Tutacağı varsa tutar canımm. İnşallah denk getirirsiniz. Yahu çocuk yapmak bu kadar zor muydu eskidenO bellı olmaz cnm kımınde belırtı olur kımınde olmaz bakalım adet olana kadar umut vardır bızde gunlerı yakalarız ıns esımle 3 4 gunde denk gelıyoruz
Amin olur inşallah ilk seferde :))Merhaba benim de beklenen adet tarihim 13 haziran..
33 yaşındayım 6 yaşında 1 kızım var.. Bu ay korunmayı bıraktık.. Bakalım Rabbim nasip edecek mi?
Tüm evlat isteyenlere Rabbim bu mübarek ayda hayırlısı ise nasip etsin
Amin olur inşallah ilk seferde :))
En iyisi gün aşırı ilişki. Ben de ilkine öyle hamile kaldım. Fakat arayı açtığım için mi bilmiyorum 6 aydır bir türkü olmuyor. Gün aşırı hiç yapmadık ama 6 ayda. Bu ay gün aşırı denicez, inşallah artık olur.Kızımda 17 temmuzda adet olmuştum 25 temmuzdan 3 agustos kadar gün aşırı degerlendirmiştik 14 agustos ta kanda 34 çıkmıştı öyle öğrenmiştim kızımı.. Hiç bu idrar testinden yapmadım çift çizgi görmek nasıl bir duygu merak ediyorum açıkçası ☺
Benim de adetler uzun ve düzensizdir
En iyisi gün aşırı ilişki. Ben de ilkine öyle hamile kaldım. Fakat arayı açtığım için mi bilmiyorum 6 aydır bir türkü olmuyor. Gün aşırı hiç yapmadık ama 6 ayda. Bu ay gün aşırı denicez, inşallah artık olur.
Hadi inşallah birlikte güzel haber yazarız buraya.. :)Evet bence de adet bittikten sonra imkan varsa gün aşırı pes etmeden denemek lazım..
ay icimi rahatlattin canim ya cok korkuyordum ben de sagolasin yaEvet canım ben o zaman korkmuştum bir şey olur mu zarar verir mi diye ama hiçbir sıkıntı olmadı. Gönderin içeri gitsin
Hadi inşallah birlikte güzel haber yazarız buraya.. :)
Hem de benim de ilk zamanlarımda oldu sayılır. 11. Haftadaydım :))ay icimi rahatlattin canim ya cok korkuyordum ben de sagolasin ya
Merhaba benim de beklenen adet tarihim 13 haziran..
33 yaşındayım 6 yaşında 1 kızım var.. Bu ay korunmayı bıraktık.. Bakalım Rabbim nasip edecek mi?
Tüm evlat isteyenlere Rabbim bu mübarek ayda hayırlısı ise nasip etsin
Hosgeldin canim.Kızımda 17 temmuzda adet olmuştum 25 temmuzdan 3 agustos kadar gün aşırı degerlendirmiştik 14 agustos ta kanda 34 çıkmıştı öyle öğrenmiştim kızımı.. Hiç bu idrar testinden yapmadım çift çizgi görmek nasıl bir duygu merak ediyorum açıkçası ☺
Benim de adetler uzun ve düzensizdir
Hosgeldin canim.
Ekledom listeye.
6 yasinda kizin,malum 7 sene onceyi bu kadar net hatirliyor olusunu hamsiye mi takvim notlarına mi baglayalim
Valla benim hafiza cok gidik imrendim sana ciddiyim
Ya sorma bn ılk bebegı nasıl turturdm bımıyorum sımdı sankı hamıle kalamıcakmısım gıbı hıssedıyorum bu testler yokken eskıden annem bana 9 sene hamulr kalamamıs gec yumurtluyormus bılmıyormusTutacağı varsa tutar canımm. İnşallah denk getirirsiniz. Yahu çocuk yapmak bu kadar zor muydu eskiden
Benıde eklermısın cnm 13 hazıran yas 28Hosgeldin canim.
Ekledom listeye.
6 yasinda kizin,malum 7 sene onceyi bu kadar net hatirliyor olusunu hamsiye mi takvim notlarına mi baglayalim
Valla benim hafiza cok gidik imrendim sana ciddiyim
Aslında aylarca deneyip de hamile kalamayan herkeste bi acaba kalamıcak mıyım düşüncesi oluyor canım.. Bu stresten uzak durmamız lazım.. Gün aşırı ilişki olması lazım. Bu ovü testleri de strese soktu beni mesela.Ya sorma bn ılk bebegı nasıl turturdm bımıyorum sımdı sankı hamıle kalamıcakmısım gıbı hıssedıyorum bu testler yokken eskıden annem bana 9 sene hamulr kalamamıs gec yumurtluyormus bılmıyormus
Stressız kalamıyosun cnm hele bende daha cok korku var bır senede basıma gelmeyen kalmadı ovu testlerı kurtarıcı ama tabı ılıskımolması lazım sıkıntısı yapıyorAslında aylarca deneyip de hamile kalamayan herkeste bi acaba kalamıcak mıyım düşüncesi oluyor canım.. Bu stresten uzak durmamız lazım.. Gün aşırı ilişki olması lazım. Bu ovü testleri de strese soktu beni mesela.
İnşallah hamile kalırsın bu ay da stresin biter canımcım...Stressız kalamıyosun cnm hele bende daha cok korku var bır senede basıma gelmeyen kalmadı ovu testlerı kurtarıcı ama tabı ılıskımolması lazım sıkıntısı yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?