Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beni de gör, özelden foto atayım
kizlar benim mesaim bitti, deli gibi yagmur yagiyor, dün de böyle cikip pisikletle almistim oglani , bugunun kismeti de yagmur bereketiymis:) yine donuma kadar islanmaya gidiyorum :) Bi de dün aksam yagmurda oglanla parka gidip 1 saat islak kumlardan kek falan yaptik:) bakalim bugun nasi bi atraksiyon bekliyor beni:) hepinize simdiden iyi haftasonlari:)

keske dedigin gibi olsaydi canim benim ama ne yazik ki lekelenmem basladi karnima da agrilar giriyo adet oluyorum
Hayirlisi olsun canim birdahaki ayada beraberiz desene. Allahim zamanini bekliyordur. He bu arada tam sokulmedende hersey bitmis degil belki yerlesiyordur bebis bilemiyoruz. Benimde afet bittiginden beri adet olacakmis gibi karnim agriyor 11 gun oldu hatta lekelenmede yasadim ama negatif testler bekliyoruz.

Kızlar okuyamadım baya yazmışsınız var mi test yapıp negatif gören bugün övünün 13.gunu iki günde bir değerlendiriyoruz 14. Gun yunurtluyorum genelde bakalm diğer değerlendirme yarın bir şey çıkmazsa

Son adet tarihim 30 hazirandı 2 gün geç gelmişti. bu ay takvimler 11 temmuz yumurtlama günü diyordu adetim beş gün sürdü 4 ünde bitti 5 inde eşimle korunmasız ilişki oldu ovulasyon testlerini 5 inde 6 sında ve 7 sinde yaptım 7 sinde iki tane yaptım öğlen ve akşam fotoğrafta yukarıdan aşağı bu sıraya göre koyuyorum sonra zaten çocuk fikrinden vazgeçince 3 gün yapmadım meraktan dün bir tane yaptım çok silik çıktı yumurtlama günüm dün olmasına rağmen. En sondakini de bugün yaptım. Şimdi ben demekki daha önce mi yumurtladım testler mi yanlış kafam karıştı ovulasyon yapmadığım 8 9 10 temmuzda mı yumurtladım eğer öyleyse bu takvim olayı tutmuyor demekki varmı Bi yorumu olan kızlar

Eklentiler

• IMG_20190712_161524.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 36
Canım sıvı alımına ve sabah ikinci idrar olmasına dikkat ettin mi yaparken

Testin pik olmamış ki kaç günde bir adet oluyordun ayni gün adet olduk senle ben daha yumurtlamadım yapmadan üç saat once sıvı alımına dikkat ettin mi[/QUOTE]

Testin pik olmamış ki kaç günde bir adet oluyordun ayni gün adet olduk senle ben daha yumurtlamadım yapmadan üç saat once sıvı alımına dikkat ettin mi
[/QUOTE]
26 günde bir oluyordum geçen ay 28 gün de geldi belki de pik olduğu günde yapmadım işte yani yumurtlamam dün ve bugün olması lazımken testler çok silik dün ve bugünkü yumurtlama olmuş bitmiş sanki ben de bilmiyorum canım sıvı alımına dikkat ettim 2 saat sıvı alımı olmadan normalde ben artık bebek düşünmüyorum ama yumurtlama ne zaman olacak diye merakımdan yaptım çıkmadı lh yüksek şimdi her gün yine devam edicem bakalım yumurtlama olmuş bitmiş mi yoksa yeni mi olacak daha

Bende bu ay yapamaycskt
26 günde bir oluyordum geçen ay 28 gün de geldi belki de pik olduğu günde yapmadım işte yani yumurtlamam dün ve bugün olması lazımken testler çok silik dün ve bugünkü yumurtlama olmuş bitmiş sanki ben de bilmiyorum canım sıvı alımına dikkat ettim 2 saat sıvı alımı olmadan normalde ben artık bebek düşünmüyorum ama yumurtlama ne zaman olacak diye merakımdan yaptım çıkmadı lh yüksek şimdi her gün yine devam edicem bakalım yumurtlama olmuş bitmiş mi yoksa yeni mi olacak daha
[/QUOTE]
Öyle hemen yumurtlama olup bitmez merak ettim smdi bende aksama bi ovu yapıyım yumurtlamamista olabilirsin 26 Günde oluyorsan 12.gun yumurtlama olur 28 gundeyse 14.gün olur bu ay eger gec adet oldunsa belki gec yunurtlayabilirsin gecmemis olabilir yani dun ya da bugun yumurtlamis olsan dahi 24 saate ancak çatlıyor şansın var yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…