Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bazen oluyordu keşke söyle yapsaydık bu gün yapsaydık filan ama şimdilerde daha yeni başladım olmuyor daha onlar, yaptık bitti amaaan kafasındayım yani :)

Reactions: BYV

Hayırlı olsun cnm

Ölçümde ne zaman yapıldığı, döllendiği belli oluyor mu bebeğin?

Ay insllh yaa msjin yuzumde gulumseme olustrdu saolasn
Agri oldgunda elim istemsizce sol kasigima gitti ay ay diodum agridan. Gecen ay ince bi sizi seklnde olmustu.insllh yakaladm bu sefer birakmiom
Ya bende o ağrılar baya 5-10 gün kadar sürüyor yaa. Adet düzenim de iyice saçmaladığından adrt bekletkwn gwliyor misal, adet sanıyorum yumurtlama çıkıyor. İşte ben çıkaramıyorum ağrı günlerce sürünce. 15 gün kadar önce oldu sanırım bana öyle, gecen hafta kontroldeydim hiç kist yokmuş, ben çörekotu yaptım bu ay dedim kessiiiin kist oluşturdu ondan o kadar ağrım oldu ama. Hah bi de 3-4 gün çok yoğun oldu o ağrılarım sonraki gün bi anda rahatladı fln, e sonra geldi şeffaf akıntı 3 gün ? Şuanda o şeffaf akıntı geldikten sonraki 13. Günüm. Yani adet olmadığıma göre daha ağrı değil akıntı çatlama belirtisiydi diyorum

Ben hiç unutmam uçaktaydım, tektim ve yanımdaki adam korkunç derecede erkek kokuyordu, evet tam olarak tasvirim bu. Ahhh dedim adet geliyor belli , 41. Gündü, meger gebeymişim işte, bi bu anımı unutmam hamile oldugumu bilmeden yaşadığım his olarak, bi kere de gunduz bi saat uyuya kalmıştım o hafta, bir de ishal olmuştum, hepsini glifor yaptı sanmıştım çünkü yeni başlamıştım. Hepsi gebelik belirtisiymiş. Normalde havadan nem kapar gebeyim kesin deriz, ben gebeymişim herseye bi kulp takmıştım kanda negatif çıkınca ne biliiim

Canım sağlıkla kucağına alman dileğiyle

Buyuk ihtimlle evet. Bnm de bugun 17.gunum .bugun hic ysamadim demk ki catladi bnm yımırtam adam gelince kandirim bari zavlli yorgun yorgun yapabilcekse artik

Uyuyakalmak benim için asla bir belirti olamaz çünkü her türlü uyurum:)) ishalde aklıma gelmez herhalde dur ben bunu da gebelik belirtilerine ekleyeyim o zaman hahahah

Uyuyakalmak benim için asla bir belirti olamaz çünkü her türlü uyurum:)) ishalde aklıma gelmez herhalde dur ben bunu da gebelik belirtilerine ekleyeyim o zaman hahahah
Ben kafama kürekle vursan uyumam korkunç bi uykuya dalamama halim var, o sebeple oğlan doğdugunda ilk bi sebe zombi oldum. Uykuya dalmam akşam helalinden 1 saat sürer, oğlan bi kere ağlasa 2 saate çıkardı. İlk doğdugunda da 4 saat uyurdu 11-3 arası sora 2 saatte bi emerdi, ben çok uzun sğre günde 2 saat uykuyla yaşadım. Gündüz de oğlan 1 saatten uzun uyumazdı, hoş uyusa ne yazar ben uyuyanazdım. Gündüzleri yatakta emzirirken bikaç kere uyuyakalmışım abartmıyorum 10 dakikada gözlerim yine açılırdı çakı gibi ben son çocugum ve ben doğdum doğalı hep tv açıkmış, uyku sorunum acaba beynimdeki tv hasarından mı diye düşünür dururum hrp

Dış gebelik belirtisiymiş ya korkuyorum ama bakalım Rabbim korusun

Yok ya. Ben sordum normal dedi doktorum. Herkesin hamileliği kendine özeldir değişir dedi. Ultrasonda gördük kalp atışınıda hamdolsun. Bende başta çok panik yaptım ama hiç gerek yok üzme kendini. Kötü düşünme ki olmasın.

İshal var kuzum ya ama şöyle ishal ama böyle sıkıştırıp tuvalete koşmuyorsun. Sadece her tuvalete girdiğinde küçük yaparken büyükte çıkıyor. Ayy iğrenç ama ben bunu yaşadım ve yaşıyorum

Kaçıncı gün kalp atışını duydunuz canım

Kaçıncı gün kalp atışını duydunuz canım

Benim 5. Hafta hiç bişi görünmedi. 6. Haftada sadece kese göründü karından. Bebek görünmeyince baya korktum panik oldum. Özele gittim vajinal ultrason yaptıklar. 6+4 te falan vajinal olarak bebeği gördük ve kalp atışınıda ekrandan gördük. Bebeğe henüz zararlı olduğundan doktor senini açmadı. Ama atıyordu hamdolsun.

Ahaa aynı ben uyumak için 2 saat yatakta dönüyorum. Eşimde tam tersi yastığa kafayı koysun anında uyur. Bu akşam işten geldim dedim eşime 15 dk uyuyayım 19:15 te geldim 20:00 zil çaldı hala uyumaya çalışıyordum ve uyuyamadım kalktım Ama uyursamda top atsan duymam o derece hatta bazen korkuyorum bebek olursa ağlarsa duymazsam falan diye

Baya gebeyim diyorsun yaşıyorum da yazmışsın ya. Yani şöyle söyliyim aynen tuvalete koşmuyırsun ama yaparken sıvılı sulu oluyor 1-2 gün , hatta bi kabız bi ishal bi saçmalıyor falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…