Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım duruma göre bakarsın silik çıkarsa koyulaşma takibi için salı yaparsın ama Pazartesi negatif çıkarsa perşembe yaparsın belki geç göllenme olmuştur bu ay, pazartesi yoksa kesin yok deme yine de sen

Kız boşver en yakın arkadaşın bile olsa milletin hamileliğini bu kadar kafaya takma.
Ben bu konuda çok vefasızım.
Canımı sıkan arkadaşla görüşmeyi keserim.
Onlar nazardan falan korkuyorlar da söylemiyorlar. Ben bu nazar takıntılı insanlara soğuk bakıyorum ya nedense. Hoşuma gitmiyor...

Ben sadece anne babalarımız hayal kırıklığına uğramasın diye söylemek istemiyorum...

Annenizinki guzel olmus ay bilmiyorum ben nasil soylerim bi olsun da once

Canım duruma göre bakarsın silik çıkarsa koyulaşma takibi için salı yaparsın ama Pazartesi negatif çıkarsa perşembe yaparsın belki geç göllenme olmuştur bu ay, pazartesi yoksa kesin yok deme yine de sen
Doğru diyorsun belli olmaz tabi bu işler...
Ben bi kere 18.gün yumurtlamıştım..

Esim diyorki eger hamileysen 1-2 ay sonda soyleriz sasirdim kaldim ben de en azindan kalp atisini duyunca soyleyelim bari dedim
Cocuk yok ortada ben daha ne zaman soylerizi dusunuyorum
O anda zaten gidişat iç sese göre ilerliyor kuzum, inşallah Rabbim nasip etsin de sen gel önce bize söyleeeee biz bi sevinelim halay çekeliimm

Insalllah canim, eger hamile degilsem uzuleyecegim baya ya
Üzülme canım hayırlı zamanı Allah bilir, dua et elinden geleni yap gerisini ona bırak, evet mutlaka üzülürsün ama hemen yeni aya odaklan ben öyle yapacağım, yada odaklanmayıp kafadan atmaya çalışmakta mantıklı olabilir :)

Ben de aynı nedenden söylemek istemiyorum çünkü bir hayal kırıklığı oldu bidaha olmasın inş. Bu nazar takıntısı bana da abartı geliyor bazılarında yaa neden bilmiyorum itici oluyor..

ahahha , ben de gelinin gebe oldugunu gördüm ogun annem aradi gebe dedi onun gibi olmus. Yalniz ben 3 ghun önce rüyamda bi cocuk emziriyodum, hadi hayirlisi :) ay umarim bu ay gebe kaliriz hepimiz :) busra1tan , Y yesim YAZAMADIM ADINI AHHA HH

Doğru diyorsun belli olmaz tabi bu işler...
Ben bi kere 18.gün yumurtlamıştım..
BEN BI KERE 59: gün yumurtlamisim ben gebemiyim diye cebbelesirken yumurtluyomusum ne salagim tabii ki 73 de adet olunca anladim, bi de iliskiye girmiyodum esimle ya gebeysem fln diye, gercekten gebe oldugumda valla 41. haftada hala iliskiye giriyorduk hicbisicik olmadi o sebeple cok rahatim öyle perhizler yapmiyorum ne olrusa olsun :))

Reactions: BYV
Kızlar ben de rüyamda test yapmışım iki tane, sonradan pozitif olduğunu görüyorum ama silik gibi garip bişey benim rüyalar niye net olmuyor ya Tersine çıkar genelde o yüzden hiç ümitlendirmedi beni bu rüya

Neden tersine çıksın.
Dur bakalım belki sen de benim gibi evvelden gördün

Neden tersine çıksın.
Dur bakalım belki sen de benim gibi evvelden gördün
Geçen yılda görmüştüm hamile deildim, birde önceki hamileliğimde erkek bebek görmüştüm ama kızım olacaktı, benim rüyalar tersine çıkıyor :) nasip yine de ama psikolojik olduğunu düşünüyorum bilinçaltımda başka birşey yok sanırsam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…