Valla kuzum tamam bebek istiyorum ama değilsemde okadar şey etmeyeceğim ama yaşadğım herşey sanki oymuş gibi hissettiriyor. İçimden olmasını istiyorum ama adet olacaksam da olayım rahatlayım diyorum. Birde sinir geldi bana bir bugün eşim diyorki pantalon buruşmuş ütülermisin dolapta 20den fazla pantalonu var öğlen arasında ona ütü yapacakmışım. Ütüyü fırlatacaktım bir ara. Normalde okadar sakin bir insanımki anlatamam. Belirsizlik gerdi heralde beniİnşallah hamilesindir bu arada yaa. Baya hersey denk gelmiş. Ben 63 gün adet olmadıgında da öyle bi lekelenmem oldu , başta yerleşme ksnaması sandım, sora yumurta çatlama kanaması sandım , sonra 30 gün sonra adetoluncasoğan kürü sebebiyle adetimin aynen öyle lekelenme olarak gecip gittiğini fark ettim.
Aynen canım elden birşey gelmez artık, yoksa da nasip der geçeriz Allah sağlık versin olur inş, negatifi şimdiden görmüş gibi oldum:) eşim kesin erken yaptın diyip beni ümitlendirecek yaa hadi hayırlısı bakalımŞu saatten sonra hiçbir şey yapamayız.
Ya karnımızda miniş bi canlı var yada hiçbir şey yok.
Öğrenmeyi beklemekten başka çare gelmiyor elden
Oğlan gece gece yemek istedi. Onu yediriyorum :))))
Yok ya riskli gebelikse yapılıyor sdce herkes hobisel yaptırıyor bencebenim de bi kerecik yapılmıştı hem de öyle 4 hane fln deil kabak gibi 170 di, doktorum yaptırmamıştı
Ohh afiyet bal şeker olsun ona yesinde büyüsünOğlan gece gece yemek istedi. Onu yediriyorum :))))
Amin canım darısı bekleyenlere aynen ben erken yumurtladım sanki dedim ya takvime göre 1 hafta önce yumurtladım sankiesoz2013 canım gözün aydın.
Rabbim tamamına erdirsin.. :))
S Sibelll16 bak esoz ile aranda bir gün var.
Allahın izniyle inşallah senin de yarın pozitif görürüz. Tabi o erken yumurtlamış gibi geldi bana. Çıkmazsa da yine pazartesi demeyeceksin testi ama inşallah yarın çıksın bi sevinelim artık içimizden birine :)))
Bu bildiğin pozitif canım ya, hayırlı olsundarıau başımızaGünaydın kızlar bugunkü de böle..
eşim nöbette gelsin bakalım acile gidermiyiz kan için?
Sagol Amin canım Rabbim tüm bekleyenlere versinBu bildiğin pozitif canım ya, hayırlı olsundarıau başımıza
Gunaydin canm aynen gidin kan da çıkar teste baya belli çünküGünaydın kızlar bugunkü de böle..
eşim nöbette gelsin bakalım acile gidermiyiz kan için?
Canım günaydın sırf sana atmak için bugün ovü testi yaptım 14.günüm benim bugun senle aynı gün adet olmuştuk belki geç pik olcak tekrardan yapsana testi sayende pik olduğunu gördüm yarında yapıyım bari silik mi diye bakarimSon adet tarihim 30 hazirandı 2 gün geç gelmişti. bu ay takvimler 11 temmuz yumurtlama günü diyordu adetim beş gün sürdü 4 ünde bitti 5 inde eşimle korunmasız ilişki oldu ovulasyon testlerini 5 inde 6 sında ve 7 sinde yaptım 7 sinde iki tane yaptım öğlen ve akşam fotoğrafta yukarıdan aşağı bu sıraya göre koyuyorum sonra zaten çocuk fikrinden vazgeçince 3 gün yapmadım meraktan dün bir tane yaptım çok silik çıktı yumurtlama günüm dün olmasına rağmen. En sondakini de bugün yaptım. Şimdi ben demekki daha önce mi yumurtladım testler mi yanlış kafam karıştı ovulasyon yapmadığım 8 9 10 temmuzda mı yumurtladım eğer öyleyse bu takvim olayı tutmuyor demekki varmı Bi yorumu olan kızlar
Gunaydin canm hayirlisi olsun o zaman denemelere devamGünaydın kızlar :)
Bata 4 kala bir negatif daha gördüm
Evet kuzum hayırlısı olsun napalımGunaydin canm hayirlisi olsun o zaman denemelere devam
Ben 8 sene boşuna vermişim diye çok söylenmiştim valla! 8 sene istemedik de çocuk bizKızlar bir şey dicem.
Biz yıllarca boşuna korunmuşuz
Hatta sağlık ocağından prezervatifi bedava almadan önce marketlerden para verip alıyorduk. Boşuna para vermişiz demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?