Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kiz ben okadar saat nasil tutayim saat basi tuvaletteyim ben evdeyken ya. Bak 1 saat gecmedi ama cisim geldi yine. Arada bir saatte anlassak olmazmi
Bence 2 saat tut gir 4-5 saat ben de tutamam, hele düşündükçe hiç tutamam

Reactions: BYV
Yeşim bence sen hamilesin tüm belirtilerimiz yumurta çatlamalarımız bile aynı olmuş
Bence farkimiz sen normal bati bekledin hatta ustune 2 daha bekledin. Sonra test yaptin.Bende nerde o sabir ovu ustune daha 13 gun gecti bende.
Kuzum senin ovu adetten kac gun sonra oldu. Ne zaman belirti yasadin. Sordummu daha once hatirlamiyorum valla

Canım regl 12 haziran da bitti hemn ertesi gün akıntı gelmeye başladı iki üç gün ben çok önemsemedim sonra ishal ve koku hassasiyeti başladı bata Bi kaç gün kalada karnımda ağrı oldu aynı regl olcak gibi ama önce de yapsam çıkarmış çünkü adetten sonra çatlamış yumurta yoksa kan da da bu kadar yüksek çıkmazdı

Anladim canim hayirlisi artik ya insllah vardir ne diiyiim ben bir markete gideyim alisverise vereyim kendimi. Eve gelirken pazara gitmistim elim dolu diye giremedim. 1 saat tuttum gelincede biraz tutarim yaparim sonra bu arada sabah uyandigimdan beri bas agrisi cekiyorum inatla sabrediyorum siddetlenmesin diye dua ediyorum.bebis varsa diyede migren ilacimi alamiyorum. Ayy hadi zaman gecsin iniyorum ben markete

Kolay gelsin...

Bir suphe iste naparsin sabirsizlik insallah Allahim daha fazla aratmaz mutlu mutlu haberleri veririz buradan
İnşaallah canım benim dualarda buluşalım... O kadar çok kisi hamile olduğuna kanaat getirmiş ümitlendirmek için demiyorum ama bende sanki sen hamilesin gbi geliyor ama tabiki hayırlısı olsun

Ben de hala beklemedeyim bat bugündü iki gün önce test yaptım negatifti eğer regl gelmezse hafta içi Çarşamba tekrar test yapmayı düşünüyorum inşallah isteyen herkes güzel haberi alır çizgileri görür

Kızlar beklenen adet tarihimden beri 3 gündür karnım şiş gebelikten sonra ilk adetin eskisi gibi bu şişliği yaşayan var mı
Canım olabilir sen zaten hamile olduğunu öğrenmiştin dimi neden kafana takiyorsun ki bi sıkıntı yoktur rahat ol

İnşaallah canım benim dualarda buluşalım... O kadar çok kisi hamile olduğuna kanaat getirmiş ümitlendirmek için demiyorum ama bende sanki sen hamilesin gbi geliyor ama tabiki hayırlısı olsun
O kadar sacma sekilde belirti olabilecek neydeyse hepsini yasadim. Ya beynim benimle oyun oynayip vucuda komut verip yasatiyor bana yada bebisim yapiyir bilmiyorum kuzum insallah vardir ama hep suphe icindeyim. Gittim geldim markete kayinbirader tuvalette ciksin yapacagim yaklasik 2 saat oluyor.

Kızlar beklenen adet tarihimden beri 3 gündür karnım şiş gebelikten sonra ilk adetin eskisi gibi bu şişliği yaşayan var mı
Kiz deli 9 ay boyunca siseceksin dume kapatamamaya baslayacaksin kisa zamanda bebisin seninle takma kafayi birseylere bosuna

Tamam canım inşaallah hayırlısı olsun

Hadi bakalım bekliyoruz, yaz bize:) meraklı komşu teyzeler gibi olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…