Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne biliyim dönem dönem böyle oluyorum Sibelim ya..

Sen yine iyisin, sorunla yüzleşmeye cesaretin var.
Bende hiç yok.
Hele bide regl iken alttan ultrason la bakması gerekiyormuş.
Ona hiç cesaret edemiyorum.

Ne biliyim dönem dönem böyle oluyorum Sibelim ya..

Sen yine iyisin, sorunla yüzleşmeye cesaretin var.
Bende hiç yok.
Hele bide regl iken alttan ultrason la bakması gerekiyormuş.
Ona hiç cesaret edemiyorum.
Evet canım sorma reglde bakıyor sonra yumurta büyümüş mü diye birkaç kere daha gidiliyor ama klomen etkili bir ilaç benim tek yumurtalıkta 3-4 yumurta olmuştu çatlatma iğnesi de kesin olsun diye yapılıyor ama olmayınca olmuyor işte nasip yani bir sonraki ay oluruna bırakınca olmuştu benim

Kızlar bugün ilk doktor randevumuz vardı. Kalp atışını duyduk şükür. Doktor herşey normal dedi. 5+4 şu anda. Bulantı için ilaç verdi. Yarın İstanbul yolculuğu vardı mersinden.Ona da onay verdi doktor. Ama ertelicez bir ili gün çünkü bir saat kadar önce eşim ateşlendi hastaneye geldik. Üşütmüş fena. Ben de durumlar budur kızlar. Bulantı, hasta koca, evde bekleyen iki çocuk ve sıkıntılı Bir tatil süreci. Bu günümüze şükür isyan yok. Ara ara girip bakıyorum bir müjde var mı diye. Büşra Yeşim beni etiketleyin durum ne olursa tamam mı. Hepimiz Allaha emanet olun canlar duam sizinle

Anladım.
Ne nasipse o :)
Beklemece:)

Takvim çok yakışmış kuzum benim, gözün aydın pıt pıtları duymuşsun oh mis:)))
Etiketleriz olumlu bir şey olursa.
Allaha emanet ol.

Yüksek mi sizce
Yok canim seninki zaten diyorsun adetten sonra ovulasyon oldu yani erken dollenme . Normal olsaydi 14. Gunde ovulasyon olduktan sonra adete kadar 15 gun falan geciyor bakiliyor 100lu 200lu rakamlar cikiyir senin en az 20-25 gunluk dersek bence normal hic dusunme sen bunlari mutlulugunu yasa olumlu ol melegin seninle artik. Ben bundan onceki gebeligim 6 haftalikti ogrendigimde 44716diy degerim hatta yaniba y isareti koymuslardi

Niye işaret koydular ki

Niye işaret koydular ki
Sordum sorun yok demislerdi canim bilmiyorum haftama gore baya baya yuksekti ama soyle birsey vardi. Ilk dusugumden sonra adetlerim duzene girmemisti 2 ay aonra kalmistim canim. Satim belli degildi ve gebelik boyuncada hep ultrason da kese boyuna gore bebegin olculerine gore sukadar haftalik dediler hep. Ama Doktor bana sorun yok demisti benim icin yeterliydi. Sen boyle birsey yazmislar mi?

Balım ben acil de verdim haftaya cuma doktor a gidicem belli olur nasıl olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…