Hadi inşallah olmuştur.Hoşbuldum canım hiç test yapmadım her yaptığım testte hüsrana uğruyorum çünkü.Bir de aşılama yaptırdım belki tarih değişebilir diye bekliyorum canım
İnşallah gelmez kırmızılar..Selam kızlar bende bata 5 gün kala kan testi yaptırdım negatif cıktı bat normalde bugün ama adet olmadım bakalım bi kaç gün geçsin tekrar yaptircam
Evet ilk bebek ilk aşılamaHadi inşallah olmuştur.
İlk bebek mi :)
Amiin inşallahEvet ilk bebek ilk aşılamaAllah’ın da izniyle olmuştur inşallah Allah hepimize sağlıkla nasip etsin inşallah Senin ilk mi?
Aynen canım inşallah bakalım ağrısı var ama kendisi yok bakalımİnşallah gelmez kırmızılar..
:)
Hadi hayırlısıAmiin inşallah
İkinci olacak benim nasipse
eskidendi o, artik et öyle degil de meyve sebze falan öyle. yani domuz eti ucuz mesela, ama istiyosan guzel bi dana eti yagsiz falan, nerdeyse denk yani. yani euroyu 7 ile carpinca ayni fiyat :)) ama test öyle degil, cok pahali, 4 ay önce bi test aldim hafta gösterenden, 19 euro mu ne verdim , kiyip da kullanamadim yani. en ucuzu kagit testi bile 5 euyo carp 7 ile 35 tl yani:) ya ben totem yaptim galiba, düsününce kasinca olmuyor, ne zaman kesin gebeyim desem bisi cikmadi, kendimi hic gebe hissetmedigimde gebe ciktim o sebeple suan gögüslerim agriyo sisti, karnim agriyo demek ki adet gelio diyor geciyorum. Ben üzülüyorum valla sizin gibi degilim , 63 gun adet olmadigimda mesela 40-50-60 da test yaptim her test sonrasi birghun agladim , bitmeyen kabus gibi iskence gibiydi bana o mesela, hem de ilk ihtimal olan aydi ilk denemem, ordan yildim sanirim ve korkuyorum testlerden. adet gelse 33 ile 35 arasi bana yeter o zaman hafif bi gözüm doluyo önümüzdeki aya kismetse diyor geciyorum.Hamile kalınca yine test yapacam.
Ama kan testi
Kız almanyada et fiyatları çok ucuz diyorlar. Türkiyede ki fiyatların çeyreğine et alıyormuşsunuz. Ölek biz
gebelikte de 170 falan cikti , doktorum bidaha yaptirmadi ya, 1 hafta sora keseye bakmaya soraki hafta da kalp atisina cagirdi, doktorum Kagan KOcatepe idi, o kadar emindi ki kendinden ,daha bebegi görmeden aha bak iste burda demisti , cok pozitifti hic korku yasatmadi korkutmadi beni sagolsun.o da benim en son kan testimdi, almanyada kandan kimse bakmiyor gebelige, jinekolog bile, sordum yapmadilar, git idrar testi al deyip bönbön bakti hemsireHamile kalınca yine test yapacam.
Ama kan testi
Kız almanyada et fiyatları çok ucuz diyorlar. Türkiyede ki fiyatların çeyreğine et alıyormuşsunuz. Ölek biz
Testler çok pahalı gerçekten. Yok artık yani. Bizde 5 lira.eskidendi o, artik et öyle degil de meyve sebze falan öyle. yani domuz eti ucuz mesela, ama istiyosan guzel bi dana eti yagsiz falan, nerdeyse denk yani. yani euroyu 7 ile carpinca ayni fiyat :)) ama test öyle degil, cok pahali, 4 ay önce bi test aldim hafta gösterenden, 19 euro mu ne verdim , kiyip da kullanamadim yani. en ucuzu kagit testi bile 5 euyo carp 7 ile 35 tl yani:) ya ben totem yaptim galiba, düsününce kasinca olmuyor, ne zaman kesin gebeyim desem bisi cikmadi, kendimi hic gebe hissetmedigimde gebe ciktim o sebeple suan gögüslerim agriyo sisti, karnim agriyo demek ki adet gelio diyor geciyorum. Ben üzülüyorum valla sizin gibi degilim , 63 gun adet olmadigimda mesela 40-50-60 da test yaptim her test sonrasi birghun agladim , bitmeyen kabus gibi iskence gibiydi bana o mesela, hem de ilk ihtimal olan aydi ilk denemem, ordan yildim sanirim ve korkuyorum testlerden. adet gelse 33 ile 35 arasi bana yeter o zaman hafif bi gözüm doluyo önümüzdeki aya kismetse diyor geciyorum.
Demek ki testleri pahalı ama güvenilir.gebelikte de 170 falan cikti , doktorum bidaha yaptirmadi ya, 1 hafta sora keseye bakmaya soraki hafta da kalp atisina cagirdi, doktorum Kagan KOcatepe idi, o kadar emindi ki kendinden ,daha bebegi görmeden aha bak iste burda demisti , cok pozitifti hic korku yasatmadi korkutmadi beni sagolsun.o da benim en son kan testimdi, almanyada kandan kimse bakmiyor gebelige, jinekolog bile, sordum yapmadilar, git idrar testi al deyip bönbön bakti hemsire
Beraber yuruduk biz kadinlar kulubundeYok kız üzülmüyorum.
Aksine ben bilmek istiyorum.
3 kalaya kadar yapıcam, çıkmazsa tamamdır benim işim. Negatifdir.
Aslında ilkimde hiç tedirgin değildim de bu forumlarda çok şey okudum, onlar beni korkuttu.
Sanırım artık ben de tedirgin olurum.
Hayır kuzum durdurmaz
Benim bu ay hislerim hamilesin diyo nedense ama dur yine de ümit olmayacak. Olmazsa olmasın napıyım püüü
Yarın sabah da yapacak mısın :))))
Bu şarkı benim görüşüme ters ama güzel olmuş olsunBeraber yuruduk biz kadinlar kulubunde
Beraber gorduk tek cizgi testlerde
Simdi gordugum tum hamislerde
Bana hersey bebis hatitlatiyor
Durmak yok yapacam kuzum kirmizi gorene kadar
Gittiler guzelim sarkiyi katlettiler simdi duyunca onlari haturliyorsun ama ben nefret ediyoum izlemiyorum duymuyorum kapatiyorum bakmiyorum oggg geldi artik. Sen bosver onlari eski halini hatirla sarkinin. Guzel gorecegiz bebekli gunlerBu şarkı benim görüşüme ters ama güzel olmuş olsun
adamlar sallamiyor abi, kimse 14. hafta dolmadan kankasina bile söylemiyor cildiricam yani. ama kimse de kendini sakinmiyor yani. 2 arkadasim bildigin hep bi bahane bulup benle haftalarca görüsmedi sonra hamile olduklarini söylediler, simdi kim bahane bulup görüsmese keisn gebe diyorum yani.Demek ki testleri pahalı ama güvenilir.
Kandan dha çok güveniyor teste adamlar
valla annemde kutu kutu vardi kaptim bi kutu 50 lik, doktor randevum sali anca, kutuyu götürüp göstercem basladim dicem. 100 luk al dese onu da alirim bi de bunu denicem. ya diyorum ya ben 40. gunden sora 10 gunde 1 tane yapiyorum , genelde zaten adet düzenim 32-40 arasidir, yilda bi kere falan 50-70 arasinda olurdu bu dönem sacmaladi, 2 kez sogan kürü yaptim o bozdu bence. bu ay da cörekotu yapmistim , ama hic kistlesme falan olmamis neyse ki, bi turk bi alman doktor kontrol etti 20 gun arayla kist mist yok yani . valla tek istegim 32-35 arasinda duzenli adet görmek gebe degilsem. duzensizlesen adet mahffediyor insani. emzirirken bile baktim 50 gunun ustune cikmamis yani. ama dun baktim gögsumdeki sut gitmis artik baya zorladim cikmadi , buna sevindim, dotkor bi sene civari sürebilir demisti, Türkiyedeyken de Kagan Kocatepe ye tekrar gttim, bekle süt ciksin vucudundan dediydiTestler çok pahalı gerçekten. Yok artık yani. Bizde 5 lira.
Sen de o kadar stres yapma.
Olur mutlaka da işte kimisinde hemen oluyor kimisinde biraz zorluyor bu bebek işi.
Senin tsh da yüksek çıkmıştı herhalde. İlaca başladın mı
İnşallah hislerimizde yanılmayız kuzum..Kizlar gunaydin okuyorum ama yazamiyorum,iste yogunum bugun biraz haftaya izinli oldugum icin yazamasam bile her bos vakitte okuyup gebe haberlerinizi alacagim insallah sibel busra canlar insallah guzel haberler aliriz be,busra1tan ben de kendimi bazen hamile gibi hissediyorum ya batmalar filan oluyor gecen haftadan beri agrim var
Ama tiroid ilacının dozunu ayarlatman lazım.valla annemde kutu kutu vardi kaptim bi kutu 50 lik, doktor randevum sali anca, kutuyu götürüp göstercem basladim dicem. 100 luk al dese onu da alirim bi de bunu denicem. ya diyorum ya ben 40. gunden sora 10 gunde 1 tane yapiyorum , genelde zaten adet düzenim 32-40 arasidir, yilda bi kere falan 50-70 arasinda olurdu bu dönem sacmaladi, 2 kez sogan kürü yaptim o bozdu bence. bu ay da cörekotu yapmistim , ama hic kistlesme falan olmamis neyse ki, bi turk bi alman doktor kontrol etti 20 gun arayla kist mist yok yani . valla tek istegim 32-35 arasinda duzenli adet görmek gebe degilsem. duzensizlesen adet mahffediyor insani. emzirirken bile baktim 50 gunun ustune cikmamis yani. ama dun baktim gögsumdeki sut gitmis artik baya zorladim cikmadi , buna sevindim, dotkor bi sene civari sürebilir demisti, Türkiyedeyken de Kagan Kocatepe ye tekrar gttim, bekle süt ciksin vucudundan dediydi
Evet ya HerşeyDen pay çıkardılar kendilerine.Gittiler guzelim sarkiyi katlettiler simdi duyunca onlari haturliyorsun ama ben nefret ediyoum izlemiyorum duymuyorum kapatiyorum bakmiyorum oggg geldi artik. Sen bosver onlari eski halini hatirla sarkinin. Guzel gorecegiz bebekli gunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?