Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde 5 haziran inşallah çift çizgiyi görürüz bende görürüm ve hamileyimdir inşallah dua eder isiniz benim için ve benide ekler isiniz rica etsem sagolun

5 haziran bekliyorum benide ekler misiniz inşallah hamileyimdir güzel haberi veririm size Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün çiftleri gösterip yaşatsın saglıklı sıhhatli tamamına erdirsin şnlallah

Benimde 5 haziran inşallah çift çizgiyi görürüz bende görürüm ve hamileyimdir inşallah dua eder isiniz benim için ve benide ekler isiniz rica etsem sagolun
Hosgeldin tatlim.
Ekledim.
Herkez mutlaka dua ediyor, yer gok dua.
Allah im isteyen herkeze nasip etsin hayırlı evlat.

2.çocuğa hamile kalmakta güçlük çekip ayni düşünceleri paylasanlar kulübü olmuş burasi nispeten.
Hakikaten,ilkine gore ikinciler daha bi zahmetli niyeyse

Kizlar bu testler niye heraybeni uzuyor

Eklentiler

• IMG_20190524_173205.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20190524_173153.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar benim gibi her ramazan kocayı boşamak isteyen var mı sigara içenler ramazanı etrafına dar ediyor yahu. Bi sinirli bi gıcık oluyor ki sormayın gitsin. Uyuz adam.

Kızlar benim gibi her ramazan kocayı boşamak isteyen var mı sigara içenler ramazanı etrafına dar ediyor yahu. Bi sinirli bi gıcık oluyor ki sormayın gitsin. Uyuz adam.
Allah ima bin sukur benim koca icmiyor.
Zaten balik burcu kendisi, sinirleri alınmış mubarek.
Ne varsa kocalarda var,boşama boşama

Yapraklı neden uzuldu kizlar, ikinci cizgi gayet belli oluyor halbuki. Neyse gelince yazar artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…