Bana 2 kez baktırmak yeterli dedi bugün doktor.Kızlar ben bu hcg değerleri ile ilgili sorulara cevap veremiyorum çünkü hamileyken bi kere hcg baktırdım hamile miyim diye. Onda da hamile olduğumu öğrendim bitti yani.
Gidip iki gün sonra bi daha iki gün sonra bi daha bi daha vermeye gerek duymadım.
Şimdi de olsa vermem.
Gayet güzel, hayırlı olsun tekrarSlm Kızlar bugün acile gittim
Sat 16 hazirandı
13 temmuz yani bugün beta hcg 257.5 çıktı...
Normalde sutlu kahve canim ustundeki gri lastikli carsaf 4 kedi olunca tuylerle basa cikma yolu. Koltugun kolundaki renk asil rengi canim ama koltuklar tay tuyu silince mis gibi cikiyor leke tutmuyor falanKoltuklarının rengi güzelmiş kız kir göstermez
İki kere baktırmaya bile gerek duymuyorum ben açıkçası.Bana 2 kez baktırmak yeterli dedi bugün doktor.
Ben de ilk çocuğuma yine adetten 4 gün önce hcg 34 olarak ögrendim Bi daha da baktırmadım
Teşekkür ederim darısı sizlereGayet güzel, hayırlı olsun tekrar
O zaten sağlıklı gebelik olduğunu öğrenmek için sabırsızlananlarda bakılıyor, benim ilk gebeliğimde 3 gün geçe 1500lerde çıkmıştı bida baktırmadım, ikincide yine 3 gün geçe 230 çıktı dr da benim pimpirikli olduğumu görünce iki gün sonra aynı saatte ölçür dedi meraktan gittim yaniKızlar ben bu hcg değerleri ile ilgili sorulara cevap veremiyorum çünkü hamileyken bi kere hcg baktırdım hamile miyim diye. Onda da hamile olduğumu öğrendim bitti yani.
Gidip iki gün sonra bi daha iki gün sonra bi daha bi daha vermeye gerek duymadım.
Şimdi de olsa vermem.
Silen kim?Normalde sutlu kahve canim ustundeki gri lastikli carsaf 4 kedi olunca tuylerle basa cikma yolu. Koltugun kolundaki renk asil rengi canim ama koltuklar tay tuyu silince mis gibi cikiyor leke tutmuyor falan
Aynen size katılıyorum..İki kere baktırmaya bile gerek duymuyorum ben açıkçası.
Bu arada regl günü baktırmıştım 265di.
Ben yine yazayım ama hcg gerçekten kişiden kişiye değişiyor.
Ben okuyorum kimisinde bat günü 3000 iken bazılarında bat günü 100 yani ikisi de sağlıklı gebelik geçiriyor.
Sanırım hamile kalsak da yine korkular bitmeyecek...
Şuanda çoğu arkadaşta bebek sahibi olamayacak mıyım korkusu var.
Rabbim önce onlara nasip etsin inşallahhh tüm kalbimle istiyorum, dua ediyorum.
Doktora maşallah yani bilmiş çözmüş hemen :))O zaten sağlıklı gebelik olduğunu öğrenmek için sabırsızlananlarda bakılıyor, benim ilk gebeliğimde 3 gün geçe 1500lerde çıkmıştı bida baktırmadım, ikincide yine 3 gün geçe 230 çıktı dr da benim pimpirikli olduğumu görünce iki gün sonra aynı saatte ölçür dedi meraktan gittim yani
Kadin geliyor canim o siliyir bir defa silmistim. Bizim sapsiklerden bitanesi bir defa kiraz calmis gitmis salondaki koktuklarin uzerinde parcalamis butun her yer kirmizi kirmizi lekeydi. Birde salonki takim tas rengi. O zaman silmistim bir defacikSilen kim?
Bi kere bile koltuk silmedim.
Bi yıkatsam çamurlu su çıkar hhahhaaha
Ben de örtü kullanıyorum ama.
Halıya da örtü kullanıyorum.
Güzel koltuk halı alıyoruz, kendilerini göremiyoruz örtülerden
Kız senin çocuk bişey dökmüyor mu hiç, nasıl silmedin örtüden de geçer altına :) ben halıya da koltuğa da kullanmam örtü filan eskisinler değiştirecem çünküSilen kim?
Bi kere bile koltuk silmedim.
Bi yıkatsam çamurlu su çıkar hhahhaaha
Ben de örtü kullanıyorum ama.
Halıya da örtü kullanıyorum.
Güzel koltuk halı alıyoruz, kendilerini göremiyoruz örtülerden
5 saat tutmak lazım herhalfe. Hiç olmazsa 4Ben simdi bu test icin kac saat tuvalet tutacagim. Birsey icmeyecekmiyim. Disardan gelmistim kac saatir yapmiyordum ama eve gelir gelmez girdim wc unuttum.
Yok anam ben dökeceği şeyi eline vermiyorum.Kız senin çocuk bişey dökmüyor mu hiç, nasıl silmedin örtüden de geçer altına :) ben halıya da koltuğa da kullanmam örtü filan eskisinler değiştirecem çünkü
Yeşim bence sen hamilesin tüm belirtilerimiz yumurta çatlamalarımız bile aynı olmuşGunaydin kizlar ben 12de uyandimkahvalti falan derken anca baktim buraya. Disari cikinca testleri alacagim insallah. Hatta bir tanede erken gebelik alacam kan vermeyecegim simdilik
Büşra benim adetten iki gün önce akşam adet sancısı gibi sancım oldu gelcek regl heralde dedim iki gün sonra test yaptım pozitif çıktıPeki alt taraftaki ağrı tek taraflı mı, tümden mi ağrıyor
Ben cam Bi kabta yaptım testiAy ne bileyim plastik olmaz cam olur derler falan
Bu arada lekenme oldu yine cok sulu ama bu sefer hatta regl oldum sandim hatta ama regl degil test aldim ya simdi doner regle
Duygucum, Zeynebe de şiddetli bi sancı girmişti, ordan belliydi hamile olduğu ama benim ümitlerim günden güne eriyor çünkü testlerde hayaletin hayalinin hayali bi çizgi bile yok... Olsa çıkar benim testlerim şaşmaz ama son bi umut pazartesini bekliyorum. Pazartesi sabah yoksa yoktur benim.Büşra benim adetten iki gün önce akşam adet sancısı gibi sancım oldu gelcek regl heralde dedim iki gün sonra test yaptım pozitif çıktı
Hayırlısıyla vardır inşallah canım ben teste hiç çıkmazdı bu sefer nasıl oldu çıktı bilmiyorum kızım da regl Bi Hafta geçti testte hiç bişi yok kan verdim 65 çıkmıştı bunda iki gün geçti yaptım çok koyu bi çizgi çıktı hiç beklemeden kanda 5089 yani gebelik den gebeliğe değişiyo regl gelene kadar ümidi kesmek yok evrene pozitif enerji gönderiyoruzDuygucum, Zeynebe de şiddetli bi sancı girmişti, ordan belliydi hamile olduğu ama benim ümitlerim günden güne eriyor çünkü testlerde hayaletin hayalinin hayali bi çizgi bile yok... Olsa çıkar benim testlerim şaşmaz ama son bi umut pazartesini bekliyorum. Pazartesi sabah yoksa yoktur benim.
3 kala çıkmıştı ilkinde ama işte her gebelik farklı..Hayırlısıyla vardır inşallah canım ben teste hiç çıkmazdı bu sefer nasıl oldu çıktı bilmiyorum kızım da regl Bi Hafta geçti testte hiç bişi yok kan verdim 65 çıkmıştı bunda iki gün geçti yaptım çok koyu bi çizgi çıktı hiç beklemeden kanda 5089 yani gebelik den gebeliğe değişiyo regl gelene kadar ümidi kesmek yok evrene pozitif enerji gönderiyoruznerde yeşimin sopası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?