Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilinç altı kaynaklı rüyalar görülüyor evet ama bakalım zaman bize ne gösterir canımcım..

Ben bu gecede gordum iki tane bebek besigi vardi biri mavi biri beyaz aa ikiz diyordum ne alakaysa sonrada test yapiyordum cift cizgi cok mutlu oldum. Ama cizgiyi gormeden besik bakmak ne alaka anlamadim gece 2:34 tu uyandim ter icindeydim dua ede ede uyumusum tekrar. Valla bu bebeklerin hayali bilr ne hale cevirdi bizi birde gercek olsa kafayi iyice yiyecegiz

Bilinç altı kaynaklı rüyalar görülüyor evet ama bakalım zaman bize ne gösterir canımcım..
Hamile oldugumu öğrenmeden tam 1 ay once kardesim beni ruyasinda gormus.
Hatta rüya o kadar gercek gibiymis ki baya bi etkisinde kalmisti. Anlamina bakmistim, kardesiniz bekarsa evlenecek evliyse hayirli bi evladi olacak diyordu tabirde.
Hatta bebek haberini de ruyasini hatirlatarak vermistim gecenlerde :)

Kızlar merhaba uzun zamandır girmedim yeni hamile haberi var mı okuyamadım.
Ben bu ay ovulasyon testi aldığım halde denemem kararı aldım birden 3 çocuk fikri zor gelmeye başladı ama yinede testleri 3 gün yaptım adet sonrası. Adetten 1 ya da 2 gün sonra eşimle bir kere ilişki oldu içime boşaldı tehlikeli gün değil diye izin verdim testlerde de normalde yumurtlama günüm dündü ama dün yaptığım test çok silik çıktı neredeyse yumurtlama zamanı hiç yok gibi şaşırdım çünkü adetten sonra 7. Ve 8. Gün yaptığım testler daha koyu bile çıkmıştı bebekten vazgeçince düne kadar daha test yapmamıştım dün Bi bakayım dedim o kadar silik ki benim yumurtlama erkenden oldu bitti sanırım anlamadım erken olduysa adet sorması hemen girilen ilişkiden hamile kalır ışın Bi de vazgeçmişken çok gülerim spermler 4 gün yaşarsa yumurtlama zamanımda erkene geldiyse böyle Bi ihtimal var mı adet sonrası ilişkiye hamile kalan var mı aranızda

keske bilincaltimizda baska seyler olsaa yaaa, sonra

Adet döneminde bile yumurtlayıp hamile kalanlar varmış...
Adet biter bitmez yumurtlamak olmayacak şey değil.

Allah sana ikiz nasip etsin inş kız, ne güzel ikisi aynı anda aradan çıkar :)

Bende bir arkadaşımı rüyamda hamileyim dediğini görmüştüm sonradan söyledi kimyasal gebelik geçirmiş, biri de beni görse hamile olarak yaaa :)

Adet döneminde bile yumurtlayıp hamile kalanlar varmış...
Adet biter bitmez yumurtlamak olmayacak şey değil.
Şimdi biraz okudumda düzenli adet görüp 27 28 günde bir. Adet sonrası ilk günlerde hamile kalanlar varmış Allah verince veriyor demekki ben pek dikkat etmemiştim adet sonrası tehlikeli günler değil diye artık nasip vazgeçmiştim bu ay

Testte silik çıktı dediğin hcg mi lh mı

kizlar ben sabah test yapmistim ya yine bikac saat gecince golge cizgi cikti ama dunkunden daha net.. simdi kesin kuruma cizgisi mi yani hic umitlenmeyim mi

Eklentiler

• 1562931942819607918054.webp
    8 KB · Görüntüleme: 52
Şimdi yine lh test yaptım silik çizgi bile çıkmadı test mi bozuk yoksa yumurtlama komple olmuş bitmiş mi o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…