Ne biliyim dönem dönem böyle oluyorum Sibelim ya..Canım bir kere hamilelik oldu diye bizde yada eşlerimizde sonradan sorun olmayacak diye birşey yokki, test yaptırdık ve sonuç dediğim gibi çok kötü çıktı doğru yada yanlış bilmiyorum. Klomen yumurta geliştirici hap çatlatma iğnesi de onu kullandıktan sonra kontrole gidip 18-20 mm olunca karından vuruluyor düşün yani ben doktora süreci hızlandırmak için rica ettm tmm dedi ama sonuç alamadık doktor da tecrübesizdi yeni dr olmuştu ben kendi doktoruma gitsem yapmazdı ona sormadım :)
Arayı açmakla hata yapmadık sakin ol, geçen anlattım sana daha genciz öyle böyle olur yani bir kere olmuş değil mi moralini bozma lütfen
Evet canım sorma reglde bakıyor sonra yumurta büyümüş mü diye birkaç kere daha gidiliyor ama klomen etkili bir ilaç benim tek yumurtalıkta 3-4 yumurta olmuştu çatlatma iğnesi de kesin olsun diye yapılıyor ama olmayınca olmuyor işte nasip yani bir sonraki ay oluruna bırakınca olmuştu benimNe biliyim dönem dönem böyle oluyorum Sibelim ya..
Sen yine iyisin, sorunla yüzleşmeye cesaretin var.
Bende hiç yok.
Hele bide regl iken alttan ultrason la bakması gerekiyormuş.
Ona hiç cesaret edemiyorum.
Anladım.Evet canım sorma reglde bakıyor sonra yumurta büyümüş mü diye birkaç kere daha gidiliyor ama klomen etkili bir ilaç benim tek yumurtalıkta 3-4 yumurta olmuştu çatlatma iğnesi de kesin olsun diye yapılıyor ama olmayınca olmuyor işte nasip yani bir sonraki ay oluruna bırakınca olmuştu benim
Takvim çok yakışmış kuzum benim, gözün aydın pıt pıtları duymuşsun oh mis:)))Kızlar bugün ilk doktor randevumuz vardı. Kalp atışını duyduk şükür. Doktor herşey normal dedi. 5+4 şu anda. Bulantı için ilaç verdi. Yarın İstanbul yolculuğu vardı mersinden.Ona da onay verdi doktor. Ama ertelicez bir ili gün çünkü bir saat kadar önce eşim ateşlendi hastaneye geldik. Üşütmüş fena. Ben de durumlar budur kızlar. Bulantı, hasta koca, evde bekleyen iki çocuk ve sıkıntılı Bir tatil süreci. Bu günümüze şükür isyan yok. Ara ara girip bakıyorum bir müjde var mı diye. Büşra Yeşim beni etiketleyin durum ne olursa tamam mı. Hepimiz Allaha emanet olun canlar duam sizinle
Sağol canım benim. Darısı sana size inşallah kuzumTakvim çok yakışmış kuzum benim, gözün aydın pıt pıtları duymuşsun oh mis:)))
Etiketleriz olumlu bir şey olursa.
Allaha emanet ol.
Yüksek mi sizceKuzum ben sadece adet günü hcg baktırdım.
265 çıkmıştı.
Sonra bir daha hiç baktırmadım.
Amin canım inşallahİnşallah canım en kısa zamanda size de inşallah
Valla bilmiyorum canım ikiz de daha yüksek olması gerekmez miMaşallah baya yüksek çıkmış ikiz falan mi
Yok canım zannetmem.Yüksek mi sizce
Valla bende bilmiyorum haftaya cuma kontrol var bakalımYok canım zannetmem.
Hatta çoğul gebelik olabilir derler ama belli olmaz..
Kişiden kişiye değişik oluyor hcg.
Ben hiç hcg takibi yapmadım. Pek bilemiyorum o yüzden canımcım.
Yok canim seninki zaten diyorsun adetten sonra ovulasyon oldu yani erken dollenme . Normal olsaydi 14. Gunde ovulasyon olduktan sonra adete kadar 15 gun falan geciyor bakiliyor 100lu 200lu rakamlar cikiyir senin en az 20-25 gunluk dersek bence normal hic dusunme sen bunlari mutlulugunu yasa olumlu ol melegin seninle artik. Ben bundan onceki gebeligim 6 haftalikti ogrendigimde 44716diy degerim hatta yaniba y isareti koymuslardiYüksek mi sizce
Aynen ben de ona inanıyorum, oğlumun vakti varmış en olmayacak zamanda olmuş hem de kanda fln çıkmamıştı yaniBat 18 temmuz canım
İşte Rabbim nasip etse hemen olur da demek ki vakti zamanı var daha bebişlerin
Niye işaret koydular kiYok canim seninki zaten diyorsun adetten sonra ovulasyon oldu yani erken dollenme . Normal olsaydi 14. Gunde ovulasyon olduktan sonra adete kadar 15 gun falan geciyor bakiliyor 100lu 200lu rakamlar cikiyir senin en az 20-25 gunluk dersek bence normal hic dusunme sen bunlari mutlulugunu yasa olumlu ol melegin seninle artik. Ben bundan onceki gebeligim 6 haftalikti ogrendigimde 44716diy degerim hatta yaniba y isareti koymuslardi
Sordum sorun yok demislerdi canim bilmiyorum haftama gore baya baya yuksekti ama soyle birsey vardi. Ilk dusugumden sonra adetlerim duzene girmemisti 2 ay aonra kalmistim canim. Satim belli degildi ve gebelik boyuncada hep ultrason da kese boyuna gore bebegin olculerine gore sukadar haftalik dediler hep. Ama Doktor bana sorun yok demisti benim icin yeterliydi. Sen boyle birsey yazmislar mi?Niye işaret koydular ki
Ben kendimi bile hissedemiyorum desemBen kendimi hamile gibi hissediyorum nedense...
Sizde de var mı bu his kızlar
En rahat zamanımız regl dönemiBen kendimi bile hissedemiyorum desemBen şuanda sadece acaba mı acaba mı acaba mı
Balım ben acil de verdim haftaya cuma doktor a gidicem belli olur nasıl olsaSordum sorun yok demislerdi canim bilmiyorum haftama gore baya baya yuksekti ama soyle birsey vardi. Ilk dusugumden sonra adetlerim duzene girmemisti 2 ay aonra kalmistim canim. Satim belli degildi ve gebelik boyuncada hep ultrason da kese boyuna gore bebegin olculerine gore sukadar haftalik dediler hep. Ama Doktor bana sorun yok demisti benim icin yeterliydi. Sen boyle birsey yazmislar mi?
Aynen katılıyorumEn rahat zamanımız regl dönemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?