- 21 Ağustos 2014
- 325
- 158
- 303
valla keyfi bilir benim vaktim bolİniallah gelmez.
Çok nadir de olmaz kimisinin idrarda çıkmıyor da 1 hafta sonra falan adet olmayınca hastaneye gidiyor kanda çıkıyor
Yok ben dayanamam yine yaparım.Yarin yapma bence pazar pazartesi yapsan daha iyi olmaz mi
Canım duruma göre bakarsın silik çıkarsa koyulaşma takibi için salı yaparsın ama Pazartesi negatif çıkarsa perşembe yaparsın belki geç göllenme olmuştur bu ay, pazartesi yoksa kesin yok deme yine de senYok kuzum henüz erken ya moral bozmadım ben. Ama pazartesi negatif görürsem biraz ister istemez üzüntü olur tabi.
Sibel 4 testim kaldı.
Perşembe adet günüm.
Cumartesi pazar pazartesi yapıcam. O son bir taneyi ne zaman yapıyım.
Kız boşver en yakın arkadaşın bile olsa milletin hamileliğini bu kadar kafaya takma.küstügüm bi arkadasim vardi tavri yüzünden, Istanbul da dügünde tabiiki denk geldim , kiyamadim nasil kiyayim canim o benim , sarildim agladim , baktim karnina dedim demek bu sefer kiz, evet dedi, 7 aylik olmus bile.. bilmeden üzdü beni ama yine de cok üzdü, onun sokundan bozuldu adet düzenim zaten , 6 haftalik gebeymis ruyamda gördum , gebesin sen kiz dedim , yok degilim esimle konusmuyoruz bile dedi. ama gebeymis, ki duzenli adet olur, yani cok alinmistim , hic duymak istemedigim bi anda watsaptan ultrason fotosu atmisti 10 haftalik gebeyken o cok koymustu iste. Ama nasi kiyarim canim o benim yani
Annenizinki guzel olmusB Birgarip_
ahah o da iyiymis, doktorum söyle salla demisti, anneme 7 haftalikken söyle söylemistim. bi cikolata paketim vardi üzerinde koca nazar boncugu olan , icine gebelik testi ve patik koymustum, ortaya koymustum onu eve davet etmistim , kutuyu cikolata diye acti anlamadi testi :) öldüm gülmekten yaa, aciklamak zorunda kalmistim :)
kaynanama da sype da söylemistik , hic goruntulu konusmazdik, cok sasirmislardi hayrola falan, 1 hafta önce de almayadaydik ve kaynanam bana 8 yilin sonunda ben de artik torun istiyorum demisti ve ben hic alakam yok gibi konu degistirmistim. kayinbabam 2 dakka kalip goruntuden cikip gitmisti, ee yeni bisi var mi demisti kaynanam , esim de benim gebe oldugumu söylemisti kadin sok olmustu cok komikti:) aa dusunuyomuydunuz falan diyebilmisti:)
Doğru diyorsun belli olmaz tabi bu işler...Canım duruma göre bakarsın silik çıkarsa koyulaşma takibi için salı yaparsın ama Pazartesi negatif çıkarsa perşembe yaparsın belki geç göllenme olmuştur bu ay, pazartesi yoksa kesin yok deme yine de sen
O anda zaten gidişat iç sese göre ilerliyor kuzum, inşallah Rabbim nasip etsin de sen gel önce bize söyleeeee biz bi sevinelim halay çekeliimmEsim diyorki eger hamileysen 1-2 ay sonda soyleriz sasirdim kaldim ben deen azindan kalp atisini duyunca soyleyelim bari dedim
Cocuk yok ortada ben daha ne zaman soylerizi dusunuyorum
Insalllah canim, eger hamile degilsem uzuleyecegim baya yaO anda zaten gidişat iç sese göre ilerliyor kuzum, inşallah Rabbim nasip etsin de sen gel önce bize söyleeeee biz bi sevinelim halay çekeliimm
Üzülme canım hayırlı zamanı Allah bilir, dua et elinden geleni yap gerisini ona bırak, evet mutlaka üzülürsün ama hemen yeni aya odaklan ben öyle yapacağım, yada odaklanmayıp kafadan atmaya çalışmakta mantıklı olabilir :)Insalllah canim, eger hamile degilsem uzuleyecegim baya ya
Ben de aynı nedenden söylemek istemiyorum çünkü bir hayal kırıklığı oldu bidaha olmasın inş. Bu nazar takıntısı bana da abartı geliyor bazılarında yaa neden bilmiyorum itici oluyor..Kız boşver en yakın arkadaşın bile olsa milletin hamileliğini bu kadar kafaya takma.
Ben bu konuda çok vefasızım.
Canımı sıkan arkadaşla görüşmeyi keserim.
Onlar nazardan falan korkuyorlar da söylemiyorlar. Ben bu nazar takıntılı insanlara soğuk bakıyorum ya nedense. Hoşuma gitmiyor...
Ben sadece anne babalarımız hayal kırıklığına uğramasın diye söylemek istemiyorum...
ahahha , ben de gelinin gebe oldugunu gördüm ogun annem aradi gebe dedi onun gibi olmus. Yalniz ben 3 ghun önce rüyamda bi cocuk emziriyodum, hadi hayirlisi :) ay umarim bu ay gebe kaliriz hepimiz :)Zaten benim annem çocuğum olduğunu görmüştü rüyasında.
Bizden hiç duymadan.
Ben de görmüştüm bir erkek çocuk.
O yüzden erkek olacağına çok emindik.
Yalnız ben biraz daha sarı saçlı bir çocuk görmüştüm.
Benim oğlan hastanede karışmış olmasın
BEN BI KERE 59: gün yumurtlamisim ben gebemiyim diye cebbelesirken yumurtluyomusum ne salagim tabii ki 73 de adet olunca anladim, bi de iliskiye girmiyodum esimle ya gebeysem fln diye, gercekten gebe oldugumda valla 41. haftada hala iliskiye giriyorduk hicbisicik olmadi o sebeple cok rahatim öyle perhizler yapmiyorum ne olrusa olsun :))Doğru diyorsun belli olmaz tabi bu işler...
Ben bi kere 18.gün yumurtlamıştım..
Biliyorum farkındayım..Insalllah canim, eger hamile degilsem uzuleyecegim baya ya
Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallahmerhaba 5 hafta 6 günlük hamileyim 2. bebegim
ALLAH RAZI OLSUN AMİNRabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah
Neden tersine çıksın.Kızlar ben de rüyamda test yapmışım iki tane, sonradan pozitif olduğunu görüyorum ama silik gibi garip bişey benim rüyalar niye net olmuyor yaTersine çıkar genelde o yüzden hiç ümitlendirmedi beni bu rüya
AslaaaaBenimde negatif
Peki bu bizi durdurur mu
Geçen yılda görmüştüm hamile deildim, birde önceki hamileliğimde erkek bebek görmüştüm ama kızım olacaktı, benim rüyalar tersine çıkıyor :) nasip yine de ama psikolojik olduğunu düşünüyorum bilinçaltımda başka birşey yok sanırsam :))Neden tersine çıksın.
Dur bakalım belki sen de benim gibi evvelden gördün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?