Kız o zaman da hemen olurdu.Ben 8 sene boşuna vermişim diye çok söylenmiştim valla! 8 sene istemedik de çocuk biz
Bi pazartesi de bakalım da yoksa yok demektir kuzum.Günaydın kızlar, benim testim de negatif, umutlar ağustosa kaldı.,
Aynen canım yoktur o zaman, hatta şimdiden yok ama olsun yaparım yine deBi pazartesi de bakalım da yoksa yok demektir kuzum.
Hayırlısı olsun vakti zamanı vardırGünaydın kızlar :)
Bata 4 kala bir negatif daha gördüm
Kuzum erken gebelik yarın sabah da gösterir diye düşünüyorum. Arkadaşlarımız da fikirlerini yazsın.Merhabalar kizlar hepsini okuyamadim sadece en sonlarda busrayla sibel testler negatif ama olsa cikar miydi ki kesin
Ben daha test yapmadim bekliyorum ya sali yaparim ya carsamba,erken gebelik testi yapacagim icin sali yapsam olmaz mi ki
Bence de erken gebelik bugün yarın da gösterir, senin 5 gün var galiba bata, normal testlerle bile öğrenen oluyor. İyi sabrettin sen maşallahMerhabalar kizlar hepsini okuyamadim sadece en sonlarda busrayla sibel testler negatif ama olsa cikar miydi ki kesin
Ben daha test yapmadim bekliyorum ya sali yaparim ya carsamba,erken gebelik testi yapacagim icin sali yapsam olmaz mi ki
İnşallah sonuç pozitifdir.Ay kizlaaar ruya demisken ben de gordumben de ovu testiyle bakiodum gebelige kopkoyu cikiodu
Bide bugunu ve bat gununu saymazsak 10 gun kaldi. Iki gundur gogsum ve belim agrimya basldi
Ay insllh yaa . Bu sefer cok umutluyumİnşallah sonuç pozitifdir.
Beklemece.
Ben de seni sorcaktmGunaydin kizlar ben 12de uyandimkahvalti falan derken anca baktim buraya. Disari cikinca testleri alacagim insallah. Hatta bir tanede erken gebelik alacam kan vermeyecegim simdilik
Erken gebeliği alınca akşama doğru yapsana kız. 4 yada 5 saat idrar biriktirGunaydin kizlar ben 12de uyandimkahvalti falan derken anca baktim buraya. Disari cikinca testleri alacagim insallah. Hatta bir tanede erken gebelik alacam kan vermeyecegim simdilik
Yok canim kesildi bugunde karnimda siskinlik var birde dun gece sanki kilometrelerce yol yurumusum gibi ayaklarim alti yanip durdu uyutmadi.Ben de seni sorcaktm. Hayrli guzl haberle gelirsn insllh. leken var mi hala
Aklimimi okudun kizErken gebeliği alınca akşama doğru yapsana kız. 4 yada 5 saat idrar biriktir
Ayy inşallah akşama güzel haber alırız.Aklimimi okudun kiz
Insallah kuzumda olsaydi dunde cikardi diye dusunuyorum bilmiyorum bir yanim var diyor bir yanim salakmisin kizim sen duzgun degerlendirmedin hatta ilac ictin diyor bunlar tamamen psikolojik diyorAyy inşallah akşama güzel haber alırız.
Sibelden de benden de çıkmadı.
Elif de test yapmadı bir türlü..
Aslında elif hamile gibi geliyor bana da bi türlü test yapmıyor ki.
Aynı şeyi duygu için de düşünmüştüm bak son güne kadar bekledi test yapmayı. Hamile çıktı.
Elif test yap kız
Cok supheli durumdasn valla. Sonucun guzl olur isnllhYok canim kesildi bugunde karnimda siskinlik var birde dun gece sanki kilometrelerce yol yurumusum gibi ayaklarim alti yanip durdu uyutmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?