Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki alt taraftaki ağrı tek taraflı mı, tümden mi ağrıyor
Tümü ağrıyor canım rahimle alakalı sanırım yumurtalık değil yani, adet yaklaşınca ve hamilelikte rahim kalınlaştığı için ağrı yapıyormuş yada hamilelik sırasında kan akışından dolayı, bu ağrı benim son hamileliğimde de oldu ama erken haftalarda değil 8-10 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam hatta 16dan sonra artmıştı

Evet hamilelikte bende de olurdu.
Tümü ağrırdı.

Ümidimiz elifle yeşime kaldı..

Kizlar ben simdi 1 erken 2 tane normal aldim. Hayirlisi bakalim simdi eve gidip tuvalet tutma zamani
Ya kizlar ben ilk basta idrari pet bardaga yapiyorum sonra ordan alip bakiyorum bu etkilemez dimi

Kizlar ben simdi 1 erken 2 tane normal aldim. Hayirlisi bakalim simdi eve gidip tuvalet tutma zamani
Ya kizlar ben ilk basta idrari pet bardaga yapiyorum sonra ordan alip bakiyorum bu etkilemez dimi
Başka nasıl yapılacak kız Ben de öyle yapıyorum yani başka bir yolu mu var ki..

Başka nasıl yapılacak kız Ben de öyle yapıyorum yani başka bir yolu mu var ki..
Ay ne bileyim plastik olmaz cam olur derler falan
Bu arada lekenme oldu yine cok sulu ama bu sefer hatta regl oldum sandim hatta ama regl degil test aldim ya simdi doner regle

Kızlar ben bu hcg değerleri ile ilgili sorulara cevap veremiyorum çünkü hamileyken bi kere hcg baktırdım hamile miyim diye. Onda da hamile olduğumu öğrendim bitti yani.
Gidip iki gün sonra bi daha iki gün sonra bi daha bi daha vermeye gerek duymadım.
Şimdi de olsa vermem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…