Aaa çok ilginç ya. Erken gebelik testinde de oluyorsa artık diğerlerinde olması normaldir.Benım erken gebelık testı bıle kırmızı cızgı cıkmısto cnm kan vermıstım korunurken adetım gecmıstı kan vermıstım negatıftı bıde erken gebelık gostermesı cok sacma olmustu
Ne güzel şeyler yapıyorsun kız. Ben hiçbir şey yapmadım şimdiye kadarKızlar ben yumurta gelişmesi ve çatlaması için imcir ve havuc yıyorum hergun adacayını arada ıcıyorım ve cevız badem tuketıyotjm sızler neler yapıyorsunuz bunları yaparken ılk bennege hamıle kalmıstım
Hayırlısı olsun canım. Test yaptın mı peki regl yakınKızlar daha önce yazdım mı bilmiyorum. Benim Bat 29 mayıs. Şımarıklık kabul etmeyin ben nacizane 3.ye niyet etmiş bir deliyim37 yaşındayım. Bir oğlum bir kızım var bu 3.isteğini eşim düşürdü içime hiç niyetim yokken. Ne diyim. Allah pişman etmesin. Ama çocuk fikri her zaman taze kan oluyor insana. Geçen ay başladık denemelere olmadı. Bu ay ovulasyon la denedik nasip. @KARABATAK_ canım beni de ekler misin
Hoşgeldin canım. Ben de ikinciyi istiyorum :)Merhaba ben de 2. bebeği düşünüyorum haziran ayında korunmayı bırakıcam. Okuduğum kadarıyla burda 2. bebek isteyenler baya fazla. İnşallah ben de haziran ayında sizlerle heyecanlı bekleyişe katılmak istiyorum.
Yok canım no cesaretHayırlısı olsun canım. Test yaptın mı peki regl yakın
2 yasinda kizimSeninki kaç yaşında canım
Deneyerek ogrenebilirsin aslinda. Ben olsam kullanırdım bisey olmaz 3,4 aydan.Kızlar bişey sorucam. Bir arkadaşım elinde kalan ovu testlerini vermişti. Benimkiler bitince onlara baktım. Son kullanma tarihi 2019 un 2. Ayı. Laboquick. Sizce işe yarar mı bunlar. Bir yerde okudum eczanede çalışmış bir bayan yine de doğru gösterir test tarihi geçse de diyor. Napayım bilemedim. Epey de var
28 mayis benim bat,Yok canım no cesaret
Aslında deniyorum ve kendiminkiler bitince başladım denemeye. Dün ve bugün koyuluk var epeyce. Ama teste güvenemediğimden yorumlayamadım.2 yasinda kizim
33 yasinda evlendim ben.
Deneyerek ogrenebilirsin aslinda. Ben olsam kullanırdım bisey olmaz 3,4 aydan.
28 mayis benim bat,
9 gun kaladan beri hergun yapiyorum cifter cifter :)))
50 tane gebelik testi siparisi vermistim,
Hal boyle olunca habire yapiyor insan
Bu arada Allah bağışlasın canım yavrunu.2 yasinda kizim
33 yasinda evlendim ben.
Deneyerek ogrenebilirsin aslinda. Ben olsam kullanırdım bisey olmaz 3,4 aydan.
28 mayis benim bat,
9 gun kaladan beri hergun yapiyorum cifter cifter :)))
50 tane gebelik testi siparisi vermistim,
Hal boyle olunca habire yapiyor insan
Laboquick markaysa guven derim.Aslında deniyorum ve kendiminkiler bitince başladım denemeye. Dün ve bugün koyuluk var epeyce. Ama teste güvenemediğimden yorumlayamadım.
AminnnnnBu arada Allah bağışlasın canım yavrunu.
Yarın da yapayım bakalım yine koyu mu çıkacak. Bata 4 gün kalmış olacak. Kimisinin bat yaklaşınca da ovulasyon koyu olabiliyormuş. Hatta hamileliğini böyle öğrenenler var. Paylaşırım yarın canımLaboquick markaysa guven derim.
Diğer markaları hic bilmiyorum.
Kizimda lh ile ogrenmistim.Yarın da yapayım bakalım yine koyu mu çıkacak. Bata 4 gün kalmış olacak. Kimisinin bat yaklaşınca da ovulasyon koyu olabiliyormuş. Hatta hamileliğini böyle öğrenenler var. Paylaşırım yarın canım
canim oyle diyorum bakmicam diyorum ama herseferinde bakiyorum malesef ama bu freely guveniyordum neyse hayirlisi zaten benimde son denemem hazirandada deneyecem temmuzda asilama yaptircamAnladim canim, sen en iyisi 15 dk sonra at gitsin. Aklın bulanmasin hic.
Hosgeldinn cnm,ekliyorum.
Ilkin kac yasinda,sen kac yasindasin :)
Merhaba canimcim.
Ayni yastayiz
Cocuklarin kac yasindalar?
Allah hayirli evlat nasip etsin insallah.
Sona dogru yaklastik cnm :)
Isr yarar mı bakm nezamn yumurtlıcz testlerle gorcez cnm sındıden yavas yavaş goguslerın acımaya basladı ama testler daha uzak oldugunu gosterıyor yumurtlarım ıns bu ay senede ıkı kere yumurtlamıyorum ozamanlarım geldıNe güzel şeyler yapıyorsun kız. Ben hiçbir şey yapmadım şimdiye kadar
Hoş bulduk canım rabbim önce hiç olmayanlara ardından bizlere nasip etsin inşallah. Oğlumu kardeşsiz bırakmak istemiyorum tabi Allah izin verirse.Hoşgeldin canım. Ben de ikinciyi istiyorum :)
Merhaba canim, hosgeldinMerhaba arkadaslar, rabbim cok bekletmeden herseke saglikli evlatlar nasip etsin insallah, hamilelerinde saglikla kucagina almasini nasip etsinbende 3 yillik bekleyis ardindan dun ogrendim hamile oldugumu oyle zor ki beklemek rabbim yasatmasn kimseye
Amin canim hosbuldum rabbim herkese nasip etsin insallahMerhaba canim, hosgeldin
Ne guzel bir haber 3 yil sonra,Allah kucagina almai da nasip etsi insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?