- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Bıtmez kı cnm rahım agzı yetmezlıgım var benım hep sokıntı sancılarım oluyoİnşallah hamile kalırsın bu ay da stresin biter canımcım...
Rabbim sana şifalar versin canım benim. Sancıların dinsin inşallah....Bıtmez kı cnm rahım agzı yetmezlıgım var benım hep sokıntı sancılarım oluyo
Eklemis olmam lazim canimcimmmmBenıde eklermısın cnm 13 hazıran yas 28
Hosgeldin tatlim.Benimde 5 haziran inşallah çift çizgiyi görürüz bende görürüm ve hamileyimdir inşallah dua eder isiniz benim için ve benide ekler isiniz rica etsem sagolun
Dahan nazlı 2. bebişler demekkiiiii2.çocuğa hamile kalmakta güçlük çekip ayni düşünceleri paylasanlar kulübü olmuş burasi nispeten.
Hakikaten,ilkine gore ikinciler daha bi zahmetli niyeyse
Canım ben çizgi görüyorum yalnız ????Kizlar bu testler niye heraybeni uzuyor
İdrar biraz fazla damlatılmış sanki ama, varsa fazla 4 damla şeklinde tekrarlar mısın testi?Kizlar bu testler niye heraybeni uzuyor
Canimmmmmm ben ikinci cizgiyi goruyorum amaaaaaaaKizlar bu testler niye heraybeni uzuyor
Allah ima bin sukur benim koca icmiyor.Kızlar benim gibi her ramazan kocayı boşamak isteyen var mısigara içenler ramazanı etrafına dar ediyor yahu. Bi sinirli bi gıcık oluyor ki sormayın gitsin. Uyuz adam.
Canim sorunda o benim yumurtlamadan 14 gun gecti yani gercek degil heray aynisi oluyorCanım ben çizgi görüyorum yalnız ????
canim malesef gercek degil saatler sonra cikti ben bunu bir senedir yasiyorum ama labquick boyle diyordum freelyde aynisiCanimmmmmm ben ikinci cizgiyi goruyorum amaaaaaaa
Yalancı ğozıtıf cnm hakkında hayırlısıcanim malesef gercek degil saatler sonra cikti ben bunu bir senedir yasiyorum ama labquick boyle diyordum freelyde aynisi
Maşallah tatlım, Rabbim sağlıklı hayırlı artışlar nasip etsin inşallahKızlar Günaydınn
Sabah kan verdim tekrardan, 2 gün önce 221 di biliyorsunuz, bugünkü sonucum 587
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?