Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kizlar pek ben simdi ne zaman reglt olacagim yarin mi 21i mi? Internetten ovu testi alayim diyorum bir daha ne zaman yumurta olacak kafada deli sorular kacirmayim bari. Ne marka alayim nekadar surede geliyor kac tane alayim daha once kullananlar fikir verin bakimm.

Kız hapı bırakıcak mısın sen kasım fikrinden vaz mı geçtiniz kesin? Ben laboquic mi ne onu kullanmıştım anlayamadım ama sıvı alımına dikkat etmemiştim, innovita markası iyi diyorlar. Ben de bu ay değil de ağustosta kullanacağım, haftaya annemlere gideceğiz oralarda uğraşamam, sonra yumurtlama da tatile denk gelecek bakalım evden farklı bir yerde tutacak mı :)

Kuzum fikir sabitte ben bir muddet evde olamayacagim gibi gorunuyor. Dun annem doktora gitti. 68 yasinda rahimde ve makatta sarkma varmis. Doktor ameliyat demis rahmi alip idrar kesesini kaldiracaklarmis falan anestezi doktoru sali gunu kalp doktoruna yonlendirmis duruma gore ameliyat gunu belli olacak. Onun icin bir muddet Sakaryada olurum bebis riski olusmaz yani test yapma nedenimde normale nezaman girer onu bulmak. Zaten su regl gelsin bitsin doktora giderim baksin herseye ne olur ne olmaz

Benim de bir ara gidesim var ama alttan muayene eder diye korkuyorum ultrason değil de spekulum mu ney lüzumsuz bişey var ya ondan nefret ediyorum sadece hormonlara baksa kan tahlili versem iyi olur ama bakalım bir iki ay bekleyeyim doktorum sen niye geldin yine der mi acaba mayısta kontrole gitmiştim korunmama fikrini sormuştum :)) nasip artık canım annene de çok geçmiş olsun..

B BYV hakkında hayırlısı olsun kuzum.
Ben innovita marka ovü almıştım.
Bana çok güzel geldi, iki ay da yakaladım yumurtlama günlerini.
N 11den almıştım.

Busra testi yaptigimda varla yok arasi birsey vardi emin olamadim zilyon tane foto cektim gozukmeyince yok dedim. Ama simdi kuruyunca belli olmus sendeki kuruma cizgiside boylemiydi bi bak kiz sunlara elimde olan ilk cektigim

Eklentiler

• 20190714_003906.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 56
  • 20190714_000017.webp
    30 KB · Görüntüleme: 61
Busra testi yaptigimda varla yok arasi birsey vardi emin olamadim zilyon tane foto cektim gozukmeyince yok dedim. Ama simdi kuruyunca belli olmus sendeki kuruma cizgiside boylemiydi bi bak kiz sunlara elimde olan ilk cektigim
Inan ki var yesim ablaa

Reactions: BYV
Yeşim bana da var gibi geldi ama bilmiyorum

Gunaydin kızlar Yeşim gölge gbi bir çizgivar sabah uyanınca ilk idrarla yapsana bitane daha

Kızlar günaydın ben dün gece acile gittim hafif pembe renkli bir akıntı vardı progesteron başladılar dua edin tam 5 haftalık mış kese de göründü tehdit var ama bebiş iyi dedi

Sanki baya koyu gibi cizgi canim, var gibi mi ne

Kızlar günaydın ben dün gece acile gittim hafif pembe renkli bir akıntı vardı progesteron başladılar dua edin tam 5 haftalık mış kese de göründü tehdit var ama bebiş iyi dedi

Allah şifa versin inşallah bi sıkıntı olmaz bebişin de sen de cok iyi olursunuz

B BYV orda ince bi çizgi var kız. Ne kadar sonra çıktı o çizgi. Hani varla yok arası vardı diyorsun.ilk yaptığında var gibiydi de sonra belli mi oldu

Şimdi ilk idrarla hemne bi tane yapsana

Geçmiş olsun, panik yapma yerleşmeye çalışıyor bebiş, bol bol dinlen iyidir inş

Kızlar ben bat ımı şimdilik 19 temmuz olarak değiştirdim, ovuda gercek pik görmemiştim ya zaten iyice beynim yandı. Göğüs ağrım on gün kadar önce başladı ve maalesef istanbuldayken başladı. Yani ilişki imkanı sıfırken. Genelde gögüs agrısıyla yumurtlama oluyor bende ama akıntı da sıfırdı ama bilmiom yaa. Sat tarihim 9 hazirandı işte. Çörekotu yaptıydım bu ay. Ama şimdilik bat ımı 19 temmuz olarak değiştirebilir misn dicem de kime dicem kafam karıştı B BYV , S Sibelll16 ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…