Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iki tane test aldım, sabah yapacağım birini, heyecan yaptım kendimi olumsuz sonuca hazırladım ama insan az da olsa ümit ediyor, artık bu gece rüyamda neler görürüm varın siz düşünün

Hadi bakalım hayırlısıyla çift çizgi görürsün inşallahhhh

1 saat içinde çektim fotoları bugün öğlen

Eklentiler

• IMG_20190712_131019.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_20190712_135616.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20190712_135646.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20190712_135642.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 26
Hiç öyle deme canım belirtiler çok benzer biliyorsun.
İnşallah sabah mutlu haberi verirsin bize

Bu arada ben işten biraz geç çıktım eczane kapanmıştı test alamadım
Biliyorum canım benzer ama bel ağrısı çok yoğun anlamadım, geçen ay ve bu ay çok erken başladı bu ağrılar.. yarın nöbetçi eczaneden alırsın :)

Biliyorum canım benzer ama bel ağrısı çok yoğun anlamadım, geçen ay ve bu ay çok erken başladı bu ağrılar.. yarın nöbetçi eczaneden alırsın :)
Sabahı kaçırmış oluyorum ama ya
Birde ben kokulara karşı birşey oldum ya
Dün iş yerine gittim masamda bir önceki günden sandviç kalmış kapalı poşetten içindeki peynir kokusunu almıştım. Az öncede eşim mutfakta piposu için tütün hazırlıyordu kahve yapmaya gittim mutfağa. Girmemle çıkmam bir oldu öğüre öğüre wc koştum kokudan çok kötü oldum ama çıkaramadım. Eşimde hayırlı olsunn diye dalga geçiyor.

Belki yarın gider bir daha kan veririm

Amanııınnn
Etmaaa eylemaa
Insllh vardr yaaa. Heyecnina ortagiz .
Kiz yesim ablaa bisy sorcam. Bnm gogsumde bi agri baslio sanki daha 11 gun var reglime. Sence yumurtlma haftasnda bole bisy olur mu. Belim de bugun agrimaya basldi regl agrisi gibi ama hafif simdi

Yaa bu ayi nasıl degerlendirdin söyler misin bana
Canım sat 16 haziran
Adetim 10 gün sürer
İki adet arası 32 gün falan olur
Ayın 27 si ve 28inde beyaz şeffaf akıntım oldu
Biz 28 29 haziran 1 3 4 temmuz değerlendirdik başka da olmadı
Takvim uygulamada 4 temmuz yumurtlama gösteriyordu ama ben şeffaf akıntıyı ayın 27 28inde gördüm erken yumurtladım sanırım.
Bu şekilde oldu.
Rabbim hayırlısı ise herkese hayırlı evlat nasip etsin

Canim sende cok dusunuyorsun bu hamilelik konusunu Bnde düşünüyorum istemsiz oluyor ama biraz rahat ol eğer kan vereceksen son 5 gün kala ver hem varsa çıkar yoksa çıkmaz zaten strese sokma kendini kolay değil biliyorum geçen ay Bnde baya stres yaptım artik yapamamaya calişcam bu dediğime inandım mi bilemiyorum kendimde bilmiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…