- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Kızlar benim gibi her ramazan kocayı boşamak isteyen var mısigara içenler ramazanı etrafına dar ediyor yahu. Bi sinirli bi gıcık oluyor ki sormayın gitsin. Uyuz adam.
Allah ima bin sukur benim koca icmiyor.
Zaten balik burcu kendisi, sinirleri alınmış mubarek.
Ne varsa kocalarda var,boşama boşama
İnşallah tamamen bırakırsınız canımcım. Rabbim herkese bırakmayı nasip etsin. Çocuklarımızdan da uzak tutsun.bız ramazanda sıgarayı bıraktık gıbı ıftardan sonra 1 2 tane ıcıyoruz ama tamamen bırakma kararındayız zaten yenı korunmayı bıraktık cok sınırlı oluyorlar erkekler
Ben bagılimlı degılım esımde alırmı bılmem oda oyle bagımlı degıldı cnm 1 haftada ıkı paket belkı bıterdı bırlıkte bızım ben zaten su bıkac gundennsojra hıc ıcmem bebek dusunuyoruz zatenİnşallah tamamen bırakırsınız canımcım. Rabbim herkese bırakmayı nasip etsin. Çocuklarımızdan da uzak tutsun.
Benım erken gebelık testı bıle kırmızı cızgı cıkmısto cnm kan vermıstım korunurken adetım gecmıstı kan vermıstım negatıftı bıde erken gebelık gostermesı cok sacma olmustuKızlar bu yanlış gösteren testler de çook sinir bozucu ama. Tek gerçek çizgi görmek ondan iyidir.. Umutlanıp daha çok üzülüyor insan.
ADI ne canım ilacınkizlar doktorun verdigi folik asiti hicbiyerde bulamadim yarin baslayacagim baska bi eczanede varmis:/ şimdiden stres sardi bebek 4 haftalik oldu bile
Femamed QF canim yarin alicaz artikADI ne canım ilacın
Anladim canim, sen en iyisi 15 dk sonra at gitsin. Aklın bulanmasin hic.canim malesef gercek degil saatler sonra cikti ben bunu bir senedir yasiyorum ama labquick boyle diyordum freelyde aynisi
Hosgeldinn cnm,ekliyorum.Benim de bat 5 hazıran ekler misiniz 2. Gebelik olacak insallah
Merhaba canimcim.Kızlar daha önce yazdım mı bilmiyorum. Benim Bat 29 mayıs. Şımarıklık kabul etmeyin ben nacizane 3.ye niyet etmiş bir deliyim37 yaşındayım. Bir oğlum bir kızım var bu 3.isteğini eşim düşürdü içime hiç niyetim yokken. Ne diyim. Allah pişman etmesin. Ama çocuk fikri her zaman taze kan oluyor insana. Geçen ay başladık denemelere olmadı. Bu ay ovulasyon la denedik nasip. @KARABATAK_ canım beni de ekler misin
Sona dogru yaklastik cnm :)Kızlar ramazanda bebek ısı cok zor ya esımın calısma saatlerı gece gunduz karısık ıftardn sonra hemen sıkıntı
Sanirim dogru tespit, hosgeldin cnm.Merhaba ben de 2. bebeği düşünüyorum haziran ayında korunmayı bırakıcam. Okuduğum kadarıyla burda 2. bebek isteyenler baya fazla. İnşallah ben de haziran ayında sizlerle heyecanlı bekleyişe katılmak istiyorum.
Oğlum 10kızım 7 canım. Amin hepimize inşallah ve öncelikle bu duyguyu hiç yatmamış olanlara nasip etsin RabbimAnladim canim, sen en iyisi 15 dk sonra at gitsin. Aklın bulanmasin hic.
Hosgeldinn cnm,ekliyorum.
Ilkin kac yasinda,sen kac yasindasin :)
Merhaba canimcim.
Ayni yastayiz
Cocuklarin kac yasindalar?
Allah hayirli evlat nasip etsin insallah.
Sona dogru yaklastik cnm :)
Masallah, tabi öncelik yıllarca uğraşanlara olsun. Rabbim aratmasin.Oğlum 10kızım 7 canım. Amin hepimize inşallah ve öncelikle bu duyguyu hiç yatmamış olanlara nasip etsin Rabbim
Ebet cnm benım tahmını yumurtlama bayrama bıkac gun kala olcak gibi ama tabı sımdıdn degerlendırıyorım ne olur ne olmaz kacmasınAnladim canim, sen en iyisi 15 dk sonra at gitsin. Aklın bulanmasin hic.
Hosgeldinn cnm,ekliyorum.
Ilkin kac yasinda,sen kac yasindasin :)
Merhaba canimcim.
Ayni yastayiz
Cocuklarin kac yasindalar?
Allah hayirli evlat nasip etsin insallah.
Sona dogru yaklastik cnm :)
Seninki kaç yaşında canımOğlum 10kızım 7 canım. Amin hepimize inşallah ve öncelikle bu duyguyu hiç yatmamış olanlara nasip etsin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?