Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla kuzum tamam bebek istiyorum ama değilsemde okadar şey etmeyeceğim ama yaşadğım herşey sanki oymuş gibi hissettiriyor. İçimden olmasını istiyorum ama adet olacaksam da olayım rahatlayım diyorum. Birde sinir geldi bana bir bugün eşim diyorki pantalon buruşmuş ütülermisin dolapta 20den fazla pantalonu var öğlen arasında ona ütü yapacakmışım. Ütüyü fırlatacaktım bir ara. Normalde okadar sakin bir insanımki anlatamam. Belirsizlik gerdi heralde beni

Şu saatten sonra hiçbir şey yapamayız.
Ya karnımızda miniş bi canlı var yada hiçbir şey yok.
Öğrenmeyi beklemekten başka çare gelmiyor elden
Aynen canım elden birşey gelmez artık, yoksa da nasip der geçeriz Allah sağlık versin olur inş, negatifi şimdiden görmüş gibi oldum:) eşim kesin erken yaptın diyip beni ümitlendirecek yaa hadi hayırlısı bakalım

Amin canım darısı bekleyenlere aynen ben erken yumurtladım sanki dedim ya takvime göre 1 hafta önce yumurtladım sanki

Arkadaslar 25 mayista regl oldum 5 haziran ara kanama oldu 5 gun surdu. Bugun 12 temmuz hala regl olmadim.6 temmuzda test yaptim negatif.normalde duzenli regl olurum

Reactions: BYV
Günaydın kızlar bugunkü de böle..
eşim nöbette gelsin bakalım acile gidermiyiz kan için?

Eklentiler

• IMG_20190713_084520.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20190713_084507.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 29
Canım günaydın sırf sana atmak için bugün ovü testi yaptım 14.günüm benim bugun senle aynı gün adet olmuştuk belki geç pik olcak tekrardan yapsana testi sayende pik olduğunu gördüm yarında yapıyım bari silik mi diye bakarim

Eklentiler

• 20190713_094703.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar bir şey dicem.
Biz yıllarca boşuna korunmuşuz
Hatta sağlık ocağından prezervatifi bedava almadan önce marketlerden para verip alıyorduk. Boşuna para vermişiz demek ki

Kızlar bir şey dicem.
Biz yıllarca boşuna korunmuşuz
Hatta sağlık ocağından prezervatifi bedava almadan önce marketlerden para verip alıyorduk. Boşuna para vermişiz demek ki
Ben 8 sene boşuna vermişim diye çok söylenmiştim valla! 8 sene istemedik de çocuk biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…