Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızımda 17 temmuzda adet olmuştum 25 temmuzdan 3 agustos kadar gün aşırı degerlendirmiştik 14 agustos ta kanda 34 çıkmıştı öyle öğrenmiştim kızımı.. Hiç bu idrar testinden yapmadım çift çizgi görmek nasıl bir duygu merak ediyorum açıkçası
Benim de adetler uzun ve düzensizdir

En iyisi gün aşırı ilişki. Ben de ilkine öyle hamile kaldım. Fakat arayı açtığım için mi bilmiyorum 6 aydır bir türkü olmuyor. Gün aşırı hiç yapmadık ama 6 ayda. Bu ay gün aşırı denicez, inşallah artık olur.

Evet bence de adet bittikten sonra imkan varsa gün aşırı pes etmeden denemek lazım..

Hosgeldin canim.
Ekledom listeye.
6 yasinda kizin,malum 7 sene onceyi bu kadar net hatirliyor olusunu hamsiye mi takvim notlarına mi baglayalim
Valla benim hafiza cok gidik imrendim sana ciddiyim

Hosgeldin canim.
Ekledom listeye.
6 yasinda kizin,malum 7 sene onceyi bu kadar net hatirliyor olusunu hamsiye mi takvim notlarına mi baglayalim

Belki 1 2 gün yanlış hatırlamışımdır ama hafızam biraz kuvvetli sayı ezber konusunda... bazen çok gereksiz numaraları aklımda tutuyorum kızıyorum kendime

Tutacağı varsa tutar canımm. İnşallah denk getirirsiniz. Yahu çocuk yapmak bu kadar zor muydu eskiden
Ya sorma bn ılk bebegı nasıl turturdm bımıyorum sımdı sankı hamıle kalamıcakmısım gıbı hıssedıyorum bu testler yokken eskıden annem bana 9 sene hamulr kalamamıs gec yumurtluyormus bılmıyormus

Hosgeldin canim.
Ekledom listeye.
Benıde eklermısın cnm 13 hazıran yas 28

Aslında aylarca deneyip de hamile kalamayan herkeste bi acaba kalamıcak mıyım düşüncesi oluyor canım.. Bu stresten uzak durmamız lazım.. Gün aşırı ilişki olması lazım. Bu ovü testleri de strese soktu beni mesela.

Rabbim yardımcınız olsun zor bir süreç inşallah kızınız sağlığına sıhhati e kavuşur tez vakitte Rabbim şifasını versin sizede güç kuvvet versin kolay değil cevabı veremem ama yaşayıp görüşcez öyle hayat öğretiyor bize yaşayarak

Stressız kalamıyosun cnm hele bende daha cok korku var bır senede basıma gelmeyen kalmadı ovu testlerı kurtarıcı ama tabı ılıskımolması lazım sıkıntısı yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…