İnşallah hediye test pozitif çıkar :)))Bugün esneye esneye bir hal oldum dedim ben gidiyorum 17:30da işten çıktım komşu eczaneye girdim. Eczacı kızla konuşuruz arada dedim test almaya geldim kahve yaptı içtik konuştuk biraz kalktım ver bir test ver dedim hediyem dedi gönderdiBenide haberdar et dedi
İnşallah kuzum Cumartesi yapıyoruz dimi ben dayanamayıp sabah yapmazsamİnşallah hediye test pozitif çıkar :)))
Ben geleneği bozmam, yarın sabah da yaparım cumartesi de :))İnşallah kuzum Cumartesi yapıyoruz dimi ben dayanamayıp sabah yapmazsam
Eşimin ısrarıyle dün gece yaptım biri bozuk çıktı ötekini yaptım.Ben geleneği bozmam, yarın sabah da yaparım cumartesi de :))
Senin elinde 2 test daha vardı Yeşim. Bu aldığınla 3 mü oldu
Kız ne oldu biliyormusun şimdi sürekli wc gidiyorum geldimi diye siliyorum ya aşındı artık tahriş oldu silerken acıyor artıkBen geleneği bozmam, yarın sabah da yaparım cumartesi de :))
Senin elinde 2 test daha vardı Yeşim. Bu aldığınla 3 mü oldu
O da benim gibi istemem yan cebime koy yapıyor hahahhaEşimin ısrarıyle dün gece yaptım biri bozuk çıktı ötekini yaptım.Çıkmaz dedikçe yap yap dedi kendide heyecanlı şapşik sorsan istemiyordu
Al bendende okadar sığamıyorum biryerlere daral geliyor.Çok sardık bence bu işe ondan olduO da benim gibi istemem yan cebime koy yapıyor hahahha
Ne kadar sildiysen artık kendi kendine zarar vermişsin :))))
Kız benim canıma bazen darlık giriyor ya.
İşyerinde arkadaşlar papatya çayı al demişlerdi ama uzun zamandır olmamıştı, bugün yine oldu.
Hamile değilsem o çaya başlıcam ya.
Ay yok kuzum ya benimki ondan değil.Al bendende okadar sığamıyorum biryerlere daral geliyor.Çok sardık bence bu işe ondan oldu
Ya ben hergün söz veriyorum kendime, her akşam yoga yapcam, her sabah nefes egzersizi. Olumlama işte aklınıza ne geliyosa... sonra eciş bücüş yorgun argın yatmadan önce yarım saat telefona2 büklüm bakıp yatağa gönülüyorumAy yok kuzum ya benimki ondan değil.
Kayınvalidemin o adını anmak istemediğim kötü hastalığa yakalandığını doktordan duyduğumdan beri kaldı bu bende.
Anksiyete falan diyorlar...
Bi doktora gitmem lazım.
Ben o olaya şahit olmayacaktım, çok beklemediğim bir durum oldu. Doktor yüzümüze söyleyince ben çok fena oldum ya.
Off kuzum maalsef hayat bu iyi günler gibi kötü günlerde yaşayacağız ne yazıkki. Bukadar etkilememeye bak kendini. Bütün herşey kafada sen onu düşünsende düşünmesende kafaya taksakda olacağın önüne malesef geçemeyeceğiz bunu düşün ve o stressin sadece kendine zararı olduğunu düşün. O yüzden ben kendimi sakinleştirecek başka şeyler düşünmeye çalışırım. Annenede acil şifalar olsun inşallah canımAy yok kuzum ya benimki ondan değil.
Kayınvalidemin o adını anmak istemediğim kötü hastalığa yakalandığını doktordan duyduğumdan beri kaldı bu bende.
Anksiyete falan diyorlar...
Bi doktora gitmem lazım.
Ben o olaya şahit olmayacaktım, çok beklemediğim bir durum oldu. Doktor yüzümüze söyleyince ben çok fena oldum ya.
Kız o yoga iyi birşey herhalde ama yapmayı da bilmek lazım.Ya ben hergün söz veriyorum kendime, her akşam yoga yapcam, her sabah nefes egzersizi. Olumlama işte aklınıza ne geliyosa... sonra eciş bücüş yorgun argın yatmadan önce yarım saat telefona2 büklüm bakıp yatağa gönülüyorumbence biz vucudumuzu sakinleştirmeyi bilmiyoruz . Bende de benzer bi panik atak olma yolunda koşar adımlarla zirveye çıkış sözkonusı, ama bu öyle gebelik için fln deil, pasaport kuyrugunda beklerken, bavul kuyrugunda beklerken falan geliyor
Bu olay 2 yıl önce oldu kuzum, şimdi şükürler olsun iyi.Off kuzum maalsef hayat bu iyi günler gibi kötü günlerde yaşayacağız ne yazıkki. Bukadar etkilememeye bak kendini. Bütün herşey kafada sen onu düşünsende düşünmesende kafaya taksakda olacağın önüne malesef geçemeyeceğiz bunu düşün ve o stressin sadece kendine zararı olduğunu düşün. O yüzden ben kendimi sakinleştirecek başka şeyler düşünmeye çalışırım. Annenede acil şifalar olsun inşallah canım
Kaç gün kaldı canımBende sana uyacağım bu arada ya kırmızılar gelene kadar yada 2. çizgi gelene kadar test yapmaya karar verdim
Ovuya göre 3 gün normal döndüye göre 10 günKaç gün kaldı canım
Yap gitsin kız.Bende sana uyacağım bu arada ya kırmızılar gelene kadar yada 2. çizgi gelene kadar test yapmaya karar verdim
Ya ben oğlumun gebeliğinde tanıştım yogayla gercek anlamda, hipnozla doğum, karın nefesi fln. Doğurdugum an o içimdeki huzur denizleri gitti yerine sürekli tetikte piskopat bi karı geldi. O karı da oğlan 17 aylıklen falan işe başlayınca gitmişti şimdi araftayım. Kitap mitap aldım da hayat enerjim düşük yaa, bak şuan yapabilirim oğlan uyuyor eşim yine okul seyahatinde 2 gündür zaten. Ama ben burda tıkır tıkır size laf yetiştiriyorum.Kız o yoga iyi birşey herhalde ama yapmayı da bilmek lazım.
Bide çocuklar uyurken yapmak lazım..
Bi kişisel gelişim kitabı almak lazım bu konuyla ilgili.
En azından kendimizi oyalarız.
Ben de beklemeli yerlerde çok darlanıyorum.
Bu psikoloji çok acayip bir şey ama.
Bi kere yerleşti mi, kötü anlarında seni her defasında yakalıyor.
Bi hafta erken mi oldu ovu o may gatOvuya göre 3 gün normal döndüye göre 10 gün
Yap o zaman da bana da Almanyadan enerji gönder, mutluluk gönderYa ben oğlumun gebeliğinde tanıştım yogayla gercek anlamda, hipnozla doğum, karın nefesi fln. Doğurdugum an o içimdeki huzur denizleri gitti yerine sürekli tetikte piskopat bi karı geldi. O karı da oğlan 17 aylıklen falan işe başlayınca gitmişti şimdi araftayım. Kitap mitap aldım da hayat enerjim düşük yaa, bak şuan yapabilirim oğlan uyuyor eşim yine okul seyahatinde 2 gündür zaten. Ama ben burda tıkır tıkır size laf yetiştiriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?