Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aha hepbirlikte delirdik ahhahahahahha:= prezervatiflere sperm öldürücü koyuyuolarmis:) ay ev prezervatif dolu, hepsini igneyle delik desik etsem mesela:)))
Kız gerçekten sperm öldürücü mi koyuyorlar onlara
Zaten kaygan bir şey içi
Olabilir bak ben de patlar diye korkuyordum ilk zamanlar..

Ben bu ay ovulasyon testi yaptigim icin gozlemledim, o islakligi hissettigim aksami testim kopkoyu cikmisti,siliklestigi gunu goremedim ama o islaklik olduktan sonra maksimum 48 saat sonra catladi sanirim

Ben bu ay ovulasyon testi yaptigim icin gozlemledim, o islakligi hissettigim aksami testim kopkoyu cikmisti,siliklestigi gunu goremedim ama o islaklik olduktan sonra maksimum 48 saat sonra catladi sanirim
Yani ilk basladi islaklik, test koyu cikti diyosun, e test koyu ciktiktan sonra 24 saat icinde catliyor diyorlar, 24 saat de yasiyor diyorlar. yani o test koyulastiktan tam 14 gun sonra mi adet oldun 15 mi baktin mi?

bi de siliklestigi gunu niye göremedin? testi yapmayi mi biraktin ? ay ne karmaisk bu is ya, kipkirmizi gördun yetmiyor, ertei gun de kirmizi diyelim , sonraki gun acildi, acilmissa catlamis demektir di mi öyle yani?

Sibel ya bizim çocuklarımız kolayca oldu ya, kocalarda sorun olmaz diye düşünüyorum.
Ben kendimi doktora göstermeyi aklımdan geçirdim ama kocişimi hiç düşünmedim.
Sonuçta kendimi de göstermedim orası ayrı.

O çatlatma iğnesine klomen mi diyorlar.
Onu neden yaptırdın
Yumurta kendi çatlamıyor mu zaten

Anlamıyorum, ilk çocuklarımız pat diye oldu.
Hep dediler bana ikinci için arayı açmayın, olmaz diye.
Hata mı ettik, çok mu bekledik Sibel...

Anam çok duygusalım bugün.
Regl yakın sanırım...

Siir gibi yazmissin ayirmissin misralara falan:) Bat ne zaman kiz? Benim ilki de 9 ay yirtindim olmadiydi valla, ikinci kolay olur sandim o da olmadi,. Benim de herseyim normal , milletin sip diye oluyor benim niye olmuyor arkadas takintisi basladigi an bidaha olmuyor sanki :))

Canim prezarvatifin ucunu delsen. Sonucda diger taraf kapli olacak o etkilenmeyecek ama seylerde sana gelecek. Ne biliyim insalla olur canim
Ay Yeşim bu yorumuna çok güldüm yaa kızım da garip garip bakıyor anne neye gülüyorsun diyor gel de anlat mantıklı ama koptum yani.. bebeklere emziği bıraktırmak için ucunu deliyorlarmış havası gidince bırakıyormuş ne alakaysa o geldi aklıma hahahaha

hahahahhaha bebegin emzigini delmek :) prezervatifi delmek :) bayilicaaam :))

Canım bir kere hamilelik oldu diye bizde yada eşlerimizde sonradan sorun olmayacak diye birşey yokki, test yaptırdık ve sonuç dediğim gibi çok kötü çıktı doğru yada yanlış bilmiyorum. Klomen yumurta geliştirici hap çatlatma iğnesi de onu kullandıktan sonra kontrole gidip 18-20 mm olunca karından vuruluyor düşün yani ben doktora süreci hızlandırmak için rica ettm tmm dedi ama sonuç alamadık doktor da tecrübesizdi yeni dr olmuştu ben kendi doktoruma gitsem yapmazdı ona sormadım :)
Arayı açmakla hata yapmadık sakin ol, geçen anlattım sana daha genciz öyle böyle olur yani bir kere olmuş değil mi moralini bozma lütfen

İşte sende adamı kandırıyorsun benzerlik var bence :))
ay onu keske son korundugumuz 6 ay yapsaydim da, is durumum sebebiyle gebe kalamazdim, korunursam tam techizatli korunan bi insanim, kaza kursunum hic yok:) ama bidaha hic korunmayi dusunmuyorum eski usül analarimiz gibi yasicam valla. 4leyene kadar böle:) 3 cocugun uzerine 45 de ikiz gelirmis falan :) büyük konusuyorum bazen sussam daha iyi hahahah

Bende is yerinde kahkayi bastim yorumu okuyunca ne napayim adam sey yapiyormus o kizcagiz ne yapsin dogasi bu o akinti olcakki bebek olsun. Yani bence sen del hepsini

böyle bi keder geldiginde napiyoruz, elimizdeki yavruslara saldirmak suretiyle tutup sarip sarmalayip mincirip diyoruz ki " iyi ki dogurmusum seni, iyi ki beni secmissin minik böcük"
Halimize sükredip hayatimiza devam ediyoruz

Bende is yerinde kahkayi bastim yorumu okuyunca ne napayim adam sey yapiyormus o kizcagiz ne yapsin dogasi bu o akinti olcakki bebek olsun. Yani bence sen del hepsini
ben kocama on kilo lokum getirdim , mesir macunu aldim keci boynuzu pekmezi aldim, bidahaki ay bi yolunu bulup hepsini yediricem ama ona caktirmadan, yoksa bug idisale ben prezervatif deil esimin beynini delicem :))

böyle bi keder geldiginde napiyoruz, elimizdeki yavruslara saldirmak suretiyle tutup sarip sarmalayip mincirip diyoruz ki " iyi ki dogurmusum seni, iyi ki beni secmissin minik böcük"
Halimize sükredip hayatimiza devam ediyoruz
Canım ben o dediğini ocak ayından beri yapıyorum sorma çocuk bunaldı sevgiden:) bir çocuğun oluşması, sağlıklı olarak doğması ve büyümesi hepsi ayrı mucize ve şükür sebebi, yaşadıklarımdan bunu çok iyi anladım, çocuğu olanlar bol bol sarılsın ve olmayanlar için dua etsin..

ben kocama on kilo lokum getirdim , mesir macunu aldim keci boynuzu pekmezi aldim, bidahaki ay bi yolunu bulup hepsini yediricem ama ona caktirmadan, yoksa bug idisale ben prezervatif deil esimin beynini delicem :))
Lokumu değilde keçiboynuzu pekmezi ve mesir macununu nasıl çaktırmadan yedireceksn merak ettim :) onu bırakta bu prezervatifin spermleri öldürdüğü doğru mu kız 4 yıldır benim adamın spermlerini bu meret mi öldürdü acep

Oluşan sperm ölüyor sadece işte . Sıvı koyuyorlarmış sperm öldürücü okumuştum biyerde. Ya reçele karıştırmayı düşünüyorum, bi de kurabiye tatlı fln yapıo içine katmayı. Bana da zararınyok sonuçta keçi boynuzunun. Ama ufacık oğlan yerse sonucu kestiremedim daha

Bat 18 temmuz canım
İşte Rabbim nasip etse hemen olur da demek ki vakti zamanı var daha bebişlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…