Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benım erken gebelık testı bıle kırmızı cızgı cıkmısto cnm kan vermıstım korunurken adetım gecmıstı kan vermıstım negatıftı bıde erken gebelık gostermesı cok sacma olmustu
Aaa çok ilginç ya. Erken gebelik testinde de oluyorsa artık diğerlerinde olması normaldir.

Ne güzel şeyler yapıyorsun kız. Ben hiçbir şey yapmadım şimdiye kadar

Hayırlısı olsun canım. Test yaptın mı peki regl yakın

Kızlar bişey sorucam. Bir arkadaşım elinde kalan ovu testlerini vermişti. Benimkiler bitince onlara baktım. Son kullanma tarihi 2019 un 2. Ayı. Laboquick. Sizce işe yarar mı bunlar. Bir yerde okudum eczanede çalışmış bir bayan yine de doğru gösterir test tarihi geçse de diyor. Napayım bilemedim. Epey de var

Seninki kaç yaşında canım
2 yasinda kizim
33 yasinda evlendim ben.
Deneyerek ogrenebilirsin aslinda. Ben olsam kullanırdım bisey olmaz 3,4 aydan.
Yok canım no cesaret
28 mayis benim bat,
9 gun kaladan beri hergun yapiyorum cifter cifter :)))
50 tane gebelik testi siparisi vermistim,
Hal boyle olunca habire yapiyor insan

Aslında deniyorum ve kendiminkiler bitince başladım denemeye. Dün ve bugün koyuluk var epeyce. Ama teste güvenemediğimden yorumlayamadım.

Bu arada Allah bağışlasın canım yavrunu.

Laboquick markaysa guven derim.
Diğer markaları hic bilmiyorum.
Yarın da yapayım bakalım yine koyu mu çıkacak. Bata 4 gün kalmış olacak. Kimisinin bat yaklaşınca da ovulasyon koyu olabiliyormuş. Hatta hamileliğini böyle öğrenenler var. Paylaşırım yarın canım

canim oyle diyorum bakmicam diyorum ama herseferinde bakiyorum malesef ama bu freely guveniyordum neyse hayirlisi zaten benimde son denemem hazirandada deneyecem temmuzda asilama yaptircam

Ne güzel şeyler yapıyorsun kız. Ben hiçbir şey yapmadım şimdiye kadar
Isr yarar mı bakm nezamn yumurtlıcz testlerle gorcez cnm sındıden yavas yavaş goguslerın acımaya basladı ama testler daha uzak oldugunu gosterıyor yumurtlarım ıns bu ay senede ıkı kere yumurtlamıyorum ozamanlarım geldı

Merhaba canim, hosgeldin
Ne guzel bir haber 3 yil sonra,Allah kucagina almai da nasip etsi insallah.

Günaydın kızlar. Tiroit sorunu olan var mı. Benim tiroitler çalışmadığı için hergün ilaç kullanıyorum ama acaba dozu yetmiyor mu artık.. Hamile kalamamayı ona bağlamaya başladım. Sağlık ocağında bir tahlil yaptırıp özellikle tsh a baktırmak lazım. Hamile kalabilmek için 2 buçuğun üstünde olmaması gerekiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…