Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Baya gebeyim diyorsun yaşıyorum da yazmışsın ya. Yani şöyle söyliyim aynen tuvalete koşmuyırsun ama yaparken sıvılı sulu oluyor 1-2 gün , hatta bi kabız bi ishal bi saçmalıyor falan.
Ahhhhaa aynen öyle 1 haftadır öyleyim. Bundan önceki gebeliktede öyleydim.

Baya gebeyim diyorsun yaşıyorum da yazmışsın ya. Yani şöyle söyliyim aynen tuvalete koşmuyırsun ama yaparken sıvılı sulu oluyor 1-2 gün , hatta bi kabız bi ishal bi saçmalıyor falan.
Ben de gecen ay oyleydim ama yoktu bisey.
Ben ne kadar sacma yasamisim gecen ayı yaa

Yok ya sanmıyorum bizim de tv açıktır büyük ihtimal, ben kafaya bişey taktığım zaman uyuyamam o da çok nadir yada gündüz 2-3 saat uyumuşumdur o yüzden gece uyku tutmaz yani bazen, uykusuz kalınca çok huysuz olurum beynim uyuşuk gibi gezemem herşeye ve herkese kızabilirim mesela bu aralar sıcaktan uyuyamıyorum geliyorlar bana soldan soldan

Ahhhhaa aynen öyle 1 haftadır öyleyim. Bundan önceki gebeliktede öyleydim.
Ama test negatif çıktı diyosun? Bi saniye yaaa senin bat 26 sı deil miydi? Aa ama erken pik gördim demiştin? İdrarda mı takip yapmıştın?

Valla canım az öncede yazdım ben bukadar şeye eğer gebe değilsem zaten (gerçi test henüz negatif) gerçekten ciddi bir rahatsızlığım var diyeceğim. Hatta kafadan bile olabilir

Yaa kızlar ben en son 5. Haftada kan testi yaptırdı. 3750 mi neydi betahcg. Sonra bidaha hiç yaptırmadım. Şimdi 8. Haftadayım sorun olur mu ki herkes birsürü yaptırmış ben mi yanlış yaptım??

Bebek olunca duyuluyor canım merak etme, gık dese kalkıyorsun ben de öyle derdim uykum ağır diye korkardım bir sorun çıkmadı emzirirken uyumam dışında :) ama kızımı düşürmedim çok şükür sadece göğsüm açık çocuk kucağımda öyle uyuduk geceleri

Ama test negatif çıktı diyosun? Bi saniye yaaa senin bat 26 sı deil miydi? Aa ama erken pik gördim demiştin? İdrarda mı takip yapmıştın?
Kuzum benim 28 regl bitti 29 ağrı başladı 30 çatladı. 29dan beri saçma şeyle yaşıyorum. Normalde 21 Temmuz Bat. Ama ovudan 14 gün sonra adet diyorlar ya ondan 30unu sayarsam yarın olmam lazım saymazsam öbür gün ama ben 10 temmuzda kahve pembe leke yaşadım o gün kan verdim negatif çünkü salak gibi gittim meğersem yerleştikten sonra kanda hcg yükselirmiş 3-5 gün sonra idrara geçermiş. Bugün idrar yaptım yoktu. Ben karmakarışık birşeyim ya

esoz2013 canım gözün aydın.
Rabbim tamamına erdirsin.. :))

S Sibelll16 bak esoz ile aranda bir gün var.
Allahın izniyle inşallah senin de yarın pozitif görürüz. Tabi o erken yumurtlamış gibi geldi bana. Çıkmazsa da yine pazartesi demeyeceksin testi ama inşallah yarın çıksın bi sevinelim artık içimizden birine :)))

Valla canım az öncede yazdım ben bukadar şeye eğer gebe değilsem zaten (gerçi test henüz negatif) gerçekten ciddi bir rahatsızlığım var diyeceğim. Hatta kafadan bile olabilir
E ben yaşadım ya bunu ? Mart nisan ? 63 gün adet olmadım, delirecektim artık, test kırdım ya negatif diye, hayırr bozuk test! Ben bu çocuğu doğurcam fln diye çıplık atacaktım nerdeyse hayır işin komiği ben ekimde gittim doktora, dedim artık yavaş yavaş ikinciye gecicez bi bak doktor kardeş, herseyim yerinde mi? Folik asite başlıcam önden 3 ay fln. Hersey normal git takıl dedi doktor. Martta bana olan oldu işte bi de ağrı sancı amanın nasılım! Ya gebeyim ya da rahmim kist dolu yani öyle dişünüyorum. Bi gittim hersey temiz az bi ufak minik yumyrtalar var, hormon testleri de normal çıktı. Geçen hafta da türkiyede detaylı incelettim turp gibiyim. Artık doğum sancısı dahi girse sallamam rahmimi yumurtalığımı ne yaparsa yapsın muhattabım değil

Lekelenmeden 7-10 gün sonra civarı kesin değer çıkoyormuş. Yumurtanın çatladığını nası öğrendim onu soruyorum yaaa? İdrar testi mi nası? Bi de bu ay kür fln bişi yaptın mı ?

Lekelenmeden 7-10 gün sonra civarı kesin değer çıkoyormuş. Yumurtanın çatladığını nası öğrendim onu soruyorum yaaa? İdrar testi mi nası? Bi de bu ay kür fln bişi yaptın mı ?
Yok kuzum hiç birşey yapmadım akıntıdan anladım hatta hayatımda ilk defa o akıntıyı gördüm şimdi tarif etmeyim bürşanın midesi kalkyor

Yaa kızlar ben en son 5. Haftada kan testi yaptırdı. 3750 mi neydi betahcg. Sonra bidaha hiç yaptırmadım. Şimdi 8. Haftadayım sorun olur mu ki herkes birsürü yaptırmış ben mi yanlış yaptım??
Yok ya riskli gebelikse yapılıyor sdce herkes hobisel yaptırıyor bence benim de bi kerecik yapılmıştı hem de öyle 4 hane fln deil kabak gibi 170 di, doktorum yaptırmamıştı

Yok kuzum hiç birşey yapmadım akıntıdan anladım hatta hayatımda ilk defa o akıntıyı gördüm şimdi tarif etmeyim bürşanın midesi kalkyor
Bülranın midesi de çok hassasmış ben de o akıntıyı bi 14 gün önce yaşadım bi de şimdi 2-3 gündğr yaşıyorum, sanırım bende adet öncesi de öyle uzayan akıntı oluyor. Sizce de çok saçma deil mi ? Yumurta çatlamış olamaz çünkü bi hafta önce doktordaydım ve hiiç öyle büyük yumurta fln yoktu.

Evet ben de fark ettim battan önce öğrenmiş ama testi baya belirgin çıkmış erken yumurtlamış sanırsam, ben ne ovü testi yaptım ne akıntıdan fark ettim kız teldeki programa göre 2-3 temmuz civarı yumurtlamam lazım yarın 11gün geçmiş oluyor silik de olsa çıkar mı bilmem siz bana yine de ümit bağlamayın ya benle birlikte hayal kırıklığı yaşamayın..

İnşallah hamilesindir bu arada yaa. Baya hersey denk gelmiş. Ben 63 gün adet olmadıgında da öyle bi lekelenmem oldu , başta yerleşme ksnaması sandım, sora yumurta çatlama kanaması sandım , sonra 30 gün sonra adetolunca soğan kürü sebebiyle adetimin aynen öyle lekelenme olarak gecip gittiğini fark ettim.

Yok ben bir o gün yaşadım ondan 1 hafta sonra falan yogun beyaz akıntı yaşadım hatta krem gibiydi. Olsa bencede doktor görürdü canım anlamadım

Şu saatten sonra hiçbir şey yapamayız.
Ya karnımızda miniş bi canlı var yada hiçbir şey yok.
Öğrenmeyi beklemekten başka çare gelmiyor elden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…