Vajina girişinde batma yaşıyor musun Sibel???Aynen öyle, her şey bizim elimizden değil bunu kabul ediyoruz ama kendimizi rahat bırakamıyoruz bırakınca oluyor çünkü:)
Batma gibi değil de canım zonklama sanki ağırlık var gibi yani ağrıyor adet sırasında da oluyor bazen..Vajina girişinde batma yaşıyor musun Sibel???
Peki alt taraftaki ağrı tek taraflı mı, tümden mi ağrıyorBatma gibi değil de canım zonklama sanki ağırlık var gibi yani ağrıyor adet sırasında da oluyor bazen..
Tümü ağrıyor canım rahimle alakalı sanırım yumurtalık değil yani, adet yaklaşınca ve hamilelikte rahim kalınlaştığı için ağrı yapıyormuş yada hamilelik sırasında kan akışından dolayı, bu ağrı benim son hamileliğimde de oldu ama erken haftalarda değil 8-10 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam hatta 16dan sonra artmıştıPeki alt taraftaki ağrı tek taraflı mı, tümden mi ağrıyor
Evet hamilelikte bende de olurdu.Tümü ağrıyor canım rahimle alakalı sanırım yumurtalık değil yani, adet yaklaşınca ve hamilelikte rahim kalınlaştığı için ağrı yapıyormuş yada hamilelik sırasında kan akışından dolayı, bu ağrı benim son hamileliğimde de oldu ama erken haftalarda değil 8-10 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam hatta 16dan sonra artmıştı
Bence testin bolsa, bi sonraki aya kalsın demiyorsan yap gitsin aman.
Bende test Sifir sifir sifirBence testin bolsa, bi sonraki aya kalsın demiyorsan yap gitsin aman.
:))
Kız valla bu teste şaşı olana kadar bakmayı hiç özlememişim :) siliğin siliği de yok yani ümitsiz vaka ben :)
2 gün daha ümit edelim sonra gerçeklerle yüzleşir pes ederiz amaaanİşte pazartesini bekliyorum
Ben birde flas tutuyorum acaba ben mi girmuyorum diyeKız valla bu teste şaşı olana kadar bakmayı hiç özlememişim :) siliğin siliği de yok yani ümitsiz vaka ben :)
Başka nasıl yapılacak kızKizlar ben simdi 1 erken 2 tane normal aldim. Hayirlisi bakalim simdi eve gidip tuvalet tutma zamani
Ya kizlar ben ilk basta idrari pet bardaga yapiyorum sonra ordan alip bakiyorum bu etkilemez dimi
Ay ne bileyim plastik olmaz cam olur derler falanBaşka nasıl yapılacak kızBen de öyle yapıyorum yani başka bir yolu mu var ki..
Koltuklarının rengi güzelmiş kız kir göstermez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?