- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
Bana da bisy deyiiinAmanııınnn
Etmaaa eylemaa
Insllh vardr yaaa. Heyecnina ortagiz.
Kiz yesim ablaa bisy sorcam. Bnm gogsumde bi agri baslio sanki daha 11 gun var reglime. Sence yumurtlma haftasnda bole bisy olur mu. Belim de bugun agrimaya basldi regl agrisi gibi ama hafif simdi
Ahhh be kuzum kelin ilacı olsaAmanııınnn
Etmaaa eylemaa
Insllh vardr yaaa. Heyecnina ortagiz.
Kiz yesim ablaa bisy sorcam. Bnm gogsumde bi agri baslio sanki daha 11 gun var reglime. Sence yumurtlma haftasnda bole bisy olur mu. Belim de bugun agrimaya basldi regl agrisi gibi ama hafif simdi
Önceki gebeliğinde de koku hassasiyeti olmuş muydu canım, benim ilk gebelikte çok fenaydı 7-8 hafta civarı başlamıştı ve yanımdan geçen insanlar bile kokuyordu dünya kokuyorduSabahı kaçırmış oluyorum ama ya
Birde ben kokulara karşı birşey oldum ya
Dün iş yerine gittim masamda bir önceki günden sandviç kalmış kapalı poşetten içindeki peynir kokusunu almıştım. Az öncede eşim mutfakta piposu için tütün hazırlıyordu kahve yapmaya gittim mutfağa. Girmemle çıkmam bir oldu öğüre öğüre wc koştum kokudan çok kötü oldum ama çıkaramadım. Eşimde hayırlı olsunn diye dalga geçiyor.
Belki yarın gider bir daha kan veririm
Çıkmadık candan ümit kesilmezmiş hahahaHayirlisi olsun canim birdahaki ayada beraberiz desene. Allahim zamanini bekliyordur. He bu arada tam sokulmedende hersey bitmis degil belki yerlesiyordur bebis bilemiyoruz. Benimde afet bittiginden beri adet olacakmis gibi karnim agriyor 11 gun oldu hatta lekelenmede yasadim ama negatif testler bekliyoruz.
Oluyor mesela geçen ay her gün denedik diyom smdi keske her gün olmasaydida pik sonrası değerlendirme yapamadık vs vs keske yapsaydık falan falanKızlar bişey dicem ya, size de şöyle bi his geliyo mu hiç? Eskiden okurken sınav sonrası , sonuçlar açıklanmadan önce olup olmadık vakitlerde ah şu soruyu şöyle mi yaptım? Bu doğru mu ki ? Umarım şöyle yazmıştım gibi düşünceler sarardı beni.notun açıklanacağı gün bu adrenalin bu düşünceler iyice beynimi yakardı. Her adet yaklaştığında hele ki o son 1-2 gün hep gözden geçiyorum hah şu zaman da ilişki oldu, hah şu pozisyon oldu, tüh ya tam şu 4 gün ilişki olmayan döneme denk geldiyse? Ya yine tutmadıysa gibi düşüncelerde buluyorum kendimideli miyim buna benzer bi his yaşayanınız var mı? busra1tan , B BYV , S Sibelll16
Belirtilerin hayrlra vesile olsn insllh.Ahhh be kuzum kelin ilacı olsa
Valla şu 10-15 gündür yaşamadığım şey kalmadı. Herşey de herşey oluyor. Yumurtalamada ağrı oluyor. İyi değerlendir kaçırma sakın
Ben zaten bukadar şeye rağmen hamile çıkmazsam gerçekten ciddi bir rahatsızlığım var diyeceğim soluğu doktorda alacağım
Olmuştu canım hele yolda yürürken bir yiyecek yerinin önünden geçeyim koku gelsin öğğğ yaparak geçerdim. Ama kaçıncı haftalardı bilmiyorum. Geçen sefer sadece bir defa balıktan sonra kusmuştum onun haricinde hep midem kalkardı ama geçerdi.Önceki gebeliğinde de koku hassasiyeti olmuş muydu canım, benim ilk gebelikte çok fenaydı 7-8 hafta civarı başlamıştı ve yanımdan geçen insanlar bile kokuyordu dünya kokuyorduİnşallah gebeliktendir seninki ama çok fena bişey yaa
Belirtilerin hayrlra vesile olsn insllh.
Sehir disindydim. Adetimn 12.gunu geldim. Geldgim gibi basldik zatn guzl degerlndrdik cok sukur. Tek korkum sehir disindyken yumurtlms olmak. Dunden beri gogsumde farklilk hissedince sasrdim. Bide dun cok kotu soluma agri girdi . Bicak saplanir gibi keskin bi agriydi. Iice kafam karsti. Insllh tutar
Ben eşime 9 ay sarımsak yedirmedim kahve içirmedim, toplu taşıma kullanmayıp heryere yürüdüm o koku tiksinmesinden. Doğum ekibime de aylar önce söyledim sakın sarımsak kahve kokmayın diye. Doğumumda bana sarılan ebeden uzaklaşıp sen sarımsak yemişsin çık git demiştimÖnceki gebeliğinde de koku hassasiyeti olmuş muydu canım, benim ilk gebelikte çok fenaydı 7-8 hafta civarı başlamıştı ve yanımdan geçen insanlar bile kokuyordu dünya kokuyorduİnşallah gebeliktendir seninki ama çok fena bişey yaa
Aynen öyle canım o kırmızı gelmeden pes etmek yokÇıkmadık candan ümit kesilmezmiş hahaha
Ay insllh yaaO şiddetli ağrıyı duydunuz mu kaçırmayın kızlar. O ay çatlamış oluyor. Tam vakti. Böyle ayağın uyuşacak gibi oluyor. Benim öyle olmuştu.
Grafik falan yapıcaz az kaldıOluyor mesela geçen ay her gün denedik diyom smdi keske her gün olmasaydida pik sonrası değerlendirme yapamadık vs vs keske yapsaydık falan falan
Ay insllh yaamsjin yuzumde gulumseme olustrdu saolasn
Agri oldgunda elim istemsizce sol kasigima gitti ay ay diodum agridan. Gecen ay ince bi sizi seklnde olmustu.insllh yakaladm bu sefer birakmiom
Kırmuzı gelse de delice devamAynen öyle canım o kırmızı gelmeden pes etmek yok
Kız sen ne alemsin, ben kocama kokuyosun demeye çekiniyordum ama çaktırmamaya çalışarak yanına yanaşmıyordum tabi, buzdolabı ve hatta mutfak kokuyordu bana yaa tavuk filan yiyemedim ama kahve tam tersi bir kere canım istemişti kokusunu duyunca.. adet öncesi tatlı krizi ve ağrılar hariç bişey yok benim..Ben eşime 9 ay sarımsak yedirmedim kahve içirmedim, toplu taşıma kullanmayıp heryere yürüdüm o koku tiksinmesinden. Doğum ekibime de aylar önce söyledim sakın sarımsak kahve kokmayın diye. Doğumumda bana sarılan ebeden uzaklaşıp sen sarımsak yemişsin çık git demiştimyemedim diye ağlayarak sanırım tuvalete gidip ağzını sabunla çalkalamıştı hahaha ay o koku tiksinmesi fena şey ama bana adet öncesi de geliyor, gebelikte de geliyor. Ayırdı yok
❤❤❤ insllh canisiBende öyle arıyordum hep. Hiç yumurtlama dönemlerinde ağrım olmuyordu. Yaptık tutmadı. Sonra o son ay aşırı ağrı oldu kaçırmadım. OlduAşırı hassasiyet oluyor gögüslerde. Bi anda uçları beliririp ağrı yapınca bi tuhaflık olduğunu anlamıştım. İnş tutmuştur
Rabbim yavrunu saglicakla kucagina almyi nasip etsn insllhBende öyle arıyordum hep. Hiç yumurtlama dönemlerinde ağrım olmuyordu. Yaptık tutmadı. Sonra o son ay aşırı ağrı oldu kaçırmadım. OlduAşırı hassasiyet oluyor gögüslerde. Bi anda uçları beliririp ağrı yapınca bi tuhaflık olduğunu anlamıştım. İnş tutmuştur
Rabbim yavrunu saglicakla kucagina almyi nasip etsn insllh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?