Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar, benim testim de negatif, umutlar ağustosa kaldı.,

Merhabalar kizlar hepsini okuyamadim sadece en sonlarda busrayla sibel testler negatif ama olsa cikar miydi ki kesin
Ben daha test yapmadim bekliyorum ya sali yaparim ya carsamba,erken gebelik testi yapacagim icin sali yapsam olmaz mi ki

Reactions: BYV
Merhabalar kizlar hepsini okuyamadim sadece en sonlarda busrayla sibel testler negatif ama olsa cikar miydi ki kesin
Ben daha test yapmadim bekliyorum ya sali yaparim ya carsamba,erken gebelik testi yapacagim icin sali yapsam olmaz mi ki
Kuzum erken gebelik yarın sabah da gösterir diye düşünüyorum. Arkadaşlarımız da fikirlerini yazsın.
Pazartesi bize normal gebelik testi bile gerçeği söylicek zaten

Bence de erken gebelik bugün yarın da gösterir, senin 5 gün var galiba bata, normal testlerle bile öğrenen oluyor. İyi sabrettin sen maşallah

Ay kizlaaar ruya demisken ben de gordum ben de ovu testiyle bakiodum gebelige kopkoyu cikiodu
Bide bugunu ve bat gununu saymazsak 10 gun kaldi. Iki gundur gogsum ve belim agrimya basldi

Gunaydin kizlar ben 12de uyandim kahvalti falan derken anca baktim buraya. Disari cikinca testleri alacagim insallah. Hatta bir tanede erken gebelik alacam kan vermeyecegim simdilik

Gunaydin kizlar ben 12de uyandim kahvalti falan derken anca baktim buraya. Disari cikinca testleri alacagim insallah. Hatta bir tanede erken gebelik alacam kan vermeyecegim simdilik
Ben de seni sorcaktm . Hayrli guzl haberle gelirsn insllh. leken var mi hala

Erken gebeliği alınca akşama doğru yapsana kız. 4 yada 5 saat idrar biriktir

Aklimimi okudun kiz
Ayy inşallah akşama güzel haber alırız.
Sibelden de benden de çıkmadı.
Elif de test yapmadı bir türlü..
Aslında elif hamile gibi geliyor bana da bi türlü test yapmıyor ki.
Aynı şeyi duygu için de düşünmüştüm bak son güne kadar bekledi test yapmayı. Hamile çıktı.
Elif test yap kız

Insallah kuzumda olsaydi dunde cikardi diye dusunuyorum bilmiyorum bir yanim var diyor bir yanim salakmisin kizim sen duzgun degerlendirmedin hatta ilac ictin diyor bunlar tamamen psikolojik diyor
Sizin pazartesi cikma ihtimali var kuzum umitsizlesme hemen
Elif kiz niye cildirtiyon burdakileri yapsana bir test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…