7 yıllık evliyim canım..Yok anam ben dökeceği şeyi eline vermiyorum.
Dökerse silmeye üşenirim çünkü hahahahha
Sen kaç yıllık evlisin Sibel
Kiz ben okadar saat nasil tutayim saat basi tuvaletteyim ben evdeyken ya. Bak 1 saat gecmedi ama cisim geldi yine. Arada bir saatte anlassak olmazmi5 saat tutmak lazım herhalfe. Hiç olmazsa 4
Bence sabah yap Yeşim zaten bekledin o kadar gece uyandığında yap gitsinKiz ben okadar saat nasil tutayim saat basi tuvaletteyim ben evdeyken ya. Bak 1 saat gecmedi ama cisim geldi yine. Arada bir saatte anlassak olmazmi
Bence 2 saat tut gir 4-5 saat ben de tutamam, hele düşündükçe hiç tutamamKiz ben okadar saat nasil tutayim saat basi tuvaletteyim ben evdeyken ya. Bak 1 saat gecmedi ama cisim geldi yine. Arada bir saatte anlassak olmazmi
Bence farkimiz sen normal bati bekledin hatta ustune 2 daha bekledin. Sonra test yaptin.Bende nerde o sabir ovu ustune daha 13 gun gecti bende.Yeşim bence sen hamilesin tüm belirtilerimiz yumurta çatlamalarımız bile aynı olmuş
Ay onu bende ilk çocugu isterken çok yaptım ahahahah ama varsa onu yapmaya bile gerek kalmıyorBen birde flas tutuyorum acaba ben mi girmuyorum diye
Canım regl 12 haziran da bitti hemn ertesi gün akıntı gelmeye başladı iki üç gün ben çok önemsemedim sonra ishal ve koku hassasiyeti başladı bata Bi kaç gün kalada karnımda ağrı oldu aynı regl olcak gibi ama önce de yapsam çıkarmış çünkü adetten sonra çatlamış yumurta yoksa kan da da bu kadar yüksek çıkmazdıBence farkimiz sen normal bati bekledin hatta ustune 2 daha bekledin. Sonra test yaptin.Bende nerde o sabir ovu ustune daha 13 gun gecti bende.
Kuzum senin ovu adetten kac gun sonra oldu. Ne zaman belirti yasadin. Sordummu daha once hatirlamiyorum valla
Anladim canim hayirlisi artik ya insllah vardir ne diiyiimCanım regl 12 haziran da bitti hemn ertesi gün akıntı gelmeye başladı iki üç gün ben çok önemsemedim sonra ishal ve koku hassasiyeti başladı bata Bi kaç gün kalada karnımda ağrı oldu aynı regl olcak gibi ama önce de yapsam çıkarmış çünkü adetten sonra çatlamış yumurta yoksa kan da da bu kadar yüksek çıkmazdı
Bir suphe iste naparsin sabirsizlik insallah Allahim daha fazla aratmaz mutlu mutlu haberleri veririz buradanAy onu bende ilk çocugu isterken çok yaptım ahahahah ama varsa onu yapmaya bile gerek kalmıyor
Kolay gelsin...Anladim canim hayirlisi artik ya insllah vardir ne diiyiimben bir markete gideyim alisverise vereyim kendimi. Eve gelirken pazara gitmistim elim dolu diye giremedim. 1 saat tuttum gelincede biraz tutarim yaparim sonra bu arada sabah uyandigimdan beri bas agrisi cekiyorum inatla sabrediyorum siddetlenmesin diye dua ediyorum.bebis varsa diyede migren ilacimi alamiyorum. Ayy hadi zaman gecsin iniyorum ben markete
İnşaallah canım benim dualarda buluşalım... O kadar çok kisi hamile olduğuna kanaat getirmiş ümitlendirmek için demiyorum ama bende sanki sen hamilesin gbi geliyor ama tabiki hayırlısı olsunBir suphe iste naparsin sabirsizlik insallah Allahim daha fazla aratmaz mutlu mutlu haberleri veririz buradan
Canim gecen 2 ay test yapmayi birak direkt kan veriyordum hastanedeBence de erken gebelik bugün yarın da gösterir, senin 5 gün var galiba bata, normal testlerle bile öğrenen oluyor. İyi sabrettin sen maşallah
Canim sonucunda beni ekler misin bakamiyorum cok gozumden kacmasin, insallah az kaldi sonucu almayaKuzum erken gebelik yarın sabah da gösterir diye düşünüyorum. Arkadaşlarımız da fikirlerini yazsın.
Pazartesi bize normal gebelik testi bile gerçeği söylicek zaten
Canım olabilir sen zaten hamile olduğunu öğrenmiştin dimi neden kafana takiyorsun ki bi sıkıntı yoktur rahat olKızlar beklenen adet tarihimden beri 3 gündür karnım şişgebelikten sonra ilk adetin eskisi gibi bu şişliği yaşayan var mı
O kadar sacma sekilde belirti olabilecek neydeyse hepsini yasadim. Ya beynim benimle oyun oynayip vucuda komut verip yasatiyor bana yada bebisim yapiyir bilmiyorum kuzum insallah vardir ama hep suphe icindeyim. Gittim geldim markete kayinbirader tuvalette ciksin yapacagim yaklasik 2 saat oluyor.İnşaallah canım benim dualarda buluşalım... O kadar çok kisi hamile olduğuna kanaat getirmiş ümitlendirmek için demiyorum ama bende sanki sen hamilesin gbi geliyor ama tabiki hayırlısı olsun
Kiz deli 9 ay boyunca siseceksinKızlar beklenen adet tarihimden beri 3 gündür karnım şişgebelikten sonra ilk adetin eskisi gibi bu şişliği yaşayan var mı
Tamam canım inşaallah hayırlısı olsunO kadar sacma sekilde belirti olabilecek neydeyse hepsini yasadim. Ya beynim benimle oyun oynayip vucuda komut verip yasatiyor bana yada bebisim yapiyir bilmiyorum kuzum insallah vardir ama hep suphe icindeyim. Gittim geldim markete kayinbirader tuvalette ciksin yapacagim yaklasik 2 saat oluyor.
Hadi bakalım bekliyoruz, yaz bize:) meraklı komşu teyzeler gibi oldukO kadar sacma sekilde belirti olabilecek neydeyse hepsini yasadim. Ya beynim benimle oyun oynayip vucuda komut verip yasatiyor bana yada bebisim yapiyir bilmiyorum kuzum insallah vardir ama hep suphe icindeyim. Gittim geldim markete kayinbirader tuvalette ciksin yapacagim yaklasik 2 saat oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?