Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim gibi her ramazan kocayı boşamak isteyen var mı sigara içenler ramazanı etrafına dar ediyor yahu. Bi sinirli bi gıcık oluyor ki sormayın gitsin. Uyuz adam.
bız ramazanda sıgarayı bıraktık gıbı ıftardan sonra 1 2 tane ıcıyoruz ama tamamen bırakma kararındayız zaten yenı korunmayı bıraktık cok sınırlı oluyorlar erkekler

bız ramazanda sıgarayı bıraktık gıbı ıftardan sonra 1 2 tane ıcıyoruz ama tamamen bırakma kararındayız zaten yenı korunmayı bıraktık cok sınırlı oluyorlar erkekler
İnşallah tamamen bırakırsınız canımcım. Rabbim herkese bırakmayı nasip etsin. Çocuklarımızdan da uzak tutsun.

İnşallah tamamen bırakırsınız canımcım. Rabbim herkese bırakmayı nasip etsin. Çocuklarımızdan da uzak tutsun.
Ben bagılimlı degılım esımde alırmı bılmem oda oyle bagımlı degıldı cnm 1 haftada ıkı paket belkı bıterdı bırlıkte bızım ben zaten su bıkac gundennsojra hıc ıcmem bebek dusunuyoruz zaten

Kızlar bu yanlış gösteren testler de çook sinir bozucu ama. Tek gerçek çizgi görmek ondan iyidir.. Umutlanıp daha çok üzülüyor insan.
Benım erken gebelık testı bıle kırmızı cızgı cıkmısto cnm kan vermıstım korunurken adetım gecmıstı kan vermıstım negatıftı bıde erken gebelık gostermesı cok sacma olmustu

Kızlar daha önce yazdım mı bilmiyorum. Benim Bat 29 mayıs. Şımarıklık kabul etmeyin ben nacizane 3.ye niyet etmiş bir deliyim37 yaşındayım. Bir oğlum bir kızım var bu 3.isteğini eşim düşürdü içime hiç niyetim yokken. Ne diyim. Allah pişman etmesin. Ama çocuk fikri her zaman taze kan oluyor insana. Geçen ay başladık denemelere olmadı. Bu ay ovulasyon la denedik nasip. @KARABATAK_ canım beni de ekler misin

Kızlar ramazanda bebek ısı cok zor ya esımın calısma saatlerı gece gunduz karısık ıftardn sonra hemen sıkıntı

Merhaba ben de 2. bebeği düşünüyorum haziran ayında korunmayı bırakıcam. Okuduğum kadarıyla burda 2. bebek isteyenler baya fazla. İnşallah ben de haziran ayında sizlerle heyecanlı bekleyişe katılmak istiyorum.

canim malesef gercek degil saatler sonra cikti ben bunu bir senedir yasiyorum ama labquick boyle diyordum freelyde aynisi
Anladim canim, sen en iyisi 15 dk sonra at gitsin. Aklın bulanmasin hic.
Benim de bat 5 hazıran ekler misiniz 2. Gebelik olacak insallah
Hosgeldinn cnm,ekliyorum.
Ilkin kac yasinda,sen kac yasindasin :)
Merhaba canimcim.
Ayni yastayiz
Cocuklarin kac yasindalar?
Allah hayirli evlat nasip etsin insallah.
Kızlar ramazanda bebek ısı cok zor ya esımın calısma saatlerı gece gunduz karısık ıftardn sonra hemen sıkıntı
Sona dogru yaklastik cnm :)

Sanirim dogru tespit, hosgeldin cnm.
Haziran ayi guzel cok guzel gecsinnn herkez icin.

Oğlum 10kızım 7 canım. Amin hepimize inşallah ve öncelikle bu duyguyu hiç yatmamış olanlara nasip etsin Rabbim

Ebet cnm benım tahmını yumurtlama bayrama bıkac gun kala olcak gibi ama tabı sımdıdn degerlendırıyorım ne olur ne olmaz kacmasın

Kızlar ben yumurta gelişmesi ve çatlaması için imcir ve havuc yıyorum hergun adacayını arada ıcıyorım ve cevız badem tuketıyotjm sızler neler yapıyorsunuz bunları yaparken ılk bennege hamıle kalmıstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…