- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
Ay inanır mısın 2 seneden fazla oldu buraya taşınalı, dağı taşı toprağı nehiri ağaçları doğası aşıktım buraya aşık. İçim kıpır kıpır olurdu heseyine şükrederdim. Ne oldu bilmiyorum alışkanlık oldu sanırım, he güzel he ok he tamam haline büründüm. Sanki duyguları alınmış bir robotum, bugün eve dçnerken bisikletle nehir kenarından gittik, yemyeşil solumda nehir sağımda üzüm bağları. Deli gibi yağmur yağıyor. Oğlum bu havayı bu kokuyuok seviyorum, bak ne güzel nehir düşüyor damlalar fln diye bağırıyordum arkaya ama bunları hissedemiyordumYap o zaman da bana da Almanyadan enerji gönder, mutluluk gönder
Ben de gram yok o his, hatta büyük ihtimal hamile değilim diye düşünüyorum çünkü belim kopuyor ağrıdan bu bildiğin regl ağrısı.. yine de test yapacam tabiki, özledim en son eylülde yapmıştım :))Ben kendimi hamile gibi hissediyorum nedense...
Sizde de var mı bu his kızlar
Bu hayat enerjisi ben dahil çoğu insanda düşük niye böyleyiz acaba yaa, enerjik insanları çok seviyorum ama öyle olamıyorum. Yoga filan bilmiyorum da kitap okumaya bile vaktim olmuyor bazen sanki dünyanın yükü benim sırtımda anlamadım gitti..Ya ben oğlumun gebeliğinde tanıştım yogayla gercek anlamda, hipnozla doğum, karın nefesi fln. Doğurdugum an o içimdeki huzur denizleri gitti yerine sürekli tetikte piskopat bi karı geldi. O karı da oğlan 17 aylıklen falan işe başlayınca gitmişti şimdi araftayım. Kitap mitap aldım da hayat enerjim düşük yaa, bak şuan yapabilirim oğlan uyuyor eşim yine okul seyahatinde 2 gündür zaten. Ama ben burda tıkır tıkır size laf yetiştiriyorum.
Ya bende vardı işte ben hep mutluydum sinşr bozan bi şekilde.. galiba gebe kalmamış olmam, istediğimin aylardır olmuyo olması beni küçücük bi çocuk gibi huysuz be mutsuz yapıyorBu hayat enerjisi ben dahil çoğu insanda düşük niye böyleyiz acaba yaa, enerjik insanları çok seviyorum ama öyle olamıyorum. Yoga filan bilmiyorum da kitap okumaya bile vaktim olmuyor bazen sanki dünyanın yükü benim sırtımda anlamadım gitti..
Reglden bitiminden 2 gün sonra oldu canım ilginç bir şekildeBi hafta erken mi oldu ovu o may gatben geçini dahi yakalayamadım testte, ovu hep kazanıyor ben yılıp idrar testleri pik görmeden hep bırakıyorum
15 Temmuz bebekler vücudumuza darbe yapacakYap gitsin kız.
Bakalım kaç kala hamilelik yakalıcaz
Benimki de bir iki gün erken gelecek galiba her yerim ağrıyor. Bir çocuğun varmış seninde bence bu kadar mutsuz olma yani sürekli kendine bunu hatırlat evlat sevgisini tatmış olduğuna şükret ben öyle yapıyorum, çocuklarımız için mutlu olmalıyız bazen çok bitkin oluyorum kızım yanımda sürekli bişeyler söylüyor filan dinlemiyorum sonra geliyor pişmanlık, evet bir tane daha olsa çok mutlu olacağız ama şimdi de mutsuz sayılmayız bence, sadece yorgunum niye bilmiyorum zor bir çocuk da değildi ama ruhum yaşlandı gibiYa bende vardı işte ben hep mutluydum sinşr bozan bi şekilde.. galiba gebe kalmamış olmam, istediğimin aylardır olmuyo olması beni küçücük bi çocuk gibi huysuz be mutsuz yapıyorolabilir di mi kızlar? Çünkü ben o mutlu halimi çok özledim Bu arada benim adet sanırım ayın 14 ünü beklemeyecek , göğüs ağrım nerdeyse on gündğr vardu bugşn iyice tavan yaptı
Ayy inşallah biz hemen teslim oluruz onlara15 Temmuz bebekler vücudumuza darbe yapacak
Yeşim aynıyız benimde regl bitti yumurtlama oldu ben müjdeli haberi aldım sıra sendeReglden bitiminden 2 gün sonra oldu canım ilginç bir şekilde
Büşra bugün gü testi merakla bekliyorumKız o yoga iyi birşey herhalde ama yapmayı da bilmek lazım.
Bide çocuklar uyurken yapmak lazım..
Bi kişisel gelişim kitabı almak lazım bu konuyla ilgili.
En azından kendimizi oyalarız.
Ben de beklemeli yerlerde çok darlanıyorum.
Bu psikoloji çok acayip bir şey ama.
Bi kere yerleşti mi, kötü anlarında seni her defasında yakalıyor.
test yapmayinca ne kadar da rahatim azcik asim arisiz basim ohh:) hazirlanmadigim bi sinavin testlerini cözüp cözüp gececek miyim diye bakip bakip hep gecemeyip kendimi olumsuz negatif yüklemek gibi geliyor gebelik testi yapmak artik bana. Üzülmüyo musun negatfi gördükce? Ben iste kan vermistim cikmamisti bi hafta sonra ögrenmistim, kan testi garantidir dedikleri icin o bi hafta hayatimin bebis istedigim ama olmadigi halde gerilmedigim tek haftasydi:)Günaydın kızlar :))
Bata 5 gün kala testim negatif
test yapmayinca ne kadar da rahatim azcik asim arisiz basim ohh:) hazirlanmadigim bi sinavin testlerini cözüp cözüp gececek miyim diye bakip bakip hep gecemeyip kendimi olumsuz negatif yüklemek gibi geliyor gebelik testi yapmak artik bana. Üzülmüyo musun negatfi gördükce? Ben iste kan vermistim cikmamisti bi hafta sonra ögrenmistim, kan testi garantidir dedikleri icin o bi hafta hayatimin bebis istedigim ama olmadigi halde gerilmedigim tek haftasydi:)
ben testlere inanmiyorum , ay test pozitif ciksa bu sefer kese goruncek miGünaydın kızlar :))
Benimde negatifGünaydın kızlar :))
ahahha kizlar siz test bagimlisi olmussunuz:) hamile kalirsaniz bosluga düseceksiniz test yapip duracaksiniz falan hahahah:)Benimde negatif
Peki bu bizi durdurur mu
Yok kız üzülmüyorum.test yapmayinca ne kadar da rahatim azcik asim arisiz basim ohh:) hazirlanmadigim bi sinavin testlerini cözüp cözüp gececek miyim diye bakip bakip hep gecemeyip kendimi olumsuz negatif yüklemek gibi geliyor gebelik testi yapmak artik bana. Üzülmüyo musun negatfi gördükce? Ben iste kan vermistim cikmamisti bi hafta sonra ögrenmistim, kan testi garantidir dedikleri icin o bi hafta hayatimin bebis istedigim ama olmadigi halde gerilmedigim tek haftasydi:)
Aslında ilkimde hiç tedirgin değildim de bu forumlarda çok şey okudum, onlar beni korkuttu.ben testlere inanmiyorum , ay test pozitif ciksa bu sefer kese goruncek mi
sonra bebek
sora kalp atisi
sora saglikli büyüyo mu
ay bitmiyo da bitmiyo yaa, keske 3 aylikken ögrensem ben hepsinden yirtmis olsam :)
Hayır kuzum durdurmazBenimde negatif
Peki bu bizi durdurur mu
Hamile kalınca yine test yapacam.ahahha kizlar siz test bagimlisi olmussunuz:) hamile kalirsaniz bosluga düseceksiniz test yapip duracaksiniz falan hahahah:)
Hoşgeldin canım..Günaydın kızlar listeye beni de eklermişsiniz?
BAT 19 Temmuz görünüyor.
Hoşbuldum canım hiç test yapmadım her yaptığım testte hüsrana uğruyorum çünkü.Hoşgeldin canım..
Bana yakınsın söyle bakıyım test yaptın mı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?