Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah psikolojik değildir. Bende o psikolojik hamilelik var şuanda:))))
Pazartesi son durumları yazarız artık sibelle. İkimizden birinde çıksa bari ya.

Valla canim dedigim herseyi catir catir yasiyorum. Bu beyin bukadarmi garip birsey fiziki olarak yasatiyor herseyi vucuda anlamiyorum valla cabnim. Sen neler hissediyorsun hele bir toplu anlat bakayim.

Valla canim dedigim herseyi catir catir yasiyorum. Bu beyin bukadarmi garip birsey fiziki olarak yasatiyor herseyi vucuda anlamiyorum valla cabnim. Sen neler hissediyorsun hele bir toplu anlat bakayim.
Bende işte o alt tarafta birkaç defa batma gibi bir şey oldu ya ondan şüphelendim. Gerisi benim kendi hislerim :))) öyle olmasını istediğim için hissediyorum ben

Canım benim asla böyle çıkmıyor az önce yaptım bak böyle

Eklentiler

• IMG_20190713_145955.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 38
Benden çıkmaz da senin bat benden bir gün sonra en azından, silik filan çıkar inş. Alt tarafta çok ağrım var regl ağrısı bu, hayırlısı artık yapacak birşey yok baya iyi değerlendirmiştim demekki olmaması gerekiyormuş şuan

Kac saat sıvı almıyorsun öncesinde de çıkmamış ben susuzluğa dayanamadigim için sabah 10 da yaptim ilk idrarla yapmadm yarin da oyle dene
Canım bilmiyorum valla ya anlamadım testi bozuk acaba su fark etsin fark etsin biraz fark etsin benim 11 ya da 12 si yumurtlama günümdü ama asla koyulduk çıkmadı erken mi oldu bilemiyorum takip edicem yarın da kaç saat sıvı almadan yapayım akşam yapayım bir daha

1. Canım benim olacağı varsa tek ilişki ile bile olanları gördüm.
  2. Yine de şu pazartesiyi bi bekleyelim.

Ben bugün sabah 6 da ilk idrara gittim sonra 8 de idrara gitti testi de 10 da doğru yaptım hic sıvı almadan susuzluğa dayanamiyorum dider sabah yaptim ben sende ilk idrar harici sabah yap

Bende hiç göğüs ağrısı olmaz zaten.
Alt tarafta da ağrı olduğunda regl olmuşum demektir.
Tuvalete gider bakarım gelmiş.
Erken gelecek o zaman senin de, benim de yine erken gelecek gibi, göğsüm önceden bir hafta öncesinde ağrırdı adet olacağımı anlardım ama aylardır ağrımıyor ben de alt tarafın ağrısından anlıyorum önceden de orası ağrımazdı anlamadım çok değişti belirtilerim

Amin kuzum..
Yumurta ile spermi karşılaştırsak bile nasip olmayınca döllenme gerçekleşmiyor.
İşte bütün mesele bu
Aynen öyle, her şey bizim elimizden değil bunu kabul ediyoruz ama kendimizi rahat bırakamıyoruz bırakınca oluyor çünkü:)

Bilmiyorum ya herşey kafada başlayıp kafada bitiyor bence.
Psikolojimiz etkiliyor herşeyi.
Belirtiler bile birbirine girdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…