Bilinç altı kaynaklı rüyalar görülüyor evet ama bakalım zaman bize ne gösterir canımcım..Geçen yılda görmüştüm hamile deildim, birde önceki hamileliğimde erkek bebek görmüştüm ama kızım olacaktı, benim rüyalar tersine çıkıyor :) nasip yine de ama psikolojik olduğunu düşünüyorum bilinçaltımda başka birşey yok sanırsam :))
Ben bu gecede gordum iki tane bebek besigi vardi biri mavi biri beyaz aa ikiz diyordum ne alakaysa sonrada test yapiyordum cift cizgi cok mutlu oldum. Ama cizgiyi gormeden besik bakmak ne alaka anlamadimKızlar ben de rüyamda test yapmışım iki tane, sonradan pozitif olduğunu görüyorum ama silik gibi garip bişey benim rüyalar niye net olmuyor yaTersine çıkar genelde o yüzden hiç ümitlendirmedi beni bu rüya
Geçen yılda görmüştüm hamile deildim, birde önceki hamileliğimde erkek bebek görmüştüm ama kızım olacaktı, benim rüyalar tersine çıkıyor :) nasip yine de ama psikolojik olduğunu düşünüyorum bilinçaltımda başka birşey yok sanırsam :))
Hamile oldugumu öğrenmeden tam 1 ay once kardesim beni ruyasinda gormus.Bilinç altı kaynaklı rüyalar görülüyor evet ama bakalım zaman bize ne gösterir canımcım..
keske bilincaltimizda baska seyler olsaa yaaa, sonraGeçen yılda görmüştüm hamile deildim, birde önceki hamileliğimde erkek bebek görmüştüm ama kızım olacaktı, benim rüyalar tersine çıkıyor :) nasip yine de ama psikolojik olduğunu düşünüyorum bilinçaltımda başka birşey yok sanırsam :))
Adet döneminde bile yumurtlayıp hamile kalanlar varmış...Kızlar merhaba uzun zamandır girmedim yeni hamile haberi var mı okuyamadım.
Ben bu ay ovulasyon testi aldığım halde denemem kararı aldım birden 3 çocuk fikri zor gelmeye başladı ama yinede testleri 3 gün yaptım adet sonrası. Adetten 1 ya da 2 gün sonra eşimle bir kere ilişki oldu içime boşaldı tehlikeli gün değil diye izin verdim testlerde de normalde yumurtlama günüm dündü ama dün yaptığım test çok silik çıktı neredeyse yumurtlama zamanı hiç yok gibi şaşırdım çünkü adetten sonra 7. Ve 8. Gün yaptığım testler daha koyu bile çıkmıştı bebekten vazgeçince düne kadar daha test yapmamıştım dün Bi bakayım dedim o kadar silik ki benim yumurtlama erkenden oldu bitti sanırım anlamadım erken olduysa adet sorması hemen girilen ilişkiden hamile kalır ışın Bi de vazgeçmişken çok gülerim spermler 4 gün yaşarsa yumurtlama zamanımda erkene geldiyse böyle Bi ihtimal var mı adet sonrası ilişkiye hamile kalan var mı aranızda
Allah sana ikiz nasip etsin inş kız, ne güzel ikisi aynı anda aradan çıkar :)Ben bu gecede gordum iki tane bebek besigi vardi biri mavi biri beyaz aa ikiz diyordum ne alakaysa sonrada test yapiyordum cift cizgi cok mutlu oldum. Ama cizgiyi gormeden besik bakmak ne alaka anlamadimgece 2:34 tu uyandim ter icindeydim dua ede ede uyumusum tekrar. Valla bu bebeklerin hayali bilr ne hale cevirdi bizi birde gercek olsa kafayi iyice yiyecegiz
Bende bir arkadaşımı rüyamda hamileyim dediğini görmüştüm sonradan söyledi kimyasal gebelik geçirmiş, biri de beni görse hamile olarak yaaa :)Hamile oldugumu öğrenmeden tam 1 ay once kardesim beni ruyasinda gormus.
Hatta rüya o kadar gercek gibiymis ki baya bi etkisinde kalmisti. Anlamina bakmistim, kardesiniz bekarsa evlenecek evliyse hayirli bi evladi olacak diyordu tabirde.
Hatta bebek haberini de ruyasini hatirlatarak vermistim gecenlerde :)
oha rüyalara bak :)Allah sana ikiz nasip etsin inş kız, ne güzel ikisi aynı anda aradan çıkar :)
Şimdi biraz okudumda düzenli adet görüp 27 28 günde bir. Adet sonrası ilk günlerde hamile kalanlar varmış Allah verince veriyor demekki ben pek dikkat etmemiştim adet sonrası tehlikeli günler değil diye artık nasip vazgeçmiştim bu ayAdet döneminde bile yumurtlayıp hamile kalanlar varmış...
Adet biter bitmez yumurtlamak olmayacak şey değil.
Testte silik çıktı dediğin hcg mi lh mıŞimdi biraz okudumda düzenli adet görüp 27 28 günde bir. Adet sonrası ilk günlerde hamile kalanlar varmış Allah verince veriyor demekki ben pek dikkat etmemiştim adet sonrası tehlikeli günler değil diye artık nasip vazgeçmiştim bu ay
Lh canım yumurtlama günüm dün olmasına rağmen akşam çok silik ti daha önceki günler daha koyuyduTestte silik çıktı dediğin hcg mi lh mı
Üzerine damlalığı ile bir damla su damlat bakalım geçecek mikizlar ben sabah test yapmistim ya yine bikac saat gecince golge cizgi cikti ama dunkunden daha net.. simdi kesin kuruma cizgisi mi yani hic umitlenmeyim mi ☹
Bat ne zaman canimkizlar ben sabah test yapmistim ya yine bikac saat gecince golge cizgi cikti ama dunkunden daha net.. simdi kesin kuruma cizgisi mi yani hic umitlenmeyim mi
hmm tamam tatlim nereye damlatcam idrar damlattigimiz yere miÜzerine damlalığı ile bir damla su damlat bakalım geçecek mi
yarin canimBat ne zaman canim
neler görüyorummmmKızlar bende de asla ikinci çizgi çıkmazdı, ondan çok ümitlendim şimdi.
Sabaha kadar böyle bekletirdim ama yoktu asla bu çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?