Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana 2 kez baktırmak yeterli dedi bugün doktor.
Ben de ilk çocuğuma yine adetten 4 gün önce hcg 34 olarak ögrendim Bi daha da baktırmadım

Koltuklarının rengi güzelmiş kız kir göstermez
Normalde sutlu kahve canim ustundeki gri lastikli carsaf 4 kedi olunca tuylerle basa cikma yolu. Koltugun kolundaki renk asil rengi canim ama koltuklar tay tuyu silince mis gibi cikiyor leke tutmuyor falan

Bana 2 kez baktırmak yeterli dedi bugün doktor.
Ben de ilk çocuğuma yine adetten 4 gün önce hcg 34 olarak ögrendim Bi daha da baktırmadım
İki kere baktırmaya bile gerek duymuyorum ben açıkçası.
Bu arada regl günü baktırmıştım 265di.
Ben yine yazayım ama hcg gerçekten kişiden kişiye değişiyor.
Ben okuyorum kimisinde bat günü 3000 iken bazılarında bat günü 100 yani ikisi de sağlıklı gebelik geçiriyor.

Sanırım hamile kalsak da yine korkular bitmeyecek...
Şuanda çoğu arkadaşta bebek sahibi olamayacak mıyım korkusu var.
Rabbim önce onlara nasip etsin inşallahhh tüm kalbimle istiyorum, dua ediyorum.

O zaten sağlıklı gebelik olduğunu öğrenmek için sabırsızlananlarda bakılıyor, benim ilk gebeliğimde 3 gün geçe 1500lerde çıkmıştı bida baktırmadım, ikincide yine 3 gün geçe 230 çıktı dr da benim pimpirikli olduğumu görünce iki gün sonra aynı saatte ölçür dedi meraktan gittim yani

Normalde sutlu kahve canim ustundeki gri lastikli carsaf 4 kedi olunca tuylerle basa cikma yolu. Koltugun kolundaki renk asil rengi canim ama koltuklar tay tuyu silince mis gibi cikiyor leke tutmuyor falan
Silen kim?
Bi kere bile koltuk silmedim.
Bi yıkatsam çamurlu su çıkar hhahhaaha

Ben de örtü kullanıyorum ama.
Halıya da örtü kullanıyorum.
Güzel koltuk halı alıyoruz, kendilerini göremiyoruz örtülerden

Aynen size katılıyorum..
dualarımdasınız tüm kalbimle

Doktora maşallah yani bilmiş çözmüş hemen :))
Ben yine bi kere baktırıp bırakırım. Tabi baktıracak bi durum yaşarsam

Bende regl siniri başladı kız diyim ben size :)))
Regl geleceğini sinirimden stresimden anlıyorum ben.

Kadin geliyor canim o siliyir bir defa silmistim. Bizim sapsiklerden bitanesi bir defa kiraz calmis gitmis salondaki koktuklarin uzerinde parcalamis butun her yer kirmizi kirmizi lekeydi. Birde salonki takim tas rengi. O zaman silmistim bir defacik

Ben simdi bu test icin kac saat tuvalet tutacagim. Birsey icmeyecekmiyim. Disardan gelmistim kac saatir yapmiyordum ama eve gelir gelmez girdim wc unuttum.

Kız senin çocuk bişey dökmüyor mu hiç, nasıl silmedin örtüden de geçer altına :) ben halıya da koltuğa da kullanmam örtü filan eskisinler değiştirecem çünkü

Kız senin çocuk bişey dökmüyor mu hiç, nasıl silmedin örtüden de geçer altına :) ben halıya da koltuğa da kullanmam örtü filan eskisinler değiştirecem çünkü
Yok anam ben dökeceği şeyi eline vermiyorum.
Dökerse silmeye üşenirim çünkü hahahahha

Sen kaç yıllık evlisin Sibel

Büşra benim adetten iki gün önce akşam adet sancısı gibi sancım oldu gelcek regl heralde dedim iki gün sonra test yaptım pozitif çıktı
Duygucum, Zeynebe de şiddetli bi sancı girmişti, ordan belliydi hamile olduğu ama benim ümitlerim günden güne eriyor çünkü testlerde hayaletin hayalinin hayali bi çizgi bile yok... Olsa çıkar benim testlerim şaşmaz ama son bi umut pazartesini bekliyorum. Pazartesi sabah yoksa yoktur benim.

Hayırlısıyla vardır inşallah canım ben teste hiç çıkmazdı bu sefer nasıl oldu çıktı bilmiyorum kızım da regl Bi Hafta geçti testte hiç bişi yok kan verdim 65 çıkmıştı bunda iki gün geçti yaptım çok koyu bi çizgi çıktı hiç beklemeden kanda 5089 yani gebelik den gebeliğe değişiyo regl gelene kadar ümidi kesmek yok evrene pozitif enerji gönderiyoruznerde yeşimin sopası

3 kala çıkmıştı ilkinde ama işte her gebelik farklı..
Herşey Allahtan...
:)

Reactions: BYV
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…