Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bişey dicem ya, size de şöyle bi his geliyo mu hiç? Eskiden okurken sınav sonrası , sonuçlar açıklanmadan önce olup olmadık vakitlerde ah şu soruyu şöyle mi yaptım? Bu doğru mu ki ? Umarım şöyle yazmıştım gibi düşünceler sarardı beni.notun açıklanacağı gün bu adrenalin bu düşünceler iyice beynimi yakardı. Her adet yaklaştığında hele ki o son 1-2 gün hep gözden geçiyorum hah şu zaman da ilişki oldu, hah şu pozisyon oldu, tüh ya tam şu 4 gün ilişki olmayan döneme denk geldiyse? Ya yine tutmadıysa gibi düşüncelerde buluyorum kendimi deli miyim buna benzer bi his yaşayanınız var mı? busra1tan , B BYV , S Sibelll16

Bana da bisy deyiiin

Ahhh be kuzum kelin ilacı olsa

Valla şu 10-15 gündür yaşamadığım şey kalmadı. Herşey de herşey oluyor. Yumurtalamada ağrı oluyor. İyi değerlendir kaçırma sakın

Ben zaten bukadar şeye rağmen hamile çıkmazsam gerçekten ciddi bir rahatsızlığım var diyeceğim soluğu doktorda alacağım

Önceki gebeliğinde de koku hassasiyeti olmuş muydu canım, benim ilk gebelikte çok fenaydı 7-8 hafta civarı başlamıştı ve yanımdan geçen insanlar bile kokuyordu dünya kokuyordu İnşallah gebeliktendir seninki ama çok fena bişey yaa

Çıkmadık candan ümit kesilmezmiş hahaha

Reactions: BYV
Oluyor mesela geçen ay her gün denedik diyom smdi keske her gün olmasaydida pik sonrası değerlendirme yapamadık vs vs keske yapsaydık falan falan

Belirtilerin hayrlra vesile olsn insllh.
Sehir disindydim. Adetimn 12.gunu geldim. Geldgim gibi basldik zatn guzl degerlndrdik cok sukur. Tek korkum sehir disindyken yumurtlms olmak. Dunden beri gogsumde farklilk hissedince sasrdim. Bide dun cok kotu soluma agri girdi . Bicak saplanir gibi keskin bi agriydi. Iice kafam karsti. Insllh tutar

Olmuştu canım hele yolda yürürken bir yiyecek yerinin önünden geçeyim koku gelsin öğğğ yaparak geçerdim. Ama kaçıncı haftalardı bilmiyorum. Geçen sefer sadece bir defa balıktan sonra kusmuştum onun haricinde hep midem kalkardı ama geçerdi.

O şiddetli ağrıyı duydunuz mu kaçırmayın kızlar. O ay çatlamış oluyor. Tam vakti. Böyle ayağın uyuşacak gibi oluyor. Benim öyle olmuştu.

Reactions: BYV
Ben eşime 9 ay sarımsak yedirmedim kahve içirmedim, toplu taşıma kullanmayıp heryere yürüdüm o koku tiksinmesinden. Doğum ekibime de aylar önce söyledim sakın sarımsak kahve kokmayın diye. Doğumumda bana sarılan ebeden uzaklaşıp sen sarımsak yemişsin çık git demiştim yemedim diye ağlayarak sanırım tuvalete gidip ağzını sabunla çalkalamıştı hahaha ay o koku tiksinmesi fena şey ama bana adet öncesi de geliyor, gebelikte de geliyor. Ayırdı yok

O şiddetli ağrıyı duydunuz mu kaçırmayın kızlar. O ay çatlamış oluyor. Tam vakti. Böyle ayağın uyuşacak gibi oluyor. Benim öyle olmuştu.
Ay insllh yaa msjin yuzumde gulumseme olustrdu saolasn
Agri oldgunda elim istemsizce sol kasigima gitti ay ay diodum agridan. Gecen ay ince bi sizi seklnde olmustu.insllh yakaladm bu sefer birakmiom

Oluyor mesela geçen ay her gün denedik diyom smdi keske her gün olmasaydida pik sonrası değerlendirme yapamadık vs vs keske yapsaydık falan falan
Grafik falan yapıcaz az kaldı ay hergün deneyebilsem ben denerim de eşimsiz hahaha selaaam ben eşi yumurtlama akıntısından rahatsız olan boşalamayan hatunum. Ayda 20 gün ilişki olup sadece 4-5 gün ard arda olmayıp onu yumurtlamaya denk getirenim valla bi oğlum var bazen acaba deli miyim o da hayal ürünü mü diyorum ama yok gercek yani

Ay insllh yaa msjin yuzumde gulumseme olustrdu saolasn
Agri oldgunda elim istemsizce sol kasigima gitti ay ay diodum agridan. Gecen ay ince bi sizi seklnde olmustu.insllh yakaladm bu sefer birakmiom

Bende öyle arıyordum hep. Hiç yumurtlama dönemlerinde ağrım olmuyordu. Yaptık tutmadı. Sonra o son ay aşırı ağrı oldu kaçırmadım. Oldu Aşırı hassasiyet oluyor gögüslerde. Bi anda uçları beliririp ağrı yapınca bi tuhaflık olduğunu anlamıştım. İnş tutmuştur

Aynen öyle canım o kırmızı gelmeden pes etmek yok
Kırmuzı gelse de delice devam benim gecen adetim öyle hissiz az kanamalı oldu, ay dedim bu ne böyle üzerine görme mi, adet sonrası test yapmıştım hayıt otu hapı yaptı galba öyle, bıraktım on gün kadar önce, yarın beklediğim adet tarihim, göğüslerimin acısından dokunamıyorum şiştiler de, oh beee kadın gibi hissediyorum kendimi ne o hayıt otu hapıymış, pms i bu tip agrıları da azaltırmış falan. Gerek yok ben seviom o ağrıları bana kandınlığımı anımsatıyo

Kız sen ne alemsin, ben kocama kokuyosun demeye çekiniyordum ama çaktırmamaya çalışarak yanına yanaşmıyordum tabi, buzdolabı ve hatta mutfak kokuyordu bana yaa tavuk filan yiyemedim ama kahve tam tersi bir kere canım istemişti kokusunu duyunca.. adet öncesi tatlı krizi ve ağrılar hariç bişey yok benim..

❤❤❤ insllh canisi

Rabbim yavrunu saglicakla kucagina almyi nasip etsn insllh

Selam arkadaslar.
Herkes iyidir insallah.

Bugun kontrolum vardı.
2 haftalik gerilik cok şükür kapanmis.
Sat 10+2 ölçümde 10+0 cikti.
Kalbini dinledim.
Kollari ayaklari kipir kipirdi, aglamamak imkansizdi.

37 yasinda oldugumu söyledim, gulumseyerek artık 37 yasi ileri yas olarak adletmiyoruz gayet normal bi gebelik yasi gunumuzde dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…