Kiz sen bizim hayalimizle ruyamizda niye alay ediyon bakiiimoha rüyalara bak :)
ahahha etmiyorum kiz, diyorum ya 3gun ön ce ben de bi cocuk emziriyodum diye. ayrica gelini gebe gordum gebe ciktiKiz sen bizim hayalimizle ruyamizda niye alay ediyon bakiiim
Benide gor ozamanahahha etmiyorum kiz, diyorum ya 3gun ön ce ben de bi cocuk emziriyodum diye. ayrica gelini gebe gordum gebe cikti
Beni de gör, özelden foto atayımahahha etmiyorum kiz, diyorum ya 3gun ön ce ben de bi cocuk emziriyodum diye. ayrica gelini gebe gordum gebe cikti
Canım bu kuruma çizgisine pek benzemiyorkizlar ben sabah test yapmistim ya yine bikac saat gecince golge cizgi cikti ama dunkunden daha net.. simdi kesin kuruma cizgisi mi yani hic umitlenmeyim mi ☹
kizlar benim mesaim bitti, deli gibi yagmur yagiyor, dün de böyle cikip pisikletle almistim oglani , bugunun kismeti de yagmur bereketiymis:) yine donuma kadar islanmaya gidiyorum :) Bi de dün aksam yagmurda oglanla parka gidip 1 saat islak kumlardan kek falan yaptik:) bakalim bugun nasi bi atraksiyon bekliyor beni:) hepinize simdiden iyi haftasonlari:)Beni de gör, özelden foto atayım
keske dedigin gibi olsaydi canim benim ama ne yazik ki lekelenmem basladi karnima da agrilar giriyo adet oluyorumCanım bu kuruma çizgisine pek benzemiyor
Hayirlisi olsun canim birdahaki ayada beraberiz desene. Allahim zamanini bekliyordur. He bu arada tam sokulmedende hersey bitmis degil belki yerlesiyordur bebis bilemiyoruz. Benimde afet bittiginden beri adet olacakmis gibi karnim agriyor 11 gun oldu hatta lekelenmede yasadim ama negatif testler bekliyoruz.keske dedigin gibi olsaydi canim benim ama ne yazik ki lekelenmem basladi karnima da agrilar giriyo adet oluyorum
Aslında belli belirsiz bir çizgi var gibiymiş ama kanamaya dönecek mi lekelenme olarak mı kalacak bekle bakalımkeske dedigin gibi olsaydi canim benim ama ne yazik ki lekelenmem basladi karnima da agrilar giriyo adet oluyorum
Tabiki hayıııııırBenimde negatif
Peki bu bizi durdurur mu
Aslında belli belirsiz bir çizgi var gibiymiş ama kanamaya dönecek mi lekelenme olarak mı kalacak bekle bakalım
tesekkur ederim kizlar iyi ki varsiniz burda insan hic yalniz kalmiyo sagolunHayirlisi olsun canim birdahaki ayada beraberiz desene. Allahim zamanini bekliyordur. He bu arada tam sokulmedende hersey bitmis degil belki yerlesiyordur bebis bilemiyoruz. Benimde afet bittiginden beri adet olacakmis gibi karnim agriyor 11 gun oldu hatta lekelenmede yasadim ama negatif testler bekliyoruz.hepimizin hakkinda hayirlisi olsun
Mrb canm gecen ay bende 4 gun kala yaptırdım negatifti ama adet oldum Insallah sen olmazsinSelam kızlar bende bata 5 gün kala kan testi yaptırdım negatif cıktı bat normalde bugün ama adet olmadım bakalım bi kaç gün geçsin tekrar yaptircam
Canım sıvı alımına ve sabah ikinci idrar olmasına dikkat ettin mi yaparkenSon adet tarihim 30 hazirandı 2 gün geç gelmişti. bu ay takvimler 11 temmuz yumurtlama günü diyordu adetim beş gün sürdü 4 ünde bitti 5 inde eşimle korunmasız ilişki oldu ovulasyon testlerini 5 inde 6 sında ve 7 sinde yaptım 7 sinde iki tane yaptım öğlen ve akşam fotoğrafta yukarıdan aşağı bu sıraya göre koyuyorum sonra zaten çocuk fikrinden vazgeçince 3 gün yapmadım meraktan dün bir tane yaptım çok silik çıktı yumurtlama günüm dün olmasına rağmen. En sondakini de bugün yaptım. Şimdi ben demekki daha önce mi yumurtladım testler mi yanlış kafam karıştı ovulasyon yapmadığım 8 9 10 temmuzda mı yumurtladım eğer öyleyse bu takvim olayı tutmuyor demekki varmı Bi yorumu olan kızlar
Testin pik olmamış ki kaç günde bir adet oluyordun ayni gün adet olduk senle ben daha yumurtlamadım yapmadan üç saat once sıvı alımına dikkat ettin mi[/QUOTE]Son adet tarihim 30 hazirandı 2 gün geç gelmişti. bu ay takvimler 11 temmuz yumurtlama günü diyordu adetim beş gün sürdü 4 ünde bitti 5 inde eşimle korunmasız ilişki oldu ovulasyon testlerini 5 inde 6 sında ve 7 sinde yaptım 7 sinde iki tane yaptım öğlen ve akşam fotoğrafta yukarıdan aşağı bu sıraya göre koyuyorum sonra zaten çocuk fikrinden vazgeçince 3 gün yapmadım meraktan dün bir tane yaptım çok silik çıktı yumurtlama günüm dün olmasına rağmen. En sondakini de bugün yaptım. Şimdi ben demekki daha önce mi yumurtladım testler mi yanlış kafam karıştı ovulasyon yapmadığım 8 9 10 temmuzda mı yumurtladım eğer öyleyse bu takvim olayı tutmuyor demekki varmı Bi yorumu olan kızlar
[/QUOTE]Testin pik olmamış ki kaç günde bir adet oluyordun ayni gün adet olduk senle ben daha yumurtlamadım yapmadan üç saat once sıvı alımına dikkat ettin mi
Sıvı alımına 2 saat olarak dikkat ettim ama sabah 2. İdrar etmedim akşam yaptım testte öle demiyor sabah 8 akşam 10 arası yapılabilir diye biliyorum benCanım sıvı alımına ve sabah ikinci idrar olmasına dikkat ettin mi yaparken
Bende bu ay yapamaycsktSon adet tarihim 30 hazirandı 2 gün geç gelmişti. bu ay takvimler 11 temmuz yumurtlama günü diyordu adetim beş gün sürdü 4 ünde bitti 5 inde eşimle korunmasız ilişki oldu ovulasyon testlerini 5 inde 6 sında ve 7 sinde yaptım 7 sinde iki tane yaptım öğlen ve akşam fotoğrafta yukarıdan aşağı bu sıraya göre koyuyorum sonra zaten çocuk fikrinden vazgeçince 3 gün yapmadım meraktan dün bir tane yaptım çok silik çıktı yumurtlama günüm dün olmasına rağmen. En sondakini de bugün yaptım. Şimdi ben demekki daha önce mi yumurtladım testler mi yanlış kafam karıştı ovulasyon yapmadığım 8 9 10 temmuzda mı yumurtladım eğer öyleyse bu takvim olayı tutmuyor demekki varmı Bi yorumu olan kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?