Kızlar iki tane test aldım, sabah yapacağım birini, heyecan yaptım kendimi olumsuz sonuca hazırladım ama insan az da olsa ümit ediyor, artık bu gece rüyamda neler görürüm varın siz düşünün
İnşallah, regl ağrılarım var resmen ama yine de inşallah diyeyim :)Hadi bakalım hayırlısıyla çift çizgi görürsün inşallahhhh
Hiç öyle deme canım belirtiler çok benzer biliyorsun.İnşallah, regl ağrılarım var resmen ama yine de inşallah diyeyim :)
Acaba ne demek orada işteMerhaba arkadaşlar var mı bişeyler acaba?
Canım bu cizgi hemen cıktıysa gebelik var gibi duruyor bence kan verMerhaba arkadaşlar var mı bişeyler acaba?
Hemen silik Bi şekilde çıktı kuruyunca daha net oldu ama Bi kaç gün sonra Bi daha yapayımCanım bu cizgi hemen cıktıysa gebelik var gibi duruyor bence kan ver
Teşekkürler yine de silik gibi bakalım 1 2 gün sonra Bi daha yapayımAcaba ne demek orada işteMaşallah bebiş el sallıyor sana
Bence kan ver cnm gecıktırmed3nTeşekkürler yine de silik gibi bakalım 1 2 gün sonra Bi daha yapayım
Hayırlı olsun, resmen hamilesin tekrar idrar testine gerek yok kan ver iki gün sonra tekrar verip kontrol edersin ikiye katlamış mı diyeTeşekkürler yine de silik gibi bakalım 1 2 gün sonra Bi daha yapayım
Biliyorum canım benzer ama bel ağrısı çok yoğun anlamadım, geçen ay ve bu ay çok erken başladı bu ağrılar.. yarın nöbetçi eczaneden alırsın :)Hiç öyle deme canım belirtiler çok benzer biliyorsun.
İnşallah sabah mutlu haberi verirsin bize
Bu arada ben işten biraz geç çıktım eczane kapanmıştı test alamadım
Evet var hamilesin tebrik ederim hayırlı olsun canm1 saat içinde çektim fotoları bugün öğlen
Yaa bu ayi nasıl degerlendirdin söyler misin bana1 saat içinde çektim fotoları bugün öğlen
Sabahı kaçırmış oluyorum ama yaBiliyorum canım benzer ama bel ağrısı çok yoğun anlamadım, geçen ay ve bu ay çok erken başladı bu ağrılar.. yarın nöbetçi eczaneden alırsın :)
AmanııınnnSabahı kaçırmış oluyorum ama ya
Birde ben kokulara karşı birşey oldum ya
Dün iş yerine gittim masamda bir önceki günden sandviç kalmış kapalı poşetten içindeki peynir kokusunu almıştım. Az öncede eşim mutfakta piposu için tütün hazırlıyordu kahve yapmaya gittim mutfağa. Girmemle çıkmam bir oldu öğüre öğüre wc koştum kokudan çok kötü oldum ama çıkaramadım. Eşimde hayırlı olsunn diye dalga geçiyor.
Belki yarın gider bir daha kan veririm
Canım sat 16 haziranYaa bu ayi nasıl degerlendirdin söyler misin bana
Canim sende cok dusunuyorsun bu hamilelik konusunu Bnde düşünüyorum istemsiz oluyor ama biraz rahat ol eğer kan vereceksen son 5 gün kala ver hem varsa çıkar yoksa çıkmaz zaten strese sokma kendini kolay değil biliyorum geçen ay Bnde baya stres yaptım artik yapamamaya calişcam bu dediğime inandım mi bilemiyorum kendimde bilmiyomSabahı kaçırmış oluyorum ama ya
Birde ben kokulara karşı birşey oldum ya
Dün iş yerine gittim masamda bir önceki günden sandviç kalmış kapalı poşetten içindeki peynir kokusunu almıştım. Az öncede eşim mutfakta piposu için tütün hazırlıyordu kahve yapmaya gittim mutfağa. Girmemle çıkmam bir oldu öğüre öğüre wc koştum kokudan çok kötü oldum ama çıkaramadım. Eşimde hayırlı olsunn diye dalga geçiyor.
Belki yarın gider bir daha kan veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?