuda okudum. Yumurtlama akıntısı yada normal akıntı olması gerekenden fazla olunca erkek zevk alamıyormuş. Tabi çözümünü bilemiyorum canımcım.. Bi araştır istersen...

Senin benim gibi çok kafaya takan insanların vücudunu etkilemeden hamile kalabilmesi mümkün değil..
Kendimizi rahat bırakabilmemiz lazım..

Ehliyet konusunda da kolaylık diliyorum canımcım.

Herşey gönlümüzce olsun.
Hayırlısıyla..

Ay ben bitek bende oluyor saniyordum bi arkim daha bende de ayni konu var dedi, simdi sen de aynisni yazdin , bu zevk alamama konusunu. Ay biz cocuk istemiyoken korunmadan sevisir esim bosalacakken prezervatif takardik,. simdi de tam tersini yapsak:)) prezervatifle sevisssek sonunda hizlica cikarsak olmuyo mu ahahhaha:)
simdi ben ilac alsam ovu takip etsem neye yarar koca benle o 3 gunde iliskiye girmedikten sonra ugrastigimla enayi gibi kalirim. Ben baya herseyi esime devrettim verdim anahtari ciktim bu konudan :)))

Bilemedim ki şimdi.
Sen bu konuda gördüğüm durumu en karışık hatunsun

Canim prezarvatifin ucunu delsen. Sonucda diger taraf kapli olacak o etkilenmeyecek ama seylerde sana gelecek. Ne biliyim insalla olur canim

Canim prezarvatifin ucunu delsen. Sonucda diger taraf kapli olacak o etkilenmeyecek ama seylerde sana gelecek. Ne biliyim insalla olur canim
aha hepbirlikte delirdik ahhahahahahha:= prezervatiflere sperm öldürücü koyuyuolarmis:) ay ev prezervatif dolu, hepsini igneyle delik desik etsem mesela:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…