Kiz deli 9 ay boyunca siseceksindume kapatamamaya baslayacaksin kisa zamanda bebisin seninle takma kafayi birseylere bosuna
Kız hapı bırakıcak mısın sen kasım fikrinden vaz mı geçtiniz kesin? Ben laboquic mi ne onu kullanmıştım anlayamadım ama sıvı alımına dikkat etmemiştim, innovita markası iyi diyorlar. Ben de bu ay değil de ağustosta kullanacağım, haftaya annemlere gideceğiz oralarda uğraşamam, sonra yumurtlama da tatile denk gelecek bakalım evden farklı bir yerde tutacak mı :)Yok kizlarpek ben simdi ne zaman reglt olacagim yarin mi 21i mi? Internetten ovu testi alayim diyorum bir daha ne zaman yumurta olacak kafada deli sorular kacirmayim bari. Ne marka alayim nekadar surede geliyor kac tane alayim daha once kullananlar fikir verin bakimm.
Kuzum fikir sabitte ben bir muddet evde olamayacagim gibi gorunuyor. Dun annem doktora gitti. 68 yasinda rahimde ve makatta sarkma varmis. Doktor ameliyat demis rahmi alip idrar kesesini kaldiracaklarmis falan anestezi doktoru sali gunu kalp doktoruna yonlendirmis duruma gore ameliyat gunu belli olacak. Onun icin bir muddet Sakaryada olurum bebis riski olusmaz yaniKız hapı bırakıcak mısın sen kasım fikrinden vaz mı geçtiniz kesin? Ben laboquic mi ne onu kullanmıştım anlayamadım ama sıvı alımına dikkat etmemiştim, innovita markası iyi diyorlar. Ben de bu ay değil de ağustosta kullanacağım, haftaya annemlere gideceğiz oralarda uğraşamam, sonra yumurtlama da tatile denk gelecek bakalım evden farklı bir yerde tutacak mı :)
Benim de bir ara gidesim var ama alttan muayene eder diye korkuyorum ultrason değil de spekulum mu ney lüzumsuz bişey var ya ondan nefret ediyorum sadece hormonlara baksa kan tahlili versem iyi olur ama bakalım bir iki ay bekleyeyim doktorum sen niye geldin yine der mi acaba mayısta kontrole gitmiştim korunmama fikrini sormuştum :)) nasip artık canım annene de çok geçmiş olsun..Kuzum fikir sabitte ben bir muddet evde olamayacagim gibi gorunuyor. Dun annem doktora gitti. 68 yasinda rahimde ve makatta sarkma varmis. Doktor ameliyat demis rahmi alip idrar kesesini kaldiracaklarmis falan anestezi doktoru sali gunu kalp doktoruna yonlendirmis duruma gore ameliyat gunu belli olacak. Onun icin bir muddet Sakaryada olurum bebis riski olusmaz yanitest yapma nedenimde normale nezaman girer onu bulmak. Zaten su regl gelsin bitsin doktora giderim baksin herseye ne olur ne olmaz
Inan ki var yesim ablaaBusra testi yaptigimda varla yok arasi birsey vardi emin olamadim zilyon tane foto cektim gozukmeyince yok dedim. Ama simdi kuruyunca belli olmus sendeki kuruma cizgiside boylemiydi bi bak kiz sunlara elimde olan ilk cektigim
Yeşim bana da var gibi geldi ama bilmiyorumBusra testi yaptigimda varla yok arasi birsey vardi emin olamadim zilyon tane foto cektim gozukmeyince yok dedim. Ama simdi kuruyunca belli olmus sendeki kuruma cizgiside boylemiydi bi bak kiz sunlara elimde olan ilk cektigim
Gunaydin kızlar Yeşim gölge gbi bir çizgivar sabah uyanınca ilk idrarla yapsana bitane dahaBusra testi yaptigimda varla yok arasi birsey vardi emin olamadim zilyon tane foto cektim gozukmeyince yok dedim. Ama simdi kuruyunca belli olmus sendeki kuruma cizgiside boylemiydi bi bak kiz sunlara elimde olan ilk cektigim
Sanki baya koyu gibi cizgi canim, var gibi mi neBusra testi yaptigimda varla yok arasi birsey vardi emin olamadim zilyon tane foto cektim gozukmeyince yok dedim. Ama simdi kuruyunca belli olmus sendeki kuruma cizgiside boylemiydi bi bak kiz sunlara elimde olan ilk cektigim
Kızlar günaydın ben dün gece acile gittim hafif pembe renkli bir akıntı vardı progesteron başladılar dua edin tam 5 haftalık mış kese de göründü tehdit var ama bebiş iyi dedi
Teşekkür ederim canım inşallahAllah şifa versin inşallah bi sıkıntı olmaz bebişin de sen de cok iyi olursunuz
Geçmiş olsun, panik yapma yerleşmeye çalışıyor bebiş, bol bol dinlen iyidir inşKızlar günaydın ben dün gece acile gittim hafif pembe renkli bir akıntı vardı progesteron başladılar dua edin tam 5 haftalık mış kese de göründü tehdit var ama bebiş iyi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?